reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
ja usialam zmienic, bo tamte mi amba wcięła. ;D. Tez chcialam takie ze zdjeciem, ale mój Bogucha się nie miesci w "przedziale wiekowym" ;D ;D i Gaga mi takie fajne zrobiła.

no teraz jesteśmy zasuwaczkowane ;) ale moja mała gada rany, normalnie chyba całę swoje życie nam streszcza

mamy pracujące korzystajcie

Postanowiłam wziąć krótki urlop. Kiedy uzmysłowiłam sobie, że wykorzystałam już cały, zaczęłam kombinować jak najszybciej zmiękczę bossowe serce. Muszę zrobić coś tak głupiego, żeby zaczął się nade mną litować, bo przemęczona jestem, przepracowana... zaczyna mi odbijać. Samo życie...
Następnego dnia przyszłam trochę wcześniej do pracy. Rozejrzałam się,odbiłam od podłogi i poszybowałam w kierunku żyrandola; złapałam go mocno... i wiszę! Wchodzi kolega z biurka obok - i rozdziawia gębę patrząc na mnie (on ma taki jakiś drewniany
wzrok!) -
Ciiiii - szepczę konspiracyjnie - rżnę psychola, bo chcę kilka dni wolnego... Gram żarówę rozumiesz? Kilka sekund póŹniej wchodzi szef i od progu huczy basem, co ja tam robię u góry.
- Ja jestem żarówka! - wypiszczałam.
- No co ty? WeŹ lepiej kilka dni wolnego i jedŹ się gdzieś przewietrzyć.
Wdzięcznie sfrunęłam na podłogę i zaczynam się pakować. Ale kątem oka widzę, że kolega też zaczyna się pakować! Gdy szef zainteresowany pyta go:
- A pan to dokąd
- No do domu... przecież po ciemku nie będę pracować - odpowiada kolega.

prześlę ci meilem ;D ;D ;D ;D
właśnie przysła do nas przsyłka, zamówiliśmy kalendarze dziadkom i pradziadkom i chrzestnym z Majką, normalnie są super bardzo polecam tego kolesia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78474964 kalendarz jest min. z przerobionymi przeze mnie zdjęciami ;) super wyszedł każdy z nich, a stosunkowo nie są drogie, a jest aż 7 zdjęć, na dzień babci i dziadka będzie jak znalazł

własnie mi mężuś z małą usnęli, a ja nie wiem co z wolnym czasem zrobić ;D taka odzwyczajona jestem od tego że mam czas tylko dla siebie ;)

reklama
gaga a ja mam ostatnio za kttki dzin... z niczym sie nie wyrabiam a w dodatku wrzodziska mnie bolą... pewnie z nerwów :mad:

Do góry