reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

A tak wogóle to przyszła nam ta huśtawka. Zamówiliśmy tą droższą, a co tam. Ale jest świetna. Własnie teraz Ania w niej śpi i jak normalnie śpi po 30 minut, teraz śpi już godzinę. Jestem bardzo zadowolona:)

reklama
to objasnij mnie prosze jak głupiej gdzie ja mam wchodzic, bo angielskiego nie znam, i jak jest sierpień po angielsku ;D ;D ;D ;D ;D ;D

daj create a ticker i musisz się zalogować tam z boli wybierz kraj i daj register now, albo mi podaj daty urodzin chłopców to ci zrobię i powiedz jakiego chcesz koloru suwaczi - zilone niebieskie czy różowe

dla Witka różowy a dla Boguchy niebieski.
Witek 17sierpień 2005
Bogucha 9 sierpień 1997

a jak wstawię zdjatka?

Dziewczyny, a myslałyscie juz o kojcu?? Ja planuje kupic taki składany, siatkowy, zeby maluch miał miekko i bezpiecznie. Witek pewnie juz za miesiąc usiedzie i zaczynam sie za tym kojcem rozgladac.

Żużaczku my też się oglądamy za kojcem. Nawet już widzieliśmy i myślę że taki kojec to może też robić za łóżeczko jak pojedziemy na działkę do rodziców, bo na razie Marysia śpi w wózku (głębokim) ale jak zacznie siadać to trzeba będzie pomyśleć o czymś innym i zamiast kupować drugie łóżeczko to chyba ten kojec będziemy zabierać ze sobą. My oglądaliśmy w sklepie calineczka
http://calineczka.pl/sklep/advanced...d152995cd13cca14b857145e11320d&keywords=kojec.
Ale nic na razie nie wybraliśmy bo ja zanim podejmę decyzję to muszę się naczytać co ludzie polecają :laugh:.
Idę sprzątnoć i coś poprasować. Dom powoli zarasta :p.

ehhh czas psa wyprowadzic i co na obiad zakupic bo w lodówce ser żółty i z 5l mleka ;D z tym mlekiem to mamy, mąż w pracy dostaje 1l dziennie a u nas nikt tego nie pije, czasami w lodówce mamy 15l mleka ;) i rozdajemy, rodzicom, dziadkom, i kto tylko chce, no nic idę z piesą, mąż się zajmuje brzdacem

reklama
BUUUU, MÓJ MAZ WRACA O 17.30. nO ALE JAK JUZ BEDZIEMY MIESZKAC W bIELSKU, TO BEDZIE MIAŁ WIĘCEJ CZASU DLA RODZINY

Do góry