reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

my Sylwestra spędzamy w Bielsku - nie chce mi sie jechac jak cholera, ale teściowa slabo cos sie czuje i jakas taka smutna - trzeba kobiete rozkręcic.

Kreacja sylwestrowa.....hm.... pewnie mój kaczuszkowy szlafroczek i kapcioszki futerkowe ;D...

reklama
sylwester hmmm piżamka w paseczki z pomodorkiem na dupci albo z kłapousiem ;D
zakupiłam dziś jeansy rozmiar 30, idę sie upić.....................

Mamusie, czy "zaklinaczkę" można znaleźć gdzieś w Internecie albo może któraś ma w wersji elektronicznej? Koniecznie muszę przeczytać. Moja Misiunia zasypia ok. 19, ale zanim ja się położę do łóżka (oczywiście śpi z nami dla mojej wygody) "woła" mnie kilka razy, żeby sobie possać. Jak wchodzę do pokoju to odwraca główkę w moją stronę, otwiera buźkę i nawet oczu nie otwiera. Cwaniara jedna. Zawsze byłam przeciwniczką smoczka więc teraz jak próbuję ją przechytrzyć i wepchnąć smoka to go wypluwa. A ja muszę do niej biegać.

No wiesz gaga ja jako panienka miałam zawsze 28 lub 29, a podobnom w miare szczupła była, więc się nie zaśmiewaj. ;D
A ja dżinsów kupować nie muszę, bo we wszystko wchodzę. Oczywiście bardzo chciałabym schudnąć jeszcze z 10 kg, to bym była szczęśliwa. Tak ważyć, jak po wyrostku....hmmmm...marzenie - 55kg przy 170 wrzostu. ;D

zuzaczku jakbym miała rozmiar spodni 40 to bym chyba była niezły bulinek ;D bo rozmiar ciuszków to mam teraz 38
anda ja przed ciążą miałam 27, ja wiem że nie jest źle, w sumie przy wzroście 164 waga 56kg to nie tragedia, ale ja zawsze na tym punkcie miałam jakieś skrzywienie, w 3 klasie liceum ważyłam 39kg, a potem ponad 43 nie mogło być bo już panika, wiem że to chore, ale nie panuje nad tym,

No ja co do kreacji sylwestrowej to się jeszcze waham. Między różowym a beżowym sweterkiem.  ;D. W zeszłym roku to miałam niezapomnianego sylwestra - leżałam w szpitalu z Bibim-fasolką. "Ubzdryngoliłysmy się" świństwem o nazwie Picolo. Każdy kto nas odwiedził to tę trutke przyniusł, na 4 babki z 8 butelek.

A mój Bibi-Ribek ma sraczuszke. Jest w trakcie wprowadzania Bebilonu Pepti 2 i to chyba od tego. Kolejny dzień nie chce jeść, ten gnojeczek mnie wykończy.

Siostra poprawiła mi humor
mojapierwsza9vq9wz.jpg

tak wogóle przed chwila poszli od nas znajomi, wpadaja do nas 2 razy w roku, bo mieszkają w angli, w każdym razie przywieźli małej taka zabawkę - żabkę, normalnie jak się Majka śmiała to szok, my sie poskładaliśmy tu wszystcy, tak sie chichrała że szopka, zajebista była ;) taka mała żaba wariatka

reklama
Gaga Twoja obecna waga to mój standard. Tyle "pi razy oko" ważyłam i tyle waże. I nie uważam się za grubaska. Normalna zdrowa kobita przy wzroście 164 powinna ważyć w przedziale 50-58 kilo. Ty się sama nie nakręcaj bo ja w kompleksy wpadne  ;D.

Do góry