reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Anda, my też się dołączamy, bo same wybrałyśmy kiedyś po 14 zastrzyków więc wiem co to znaczy:(
U nas też okropna pogoda. Coś pada ale to raczej nie śnieg,tylko jakiś zamarzający deszcz i też siedzimy w domku:)
Dzięki, za pocieszenie dziewczyny, że to nie tylko moja Ala taka płochliwa, bo już się bałam że coś jest nie tak.

reklama
Marta kurcze.....obydwie takie bajeranckie że trudna decyzja ale jak szaleć to szaleć więc może tą drugą ;)

Marta my mamy ta tansza i baaaardzo sobie ja chwalimy, ale jak możesz zaszalec , to kupuj tą bardziej wypasiona... co masz sobie załowac.
Ta nasza jest niezawodna! Witus bardzo lubi w niej siedziec.

Witajcie wszystkie sierpnióweczki!
Ja też jestem sierpnióweczka, ale dopiero teraz się ujawniam, bo nie miałam stałego dostępu do Internetu. Czytam Was od roku i czuję się jakbym was wszystkie i wasze dzieci bardzo dobrze znała. Mam córeczkę - Michalinkę (już śpi od prawie dwóch godzin). Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam wszystkie gorąco

Witam nową sierpnióweczkę. No, ładnie, ciekawe ile nas jeszcze czyta i siedzi cicho???

Wiecie co, jak pisałyście o słodyczach to myślałam, że padnę. U mnie też niestety to nałóg. Efekt poświątecznych szaleństw-kilo więcej. Masakra.
Marta jak ja bym miała naciągać to też zaszalałabym i wzięła tą drugą... A te odruchy u małej to jeszcze utrzymuje się odruch MORO, z czasem jej to minie, zaniknie. Moja Gaba też tak rączki wywalała na bok. Po Łukaszu tego nie mogę stwierdzić bo ten mały wyjek śpi dalej tylko na brzuchu...
Anda całuski od Łukaszka dla Oliwci.
A u nas już po wysypce śladu nie ma. Ale za to teraz ja się wyłożyłam tak, że antybiotyk biorę. Eh, kiedy te choróbska się skończą. Mężowego mojego też coś łapie. A z Gabą jako tako, tylko czekam, aż zacznie gorączkować bo trzydniówka to wirusowe paskudztwo i mogła się zarazić...

reklama
Do góry