reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Żużaczku - to chyba fajnie tak patrzeć jak dzidzia próbuje nowych smaków. My jeszcze nie zaczeliśmy czekamy do piątku bo wtedy Darek będzie miał wolne i będzie mógł upamiętnić tę chwilę. Pierwszy przecierek z marchewki już czeka. Tylko nie wiem dlaczego w wielu słoiczkach jest sok z winogron. Jak ja zjadłam winogrona to Marysia miała później śluz w kupce. Ten sok w składzie to wyczytałam jak już kupiłam i nie wiem szukać innego  ???.
Ale dzisiaj jak jadłam a mała była na kolanach to myślałam że Marysia to ściągnie mi to jedzenie z talerza :laugh:

agata w pierwszych nie ma soku z winogron, np. w tych malutkich gerbera.
słowiczku Witek teraz juz osiagnął wage Boguchy z poł roku. Nie ma co porównywac, kazde dzidzi jest inne

Słowiczku ja widzę po swoim rodzeństwie że z wagą i wzrostem jest bardzo różnie. Ja z bratem poszliśmy w tych sprawach w rodzinkę mamy a siostra taty. Podobnie u męża ;)

Żużaczku ja kupiłam właśnie taki pierwszy przecier ale z bobovity bo masę dziewczyn ją zachwala. Ale w takim razie jutro póję do sklepu i kupię inny.

Ale to tak mimowoli się porównuje. wiem, że dzidioki są inne...
Tylko ten wzrost mnie troszkę zaniepokoił. Jak spojrzałam dokładnie w siatkę centylową to jest trochę mniej niż 3 centyle. A może to będzie jego taka uroda?? Bedzie jeden karakan w rodzinie, bo ja z mężem jesteśmy raczej wysocy i Gabiszon też raczej będzie. Hihihihi.

hej, widzę że już wszystki podajecie inne jedzonko, tylko ja się tak opieram?,
chyba wiem co mi laktację pobudza - piwo karmi, wczoraj walnęłam takie podgrzane i cycki w nocy były jak balony, dzisiaj znowu i już 100 ml ściągnęłam bez problemu, oby to było to, chętnie nawet kilka bedę pić dziennie ;D
zaczynam się spotykać z nianiami, dziś miałam rozmowę z jedną bardzo doświadczoną, i nawet mi się podobała, w sumie mam 3 i nie mogę się zdecydować, ale narazie doszłąm do wniosku że jeszcze marzec przeciągne na 1/2 etatu, ciężko mi będzie rozstać się z kruszynką!
słowiczku Roksi przytyła 300 w 10 dni i dr od laktacji była bardzo zadowolona, to Łukaszkiem byłaby zachwycona :laugh:

Zdjęcia nowej fryzury wysłane. Jutro bez układania, którego po prostu nie uznaję, będzie pewnie inaczej ale chłopak super ścicna włosy i nawet 2 miesiące później jak człowiek się trochę przyłoży to nawet fryzura przypomina tę z dnia obcięcia :laugh:. Ale ja nie znoszę układania włosów. Wysuszenie ich to wydażenie i oznacza - bardzo mało czasu i zimno na dworze - tak jak dzisiaj. 

anikawi to ja też muszę się napić

Żużaczku dzieki na info!!!

Dobra idę spać bo obiecałam sobie że dzisiaj wcześniej położę się spać bo mam się kurować.
Dobrej nocki!!!!

reklama
Do góry