reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

A moja bidulka się męczy. Coś jej chraboli, pokasłuje, troszkę się martwię. Właśnie leży na łóżku i piszczy i gada i gdzie tu myśleć o spaniu. Jakiś ten nasz rytm dnia jest do d.... Teraz jeszcze możemy odespać, ale zaraz praca i na 7 już muszę być w gotowości. Ło Jezu. Teraz to nawet nie słyszę , jak mój mężuś wyrywa się do pracy, a chodzi na 8-9.

reklama
agata ja też u Oliwci te krostki na buziaczku zauważyłam w przychodni przy tym paskudnym , sinawym oświetleniu. Teraz się przyglądam i coć , coś tam wypatrzyć można.
żużaczku z owoców to ostatnio zajadam się bananami i czasmi cytrynkę do herbaty wkroję i nic poza tym , bo nie jestem zwolenniczką owoców - słodycze to ma miłość. Nie słyszałam, żeby bananki uczulały, no, ale może.....
Moja córcia właśnie złapała rączkami stopę, cud , bo ona troszkę leniwa jest. Artur jak oglądam zdjęcia, to już jako 4 miesięczniak miał stopy w swoim pyszczku. Co prawda nie był taki tłusty jak ona. Siedział na środku dywanu jak miał 5 m-cy. Ona będzie zapewne w tym wszystkim powolniejsza.Już to widzę.

hej!!
Anda nie leniwa!!! Twoja córcia to indwidualistka!!!!
Nasz Książe też rozrabia zastanawiam się czy nie opuścić już łóżeczka niżej.....
Co do jedzonka to zjada po całym słoiczku zupki i deserka dziennie...niestety kaszki za cholere nie chce jeść!!! Kupki "WALI" jak ......... stary co drugi dzień
Muszę się "Wypłakać" Byłam wczoraj na rozmowie z moją dyrektorką na początku nie chciała ze mną rozmawiać.... potem powiedziała mi między innymi że jak szłam na macierzyński to trzeba było się liczyć z tym że potem nie będzie pracy..... i nieoficjalnie wspomniała o wychowawczym....
Nie wiem czy nie skorzystać z propozycji pracy na zastępstwo w innej szkole tylko do sierpnia....
Z drugiej strony prawo jest po mojej stronie....
Czekam na oficjalne pismo....
Zobaczymy......
Pozdrawiam

klinke to sa takie małe krosteczki, ale takie na prawde malusieńkie, można je wyczuć pod palcami jak się po brzuszku przejedzie
anda uczulenie to może po cytrynie, moja ma po cytrusach

dziewczyny do zasiłku wychowawczego potrzebne jeszcze jest zaświadczenie od wasze i męża z zakłądu pracy że nie dostaliście żadnego zasiłu ani żadnej kasy z zakłądu pracy z tytułu urodzenia dziecka

anecik ona nie może cię zwolnic jeśli są dla ciebie godziny, pewnie liczy na to że sama zrezygnujesz, nie daj się, jak cos to przyjadę i sobie z nia pogadam >:D normalnie mnie kur....... bierze na takich pracodawców!!!!

A my dzisaj na szczepienie. To już chyba trzecie.
Anecik, przykro mi, że tak Ci się z pracą układa. Mi jakoś wyszło. Po urlopie wracam do pracy...( tylko ciekawe na jak długo??)
A tak poza tym to ta Twoja dyrektorka jakaś pokręcona... Ale prawo faktycznie jest po Twojej stronie... Tylko życie pisze inne scenariusze... Przechlapane...

słowiczku dopiero druga porcja poszla, a kupki jeszcze nie było, ale to mozna kupic bez recepty około 20zł 10 saszetek

reklama
Do góry