reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Ja mam w dzbanku wode przegotowaną zimną. Arek wstaje włancza czajnik i gotuje w nim wode. Potem miesza zimną z gorącą tak żeby miała 40 stopni. Mieszanka nie powinna stać dłużej niż 45 min.
Bibi wylądował u nas dziś o 3. Jakoś w tej samej chwili przestał wydawć te dziwne gruchające dzwięki i usnoł ;D. Ciekawe jak będzie dziś?

reklama
Hej Sierpniówki,
jakaś niewydarzona jestem, jak nie ciągłe zapalenia piersi to teraz zapalenie gardła :mad:
Żużaczku podziwiam ja jestem straszna panikara jeżeli chodzi o zastrzyki i czegoś podobnego sobie wogóle nie wyobrażam, oby się teraz wszystko udało i oby wyniki były rewelacyjne.
Nasz kropka zaczęła pełzać!!! dupka do góry i do przodu, mała glizdka.
o właśnie się obudziła,

hej!!
Witamy nowe sierpnióweczki!!!
dzięki za wspacie!! Mam nadzieję że z tą moją praca wreszcie się wyjaśni!!
Żużaczku będzie dobrze!!!
Nasz Tomuś tez wylądował w łóżku raz gdy był chory i juz został..... W nocy budzi się ostatnio dość często co 2 godz... czasem chce się do cycya przytulić...
Justyna ja oprócz wit d3 daję Tomkowi wapno sanosvit.... i cebion multi albo zwykly....
Jak wygląda u was sprawa ząbków??
Nasz Tomek takie akrobacje już wyczynia że szok.... łapie za nogi przewraca się z pleców na brzuszek .... łapie za co się da i chce siadać...
Pozdrawiamy

u nas ząbków nie widać,
Majka do siadania rwie sie od dawna i mam wrażenie że niedługo siądzie, od jakiegoś czasu ma chyba ochotę na raczkowanie, nóżki już gotowe, ale rączki nie ;)

Witam Was kochane!! Dzieki za slowa otuchy!!
Z moim "cosiem" wykrytym na USG juz wiadomo, że to nic groxnego....uf!!!

My szalejemy z chrzcinami... juz kupilismy dla malucha ciuszki (marynarskie ubranko) bo chrzesni zza granicy będa jechac i jakby kupili nie ten rozmiar to d.. w kwiaty! ;) Bedzie ok 40 osob, cała chata do gory nogami. olaboga!!

Po chrzcinach Witka przesadzamy do łózeczka - ciasno mu juz w kołysce a na prazent zamówilismy mu posciel do lozeczka. ;D
Padnieta jestem, Witek zaczyna wymuszac spanie z nami w łózku. Dzielnie sie nie poddajemy - zobaczymy jak długo wytrwam... po dzisiejszej nocce oczy mam na zapałkach

zuzaczku u nas osób 20 a i tak przerażona jestem, przede wszystki przygotowywanie obiadu i reszty
Goga do tego białego ciacha daje sie śmietan - fix taki w małej torebce, nie tą śmietanke w proszku???

gaga ja mam lepiej, moja tesciowa wszystkim się zajmuje, my wlasciwie na gotowe jedziemy. Tylko keksy bede piekła moje oslawione. całe przyjecie bedzie przygotowywane przez restauracje więc i teściowa sie nie narobi. ja po prostu bym wolala cicho i spokojnie... :(

zuzaczku u mnie też w sumie mama i teściowa pomogą, zresztą u rodziców moich będą chrzciny, bo u nas mało miejsca przez akcesoria małej ;) ale pomóc coś trzeba, ja mam zamiar indyczka zrobić pysznego ;) i białe ciacho Gogi żeby takie białe na chciny było ;D

reklama
Do góry