reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

anecik jeździ się super, no jeszcze muszę poćwiczyc ruszanie pod górkę bo z ręcznego idzie ale bez ręcznego gaśnie :baffled: ale poćwiczę to może się dogadam z fieścinką
jutro jedziemy na grilla do teściów
a Ty byś juz urodziła tak 3 maja coby konstytucyjne dziecko było :-)

a samopoczucie dalej nijakie.........

reklama
Gaga oby Twe słowa były PROROCZE!!! Dziś 2 godziny łaziłam za Tomkiem po placu zabaw i nic. Nasze dziecko dziś padło w czasie dobranocki, a mieliśmy mu po bajce obcinać włoski i kąpać go...

anecik to moze okna pomyj i podlogi;-)

spia wasze dzieci jeszcze w dzien?

moja czasami tak, czasami nie, ale jak nie spi to maskara wieczorem:wściekła/y:

spia wasze dzieci jeszcze w dzien?

Już od dwóch lat nie śpi! Mała niedawno miała okres, że też się buntowała, a jak już udało się uśpić, to spała max 40 min!

My jutro na wesele. W cale mi się nie chce. Nawet się jeszcze nie wydepilowałam, a zaraz wskakuję do łóżka...

dzieki kochane !!!

moje księżniczki jeszcze dochodzą do siebie i z tego co nasz dr mówił jeszcze troche to potrwa ! Na szczęście trafiliśmy na super personel pielęgniarki z fajnym podejściem do dzieci noi przede wszystkim dr który nas prowadził super, Lenka w niego zapatrzona i zaraz rogal jak ją osłuchiwał ! Widać zaraz że z powołaniem lekarz !

Anecik ja proponuje 6 maj bo świętując swoje urodzinki wzniosiłabym toast za Twe dziecie !!! a sowją droga to masz jeszcze czas :-D

Gaga to teraz królowa szos będziesz i pewnie wszędzie autkiem :-D

Atol co myślisz o ribomunylu ?

a jak tam nasza Agatka na włościach bo do tyłu jestem okrutnie ?!

Justyna - o rany ale się działo :-:)-:)-(

Rany przeraziłam się bo moja Ania też kaszląca, i dzisiaj po południu zaczęła tak mocniej kaszleć a wcześniej nie, tylko miała problemy z odszktuszeniem. Jutro do lekarza.

justyś o rany ale miałaś nie wesoło:sorry: biedulki się wycierpiały a mamusia razem z nimi :baffled: ale dzielna z Ciebie kobitka trzymajcie się kochane i szybko wracajcie do formy
my mieliśmy już ribomunyl, immunit a teraz bierzemy biostymine
anecik mycie okien nie pomaga, przetestowalam to, skakalam po oknach, biegalam po schodach i...urodzilam 8 dni po terminie :eek:
Olek jeszcze śpi w dzien chyba ze w weekend pośpimy rano dluzej to juz wtedy nie klade go w dzien tylko wieczorem wczesniej niz normalnie 20-21

No i nie dostanę się do lekarza, tylko takie poważne przypadki są przyjmowane a nasz takowy nie jest.

Marysia śpi w przedszkolu, czasami nie i wtedy jest tragedia bo humor ma do bani, wszystko jest źle. ZA to czasami jak gdzieś z nią wybędę z domu po przedszkolu i wracam do domu troszkę dłużej to potrafi zasnąć już o 19 i śpi do rana następnego dnia :-p
W weekedny juz nawet nie próbuję jej kłaść.
Kurka mam dla niej Biostyminę, znowu muszę zacząć dawać :tak:

ale Wam zazdroszczę tego spania, Majka w dzień śpi rzadko, a jak śpi to zasypia koło 22-23 i po godzinie do nas przyłazi, jak nie śpi to pada koło 20, ale później i tak przyłazi, a nam się jej nie chce odprowadzać i tak śpi z nami do rana :zawstydzona/y:

anecik jak tam?? rodzimy czy nie ??

my dzis poszaleliśmy, pierw działeczka u teściów, potem pojechaliśmy na lotnisko pokazać Majce samoloty, i muszę powiedzieć że jeździ mi sie super :-)

reklama
hej !

no podziało sie u nas podziało a pomimo ze byłam zaraz jak tylko kaszleć zaczęła to i tak w trzecim dniu brania antybiotyku rozjechała sie z tymi płuckami ! ale juz ok takze zapominam !!!

pytałam tego dr o pneumokoki tzn o tą szczepionkę a on na to że odradza bo to tak jakby sprzedać auto bo w zeszłym roku 5 tyś osób zgineło w wypadku samochodowym :baffled: kurcze co lekarz to inna opinia ! ale bardziej jestem na nie niż na tak !

Gaga to teraz pewnie nawet do warzywniaka ulice dalej jeździsz !!

Do góry