reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

anecik jeździ się super, no jeszcze muszę poćwiczyc ruszanie pod górkę bo z ręcznego idzie ale bez ręcznego gaśnie :baffled: ale poćwiczę to może się dogadam z fieścinką
jutro jedziemy na grilla do teściów
a Ty byś juz urodziła tak 3 maja coby konstytucyjne dziecko było :-)

a samopoczucie dalej nijakie.........

reklama
Gaga oby Twe słowa były PROROCZE!!! Dziś 2 godziny łaziłam za Tomkiem po placu zabaw i nic. Nasze dziecko dziś padło w czasie dobranocki, a mieliśmy mu po bajce obcinać włoski i kąpać go...

anecik to moze okna pomyj i podlogi;-)

spia wasze dzieci jeszcze w dzien?

moja czasami tak, czasami nie, ale jak nie spi to maskara wieczorem:wściekła/y:

spia wasze dzieci jeszcze w dzien?

Już od dwóch lat nie śpi! Mała niedawno miała okres, że też się buntowała, a jak już udało się uśpić, to spała max 40 min!

My jutro na wesele. W cale mi się nie chce. Nawet się jeszcze nie wydepilowałam, a zaraz wskakuję do łóżka...

dzieki kochane !!!

moje księżniczki jeszcze dochodzą do siebie i z tego co nasz dr mówił jeszcze troche to potrwa ! Na szczęście trafiliśmy na super personel pielęgniarki z fajnym podejściem do dzieci noi przede wszystkim dr który nas prowadził super, Lenka w niego zapatrzona i zaraz rogal jak ją osłuchiwał ! Widać zaraz że z powołaniem lekarz !

Anecik ja proponuje 6 maj bo świętując swoje urodzinki wzniosiłabym toast za Twe dziecie !!! a sowją droga to masz jeszcze czas :-D

Gaga to teraz królowa szos będziesz i pewnie wszędzie autkiem :-D

Atol co myślisz o ribomunylu ?

a jak tam nasza Agatka na włościach bo do tyłu jestem okrutnie ?!

Justyna - o rany ale się działo :-:)-:)-(

Rany przeraziłam się bo moja Ania też kaszląca, i dzisiaj po południu zaczęła tak mocniej kaszleć a wcześniej nie, tylko miała problemy z odszktuszeniem. Jutro do lekarza.

justyś o rany ale miałaś nie wesoło:sorry: biedulki się wycierpiały a mamusia razem z nimi :baffled: ale dzielna z Ciebie kobitka trzymajcie się kochane i szybko wracajcie do formy
my mieliśmy już ribomunyl, immunit a teraz bierzemy biostymine
anecik mycie okien nie pomaga, przetestowalam to, skakalam po oknach, biegalam po schodach i...urodzilam 8 dni po terminie :eek:
Olek jeszcze śpi w dzien chyba ze w weekend pośpimy rano dluzej to juz wtedy nie klade go w dzien tylko wieczorem wczesniej niz normalnie 20-21

No i nie dostanę się do lekarza, tylko takie poważne przypadki są przyjmowane a nasz takowy nie jest.

Marysia śpi w przedszkolu, czasami nie i wtedy jest tragedia bo humor ma do bani, wszystko jest źle. ZA to czasami jak gdzieś z nią wybędę z domu po przedszkolu i wracam do domu troszkę dłużej to potrafi zasnąć już o 19 i śpi do rana następnego dnia :-p
W weekedny juz nawet nie próbuję jej kłaść.
Kurka mam dla niej Biostyminę, znowu muszę zacząć dawać :tak:

ale Wam zazdroszczę tego spania, Majka w dzień śpi rzadko, a jak śpi to zasypia koło 22-23 i po godzinie do nas przyłazi, jak nie śpi to pada koło 20, ale później i tak przyłazi, a nam się jej nie chce odprowadzać i tak śpi z nami do rana :zawstydzona/y:

anecik jak tam?? rodzimy czy nie ??

my dzis poszaleliśmy, pierw działeczka u teściów, potem pojechaliśmy na lotnisko pokazać Majce samoloty, i muszę powiedzieć że jeździ mi sie super :-)

reklama
hej !

no podziało sie u nas podziało a pomimo ze byłam zaraz jak tylko kaszleć zaczęła to i tak w trzecim dniu brania antybiotyku rozjechała sie z tymi płuckami ! ale juz ok takze zapominam !!!

pytałam tego dr o pneumokoki tzn o tą szczepionkę a on na to że odradza bo to tak jakby sprzedać auto bo w zeszłym roku 5 tyś osób zgineło w wypadku samochodowym :baffled: kurcze co lekarz to inna opinia ! ale bardziej jestem na nie niż na tak !

Gaga to teraz pewnie nawet do warzywniaka ulice dalej jeździsz !!

Do góry