reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

cześć kobitki
Justyna to się nalatasz, siły dużo
u nas też pogoda taka nijaka, słońce, śnieg, deszcz, wszystko na raz, ciśnienie warjuje, a ja nie cierpię takiej pogody, podle sie czuję
u mnie waga pokazuje mniej niż 50 :-)
ehh nic mi sie nie chce

reklama
Hej

U nas lekki kanał, MAria nadal choruje, poza wirusem jest jakies zakażenie bakteryjne, znowu wymiotuje :-(, nie mam z czego jej zrobić posiewu kału :-:)-( Co się cieszę, że więcej wypiła to zwrot :-(

Mnie tez dorwało, przez cały dzień nie miałam siły wstać z łóżka, na dodatek to był dzień przeprowadzki :baffled:
Nadal jesteśmy w mieszkaniu, Darek zawzoi teraz reszte rzeczy do domu i następny kurs zaliczymy razem, nie wiem która to będzie godzina :baffled:

Czy u nas nie moze być jakoś normalnie:baffled:

O znowu zmiana planów, Darek wraca do domu i jutro się przeprowadzimy bo dzisiaj w nocy będzie pracował. Nie mam dla nas ubrań, nic zero :crazy:

oj agata, alez on szaleje z ta praca:sorry2:

zdrowia zycze, moja Hanka juz drugo tydzien do przedszkola nie chodzi, jutro tez jeszcze jej nie posle

przyszly tydzien bedzie ostatni, w kwietniu juz jej nie posylam

zapisalam je wczoraj do panstwowych przedszkoli, mam nadzieje ze w tym roku sie dostana

ja ide dzis na fitness, a pogoda super zachecajaca:dry:

z sukcesow, to wlazlam w dzinsy sprzed dwoch ciaz, ale wtedy byly luzne, a teraz sa z deka opiete, ale co tam, wazne ze sie dopielam :-D

Atol - a tylko na fitnes chodzisz czy jeszcze jakąś dietę stosujesz?

A z pracą to to teraz nie narzekamy, Darek jest na uropie a że z pracą kiepsko (kryzys) to już nic nie mówię. Byłby normalnie w pracy to by pracowal w dzień a że juz 3 dzień się przeprowadzamy to tak mamy :dry:

oj tez by mi sie fitnes przydał jakiś :-)

Agata wytrwałości !!!

Gaga przerażasz mnie z tą wagą :szok: Jak mocno wieje to dziecko z domu nie wychodz bo za latawiec będziesz robić !

agata zadnej diety nie stosuje, ale zaczelam jesc bardzo regularnie, jak dziecko normalnie i staram sie ostatni posilek zjesc okolo18-18:30

laski dołujecie mnie z ta waga i spodniami sprzed ciązy...buuuu:zawstydzona/y::crazy::-:)no: ale moze i do mnie cos wreszcie dotrze!!!!!!!!!!
Olek tfu tfu tfu chodzi do przedszkola, a pogodfa beznadziejna....wiosnoooo gdzie jesteś????
my jutro wybieramy sie na basenik...

Mailen nie przejmuj się ja dla odmiany przytyłam 8 kg ........... równowaga w przyrodzie musi być jednym ubywa a innym nie...........
Oj poszła bym na basen ale mam zakaz..............
Agata żyjecie??? Jak przeprowadzka? Marysia zdrowa?

reklama
anecik, tylko 8kg przytyłaś??

Mailen, to kiedy zaczynamy dietkę? Najlepiej tą trzydniową.

Idę spać, bo głodna jestem.

Agata, spaliście już w domku?

Do góry