reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

mam 164 wzrostu, wszystko pod kontrolą, nic się nie martw, a zdjęcie na NK mi się podoba :zawstydzona/y: w końcu nie wyglądam jak prosię:-D
wpadłam w szał robienia kolczyków i takich pipierdołków :-) kurcze ale to wciąga

reklama
anecik ha ha ha dzięki za pocieszenie:-):-D ale Twój przypadek jest szczególny i usprawiedliwiony...a ja????:szok::no::wściekła/y:
arabella to jak kiedy startujemy? mam jeszcze taką inna dietkę chyba tygodniową, ale to musiałabym Ci ją zeskanować, bo mam tylko w formie papierowaj, ale moze faktycznie zacznijmy na razie od tej 3 dniowej...to jak od poniedziałku?!;-)
a jak podasz mi maila, to zeskanuje Ci tamtą drugą w poniedziałek z pracy bo w domu nie mam skanera
dziś byliśmy na basenie...było ekstra musimy regularniej robi sobie takie wypady, chociaz Olkowi z tego wszystkiego najbardziej podobało się "dzakuzi" bo byla ciepla woda, a na innych basenach twierdzil ze jest za zimno i caly sie trząsł
a my powaznie zastanawiamy sie nad wakacjami, bo chcemy w koncu gdzies jechac, bo po ostatnim bałtyku i deszczowej pogodzie mamy dość...myślimy o Tunezji, Turcji albo Grecji.....sierpien-wrzesien, ale zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie wertujemy oferty

gaga to może razem sie poleczymy na główkę? pamiętaj, ze OBIECAŁAŚ mi zjawić się w te wakacje
kochana jak tylko zrobię prawko i zakupimy autko będziemy, nie planujemy wyjazdu na wakacje, będziemy się tak chyba włóczyć trochę tu trochę tam,
Mocno trzymaj kciuki żebym zdała :-) oj ale fajnie by było zasiąść z winkiem na trawce i pogadać

Mailen, od jutra nie za bardzo, bo mam w lodówce kaczkę... Ale może od wtorku...?

Pogoda paskudna. Cały dzień siedziałyśmy w domu. Koszmar. Moje dzieci nie zajmą się na 5 min żadną zabawką, a jak idę do WC to lezą za mną albo (jak nie zapomnę się zamknąć na klucz!) stoją po drzwiami, stukają i wołają" mama!".

hej !!!

ale jestem zła nie mam kiedy zajrzeć do Was :-( normalnie troje dzieci ( czyt. teściowa wróciła ze szpitala ) w domu do tego wszystkie skiałczące i marudzące !

a wczoraj byliśmy z Lenką na pierwszych zajęciach na basenie z Liwcią chodziliśmy to sprawiedliwie z Lenką też trzeba a poza tym super działą to na maluszka ! Musiałybyście widzieć jakie miała wielkie oczyyyyy :szok: ale nawet nie kwękła i po 10 min było juz git nawet jej polewanie konewką po głowie nie przeszkadzało ! najmłodsza moja kruszynka tam jest bo pozostałe to juz takie ok 8 mcy ! ale super było a ja mam zakwasy w nogach i sie ciesze :-D

juztyna tak sie zastanawialm nad tym basenem dla niemowlat, faktycznie po tym jest jakas umiejetnosc plywania, czy to tylko takie zabawy z woda?

moje dziewczyny nie chodzily na basen

Hanka raz byla

zastanawiam sie od jakiego wieku je zapisac na basen:confused:

reklama
aż se poszłam oblukać tego sucharka Gage na n-k :-D

Atol to są takie zabawy w wodzie i obycie nie ma co sie spodziewać ze 6 miesięczne dziecko pójdzie kraulem :-D ale Liwia po tych zajęciach była taka bardziej zwinna itd poza tym obyta z wodą i nie boi sie w ogóle ! dzis chodze z Liwią ale juz nie na kurs tylko indywidualnie Na kurs pływania taki faktyczny to podobno od 6 rż są kursy a teraz to bardziej taka zabawa i ćwiczenia nurkowania, utrzymywania sie na wodzie itd ! Ja sobie bardzo chwaliłam i teraz też poszłam z Lenką bo juz sie pali do siadania wiec akurat dobrze jej zrobi na wzmocnienie mięsni jak zacznie siadać, raczkować itd

Do góry