reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

ja ci dam justyna suchara :angry::angry::angry:
kurcze powiem wam że wpadłam w szał robienia kolczyków i wisiorów, wykupuję allegro :-) ale super zabawa, nie sądziłam że tak mnie wciągnie

zuzaczku juz powolutku mężowego oswajam z wyjazdem do Was :-D

reklama
hej
u nas basen niestety z woda chlorowaną. Tomuś pójdzie na basen chyba dopiero w przedszkolu w 6 latkach, a w szkole w klasach 1-3 basen to u nas obowiązkowe zajęcia.
Gaga- SUCHARKU wklej zdjęcie, bo ja niestety nie mam Ciebie wśród znajomych na NK.
Kupiłam właśnie pościel do łóżeczka: # 6-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 100 x 135 # (579234188) - Aukcje internetowe Allegro.
Szukam teraz rowerka dla Tomusia takiego na 16" kołach. U nas w sklepach ceny rowerków dwa razy takie jak na allegro i wybór tez dużo mniejszy.
No i wreszcie pokazało się na chwile słonko.....

Anecik pościel sliczna, a który wzór wybrałaś.
U nas też na razie basen odpada.:-(Damianek ma cały czas jakąś alergię skórną, ciągle z tym walczymy ale nawraca. Basen jest też tylko z wodą chlorowaną, a poza tym Damian boi się wody, do jeziora wchodzi tylko do kostek i dalej żadna siła go nie wciągnie:baffled:
Też szukamy właśnie rowerka, juz mąż jakieś typy ma a Damian tylko jeden, żeby rower był pomarańczowy:rofl2:

wybrałam ślimaki zielone i do tego prześcieradło zielone jabłuszko. Stwierdziłam że chłopka tez może w zielonym spać.
WIola a jakie typy rowerków ma Twój mąż? Może coś podpatrzę.... Co do kolorów to u nas ma być niebieski....

zuzaczku w sumie racja dam w łeb :-) i do bagażnika
walnę Wam za tego suchara małpy jedne, a zdjęcie wkleje jak sobie jakies ładne zrobię ;-) a tak wogóle to koleżanka kupiła mi spodnie (długa historia) i wlajzłam w 34 :-p

no i se moje dziecko pochodziło do przedszkola...................gorączka 38,2 język obłożony nalotem i idziemy dziś do lekarza.Stawiam na anginę.... wizyta miedzy 13 a 15.
Żużaczku ja Ci chętnie trochę z tego co mam z przodu i z tyłu oddam.

Heja laski i suchary :-p

Od piatku jesteśmy już w domu i nie za bardzo mam czas tu zajzeć bo syf jest cały czas a Marysia w domu.
Maria już znacznie lepiej, lek, który dostała od razu zaczął działać. Teraz Maria zaczyna jeść ale wygląda okropnie :-(, widać kolana i wielką głowę :-(
Natomiast ja właśnie dzisiaj przesłałam mówić bo taką mam chrypę :baffled:

Dom, jak dom. Ponieważ mam jakiś obniżony nastrój nie cieszę się nim tak bardzo :zawstydzona/y: no i też tak dużo czasu tam spędziłam wcześniej że trochę się do niego przyzwyczaiłam :sorry2:

Foty będę wklejać jak sie jakoś urządzimy bo teraz to głównie bałagan wszędzie :-p

oj ja tez mam obnizony nastroj, chyba ta pogoda mnie dobije plus przeziebienie ktore ciagnie sie u mnie juz drugi miesiac, jestem taka zmeczona....

musz isc do lekarza, musze isc z Helena na bilans dwulatka, musze isc z Hanka na szczepienie, musze isc do dentysty i z Hania tez

bleeeeeeeee:dry:

reklama
co do obnizonego nastroju to tez sie melduje....mam juz dosc tej pogody!!!!! wczoraj to juz nawet poszlam na solar zeby troche ciepelka sobie zafundowac i oprawic nastroj, bo oszalec idzie, rano istna zima byla, Olek sie pyta czy znow przyjdzie mikolaj....juz nawet dzieckiakowi sie w glowie przewraca....z zamiast wiosny zima :szok::-D
do tego u mnie jeszcze doszlo napiecie PM to juz jestem calkowiecie nabuziwana:wściekła/y:
humor sobie poprawiam usilnie szukajac jakis wakacji.....moze ktos moze polecic jakies biuro i miejsce na wakacje z dzieckiem, jak odpoczac i nie zwariowac:tak:;-) my poki co zastanawiamy sie nad Triada, i babki z biura polecaja Turcje na wakacje z dziecmi, no i faktycznie jak tak czytam to prawie kazdy hotel jest jakos pod katem dzieci, chociaz ja szczerze wolalabym jednak europe...moze Grecje, ale cenowo drozej i dla dzieci kiepsko z atrakcjami.....help!!!! justyna, agata gdzie Wy błyście, z jakim biurem i jak było? warto czekac na lasta czy juz zamawiac?

Do góry