reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Oj te przedszkola! Michalinka tez kiedyś z limem wróciła. A ostatnio nie dość, że oglądają bajki, to jeszcze jedza słodycze (cukierki, lizaki) i na dodatek nie wpuszczają rodziców do szatni, żeby się nie nabrudziło. Panie woźne odbierają dzieci przy drzwiach i bye-bye. :szok::wściekła/y::no:

reklama
Oj A ostatnio nie dość, że oglądają bajki, to jeszcze jedza słodycze (cukierki, lizaki) i na dodatek nie wpuszczają rodziców do szatni, żeby się nie nabrudziło. Panie woźne odbierają dzieci przy drzwiach i bye-bye. :szok::wściekła/y::no:

arabella , ja to chyba przedszkole bym zmienila.Dla mnie jest takie postepowanie nie do przyjecia i mam tu na mysli wychowawczynie jak i panie sprzatajace.O czyms takim jeszcze nie slyszalam.

hej hej !!!!

wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku !!!!

oj jakos wbić sie nie moge !!! wiecznie coś ale teraz wracamy do normalnego trybu dnia ! goscie pojechali my juz po chrzcinach !!! Lenka rosnie w oczach i jest przesłodka !!! Liwia wzorowa siostra nawet uwage mi zwraca jak Lena płacze to mówi " mamo nie słyszysz mała płacze no idź ona chce na ręce, moze brzuszek ją boli " Poza tym Liwucha ma swój pierwszy występ publiczny w domu kultury za sobą na Jasełkach a ja upłakana i dumna z tego czorta małego !!! Poza tym ciesze sie czytając ze jednak nie tylko ja mam w domu takiego furiata :-D

agata zdrówka dla Marysi, Majka tyż chora, zapalenie oskrzeli, wczoraj był kryzys, dzis już lepiej, ale kaszle koncertowo
a co do ubierania, jak się spiesze to nie pytam tylko ja biore ubieram i zaznaczam, będzie wycie chowamy ulubiona zabawkę, przemyśli sprawę i jest spokój :-D na razie przynajmniej

wiecie co taka do du.py jestem, jem juz co prawda, tak sobie ale jem, no i własnie kawkę piję :-) pewnie zaraz tego pożałuję:crazy:

Gaga - a wyniki jakiś badanek masz? zdrówka dla ciebie bo biedna jesteś i dla Majeczki też :tak::tak:
U D. w pracy dużo ludzi choruje :baffled:

agata żeby miec wyniki badań trzeba na nie iść a ja mam alergię do lekarzy, wybiorę się pewnie jakoś bo upie.rdliwa ta choroba moja

no jest jakis pogrom, moi znajomi tez chorzy razem z dzieciarnią,

reklama
Do góry