reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Oj te przedszkola! Michalinka tez kiedyś z limem wróciła. A ostatnio nie dość, że oglądają bajki, to jeszcze jedza słodycze (cukierki, lizaki) i na dodatek nie wpuszczają rodziców do szatni, żeby się nie nabrudziło. Panie woźne odbierają dzieci przy drzwiach i bye-bye. :szok::wściekła/y::no:

reklama
Oj A ostatnio nie dość, że oglądają bajki, to jeszcze jedza słodycze (cukierki, lizaki) i na dodatek nie wpuszczają rodziców do szatni, żeby się nie nabrudziło. Panie woźne odbierają dzieci przy drzwiach i bye-bye. :szok::wściekła/y::no:

arabella , ja to chyba przedszkole bym zmienila.Dla mnie jest takie postepowanie nie do przyjecia i mam tu na mysli wychowawczynie jak i panie sprzatajace.O czyms takim jeszcze nie slyszalam.

hej hej !!!!

wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku !!!!

oj jakos wbić sie nie moge !!! wiecznie coś ale teraz wracamy do normalnego trybu dnia ! goscie pojechali my juz po chrzcinach !!! Lenka rosnie w oczach i jest przesłodka !!! Liwia wzorowa siostra nawet uwage mi zwraca jak Lena płacze to mówi " mamo nie słyszysz mała płacze no idź ona chce na ręce, moze brzuszek ją boli " Poza tym Liwucha ma swój pierwszy występ publiczny w domu kultury za sobą na Jasełkach a ja upłakana i dumna z tego czorta małego !!! Poza tym ciesze sie czytając ze jednak nie tylko ja mam w domu takiego furiata :-D

agata zdrówka dla Marysi, Majka tyż chora, zapalenie oskrzeli, wczoraj był kryzys, dzis już lepiej, ale kaszle koncertowo
a co do ubierania, jak się spiesze to nie pytam tylko ja biore ubieram i zaznaczam, będzie wycie chowamy ulubiona zabawkę, przemyśli sprawę i jest spokój :-D na razie przynajmniej

wiecie co taka do du.py jestem, jem juz co prawda, tak sobie ale jem, no i własnie kawkę piję :-) pewnie zaraz tego pożałuję:crazy:

Gaga - a wyniki jakiś badanek masz? zdrówka dla ciebie bo biedna jesteś i dla Majeczki też :tak::tak:
U D. w pracy dużo ludzi choruje :baffled:

agata żeby miec wyniki badań trzeba na nie iść a ja mam alergię do lekarzy, wybiorę się pewnie jakoś bo upie.rdliwa ta choroba moja

no jest jakis pogrom, moi znajomi tez chorzy razem z dzieciarnią,

reklama
Do góry