reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

wezcie mnie nie straszcie to jest tez bunt 3 latka i 6 latka?

to juz chyba niekonczacy sie bunt mnie czeka:baffled::baffled:

reklama
a ja ogłaszam BUNT RODZICA:-D:-D
bunt-cover-795837.jpg
A po ktorej stronie stoimy;-):-D:-D:-D:-D:-D

Atol a do tego wszystkiego kobietki sa kapryśne i humorzaste:tak:w wieku 6 lat,i mają własne wizje siebie,to włoże tego nie, a to nie pod kolor szał szał i jeszcze raz szał:-p
żużaczku a jak tam praca,półeczki zapełniasz w pracowni?
Ja juz nie moge sie doczekać kiedy położe dzieciaki spac.i skończy sie ten dzień.

Ja juz nie moge sie doczekać kiedy położe dzieciaki spac.i skończy sie ten dzień.

Moje już śpią od 20 minut!:tak:

jak moja praca? Zapełniam galerie, bo pustki się porobiły a dodatkowo w sobotę prowadzę pierwszy kurs decoupage (w Białymstoku) dla 20 osób. na umowę o dzieło. Bardzo się ciesze. jak dobrze pójdzie, to będę miała dochód niezalezny od ruchu w galeriach.

Żużaczek, jak zwykle wprawia mnie w podziw i ... kompleksy. Jestem stara, gryba, brzydka i do tego leniwa.:zawstydzona/y:

reklama
No to dzisiaj blisko godzinna awantura o założenie rajstop i inne sprawy zaliczona :no::no: w przedszkolu Marysia powiedziała D. że miała zły humor :crazy:

Do góry