reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witajcie w Nowym Roku! Oby był zdrowy, udany, szczęśliwy, spełniał wszystkie marzenia!
Ja mam takie same poglądy na temat Sylwestra jak Żużaczek. Mieliśmy gości, a ja o 23:30 poszłam sobie spać. A co się będę męczyć!
Żużaczku! Pierniczki REWELACJA! W przyszłym roku robie podwójną porcję!

reklama
a u na sylwester przespany tomek po kolejnej dawce leków na gorączkę padł i spał do rana a ja z nim. Rano w nowy rok pojechaliśmy do lekarza i dostał antybiotyk bo ma zaczerwienione gardło. na razie jednak go nie podałam tylko mam walczyć podawać syropki itp jak się nie poprawi po 3 dniach wtedy podać. Zobaczymy....

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Ania wytrzymała do około 0:30 ale bała się fajerwerków i nie chciała iść na dwór na strzelanie z moździerza i spotkanie z sąsiadami. Babcia została z dziewczynami. Ania tak siębała tych boomów, że nie chciała oglądać światełek z naszego okna balkonowego na górze i chciała iść do dziadków na dół, jakby do schronu.
.
To podobnie jak Julka, jak wyszła na dwór i usłyszała huk wystrzalów to prawie wpadła w histerię...
Nasz Sylwester bardzo miły taki kinder bal u znajomych , gardło bardzo bolało bo śpiewaliśmy karaoke.:-)
A dzisiaj niestety w pracy...
Miłego dnia

Witam was w naszym NOWYM ROKU 2009.I życze wam i sobie codziennych spotkań na tym forum.:-) Jak najmniej chorób, a jak nawiecej dobrych wiadomości i szczesliwych dni.

witajcie !!!
wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!!

u nas zamieszanie, gości mamy, teraz jeszcze remanenty itp do tego w niedziele chrzciny i tak cały czas cos !!!

A my dzisiaj zamówiliśmy kanapę, a w zasadzie 2 :-p i byliśmy na wyprzedażach :-p, D. jest w domu drugi tydzień i w związku z tym prawie nic nie załatwiliśmy :-D

No i od wczoraj mamy ułożoną podłogę w salonie, jest śliczna :sorry2:

a my dzis byliśmy troche na sankach, troche w bibliotece, poszperałam w ksiazkach ktore przydadza mi sie do pisania pracy, no i oczywiscie jak to w sobote sprzatalismy....
agata ja tez chce na wyprzedaże!!!!!!!!upatrzylam sobie kiedys w zarze taka kurteczke jesienno-wiosenna ale szkoda mi bylo kasy i mialam czekac na wyprzedaze, ale pewnie juz jej do tej pory nie ma, a ja nie moge sie wybrac do Wawy.....a tak mi sie podobala!!!!!!!
jest cos ciekawego w sklepach, czy wszystko juz przebrane????
jakie kanapy pisz co i jak

mailen jeszcze jest duzo rzeczy w zarze, przynajmniej dzis bylo, ja kupilam Hance kurtke jesienno wiosenna i spodnie i dwie pary rajstop, musialam sie powstrzymac zeby nie kupic wiecej:-p

kupilam sobie tez spodnie narciarskie i buty i rekawiczki, no ale to juz niestety bez przeceny bo sezon zimowy w pelni:dry:

w kazdym razie jak przyjdzie wyciag z kredytowki to sie chyba zalamie, ale co tam:-D

reklama
Mailen - wbrew pozorom jest sporo rzeczy a przeceny są już całkiem całkiem, wydaje mi się, że sklepy trochę sie przeraziły kryzysu bo prawie wszystko jest poprzeceniane a nie kilka. Dzisiaj byliśmy w Reducie i tam w esprit prawie wszystko przecenione, w zarze w Wola Parku oglądałam tylko ciuchy dziecięce i tez dużo rzeczy jest przecenione :tak::tak:. Ale pewnie w Arkadii zostały już resztki :sorry2:

Marysi kupiliśmy kombinezon bo jednak sie przyda :-D:-D ale nie skorzystaliśmy z przeceny bo przeceniony był coccolidlo i jakiś taki badziewiasty nam sie wydał :sorry2: i kupiliśmy w sportowym taki narciarski :-)

A sofy, pochwalę się a co jak tylko znajdę jakiś link do nich :-p

Do góry