reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Witajcie w Nowym Roku! Oby był zdrowy, udany, szczęśliwy, spełniał wszystkie marzenia!
Ja mam takie same poglądy na temat Sylwestra jak Żużaczek. Mieliśmy gości, a ja o 23:30 poszłam sobie spać. A co się będę męczyć!
Żużaczku! Pierniczki REWELACJA! W przyszłym roku robie podwójną porcję!

reklama
a u na sylwester przespany tomek po kolejnej dawce leków na gorączkę padł i spał do rana a ja z nim. Rano w nowy rok pojechaliśmy do lekarza i dostał antybiotyk bo ma zaczerwienione gardło. na razie jednak go nie podałam tylko mam walczyć podawać syropki itp jak się nie poprawi po 3 dniach wtedy podać. Zobaczymy....

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Ania wytrzymała do około 0:30 ale bała się fajerwerków i nie chciała iść na dwór na strzelanie z moździerza i spotkanie z sąsiadami. Babcia została z dziewczynami. Ania tak siębała tych boomów, że nie chciała oglądać światełek z naszego okna balkonowego na górze i chciała iść do dziadków na dół, jakby do schronu.
.
To podobnie jak Julka, jak wyszła na dwór i usłyszała huk wystrzalów to prawie wpadła w histerię...
Nasz Sylwester bardzo miły taki kinder bal u znajomych , gardło bardzo bolało bo śpiewaliśmy karaoke.:-)
A dzisiaj niestety w pracy...
Miłego dnia

Witam was w naszym NOWYM ROKU 2009.I życze wam i sobie codziennych spotkań na tym forum.:-) Jak najmniej chorób, a jak nawiecej dobrych wiadomości i szczesliwych dni.

witajcie !!!
wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!!

u nas zamieszanie, gości mamy, teraz jeszcze remanenty itp do tego w niedziele chrzciny i tak cały czas cos !!!

A my dzisiaj zamówiliśmy kanapę, a w zasadzie 2 :-p i byliśmy na wyprzedażach :-p, D. jest w domu drugi tydzień i w związku z tym prawie nic nie załatwiliśmy :-D

No i od wczoraj mamy ułożoną podłogę w salonie, jest śliczna :sorry2:

a my dzis byliśmy troche na sankach, troche w bibliotece, poszperałam w ksiazkach ktore przydadza mi sie do pisania pracy, no i oczywiscie jak to w sobote sprzatalismy....
agata ja tez chce na wyprzedaże!!!!!!!!upatrzylam sobie kiedys w zarze taka kurteczke jesienno-wiosenna ale szkoda mi bylo kasy i mialam czekac na wyprzedaze, ale pewnie juz jej do tej pory nie ma, a ja nie moge sie wybrac do Wawy.....a tak mi sie podobala!!!!!!!
jest cos ciekawego w sklepach, czy wszystko juz przebrane????
jakie kanapy pisz co i jak

mailen jeszcze jest duzo rzeczy w zarze, przynajmniej dzis bylo, ja kupilam Hance kurtke jesienno wiosenna i spodnie i dwie pary rajstop, musialam sie powstrzymac zeby nie kupic wiecej:-p

kupilam sobie tez spodnie narciarskie i buty i rekawiczki, no ale to juz niestety bez przeceny bo sezon zimowy w pelni:dry:

w kazdym razie jak przyjdzie wyciag z kredytowki to sie chyba zalamie, ale co tam:-D

reklama
Mailen - wbrew pozorom jest sporo rzeczy a przeceny są już całkiem całkiem, wydaje mi się, że sklepy trochę sie przeraziły kryzysu bo prawie wszystko jest poprzeceniane a nie kilka. Dzisiaj byliśmy w Reducie i tam w esprit prawie wszystko przecenione, w zarze w Wola Parku oglądałam tylko ciuchy dziecięce i tez dużo rzeczy jest przecenione :tak::tak:. Ale pewnie w Arkadii zostały już resztki :sorry2:

Marysi kupiliśmy kombinezon bo jednak sie przyda :-D:-D ale nie skorzystaliśmy z przeceny bo przeceniony był coccolidlo i jakiś taki badziewiasty nam sie wydał :sorry2: i kupiliśmy w sportowym taki narciarski :-)

A sofy, pochwalę się a co jak tylko znajdę jakiś link do nich :-p

Do góry