reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

hej
Gaga to nie zazdroszczę ja muszę napisać harmonogram zadań do projektu zanim pójdę na dobre na zwolnienie lekarskie, a to nic w porównaniu z planem .
no i sprawozdania semestralne czy i Ty Gaga też musisz pisać? i jeszcze kilka kartkówek mam do sprawdzenia...
Ja tradycyjnie już znów jestem przeziębiona mam mega katar...

reklama
agata musisz placic za latanie,
paliwo, samolot, kosztuje

godzina lotu na najmniejszym samolocie to okolo 600-700zl, na wiekszych wiecej kosztuje

no ale potem sie dobrze zarabia i mozesz pracowac na calym swiecie bez zadnych nostryfikacji i takich tam

Atol - rozumiem, że są spore koszty ale też pewnie i ukryte opłaty, bo tak jest w zawodach, w których później dobrze się zarabia :dry:

Cześć i czołem!
Miałam dzisiaj maraton z Michalinką. Najpierw pojechałyśmy do dentysty. Dała sobie polakierować ząbki!! POtem pizza, a na końcu ja do fryzjera. Młoda świetnie się bawiła w salonie przez 3 godziny. Ja miałam dosyć! I na dodatek mam obrzydliwe ryżowate kudły. A fuj!

Hej

Dzisiaj niania jest ostatni dzień :-(
Od piątku będziemy mieli w końcu układaną podłogę w domu :-), mamy wybraną tez kanape, stół i krzesła :-)

agata jak tam pożegnanie z niania? chwal nam sie tu kanapą (bo ja tez powoli sobie fantazjuje o kanapie-niedlugo mam nadzieje zaczniemy sobie szykowac salon) tylko musze przemalowac bo jedank te kolory to nie wypał, chce mi sie jakiegoś takiego ostergo wyraźnego koloru, jakas malina, albo śliwka??? :confused: tak jedna sciane dla zaostrzenia, a kanape nie wiem jaki kolor.....
no i zostaly nam jeszcze krzesła do kuchni i stół, a potem wsio do pokoju, meble, kanapa....
gdzie tam laseczki bawicie sie na sylwka? my idziemy do znajomych, kazdy cos ze soba przynosi, tylko M chory na antybiotyku....wiec zobaczymy jak dlugo posiedzimy:dry:jak nie jeden to drugi zwariowac mozna z tymi chorobami:no:

my sylwka w odmu spedzamy z dziewczynami

mamy zakupiony picolo, szampan, serpentyny, balony, czapeczki i tysiac innych gadzetow sylwestrowych i bedziemy sie bawic:-D

dziewczyny maja obiecane ze nie beda musialy isc spac, chyba ze same padna:rofl2:

reklama
hej
my tez w domu jakoś nie sylwestrowi i nie imprezowi jesteśmy zresztą ja to padm teraz jak niemowlę po dobranocce.
Mailen świetnie Cię rozumiem bo u mnie od listopada ciągle ktoś chory jak nie ja to mój P albo Tomuś. I tak w kółko...

Do góry