reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mailen - jak wybierzemy to się pochwalimy bo już myslelismy, że mamy wybraną ale znalazłam inną jest tańsza a w tym kolorze co chcieliśmy ale mniejsza wiec na nowo jedziemy do sklepu oglądac :-D:-D
A swoją drogą wczoraj gadałam gościem z tego sklepu i bardzo fajny facet, który wie co sprzedaje a jak byliśmy w salonie to był tylko młody chłopak taki nie za bardzo :dry: a potrzebujemy kogoś kto by nam sensownie doradził :sorry2:

Sylwek w domu, przychodza do nas znajomi, jedni z koleżanką Marysi wiec dziewczyny będą zadowolone. Jedno jest pewne że Maria spokojnie wytrzyma do 24, jeszcze nam sie nie zdarzyło, żeby zasneła np. na kanapie. Raz D. chciał ją wyprobować i siedział z nią do 1 ale w koncu i on chciał iść spac i dopiero wtedy Maria zasnęła :sorry2:

reklama
hej
a u nas niezbyt kolorowo tomek dostał dziś temperatury dałam mu czopek i teraz śpi ciekawe co znów za cholerstwo się kluje.... u nas małolaty z petardami latają do rana. Widziałam dziś jak facet sprzedawał petardy dzieciakom z podstawówki ciekawe jak się to ma do informacji jaką miał przy stoisku że sprzedaje tylko osobom pełnoletnim.... cóż chęć zysku jest czasem ważniejsza niż zdrowy rozsądek...

Wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym 2009 roku. Spełnienia marzeń, sukcesów pociechy z naszych urwisów. Oby nowy rok był lepszy a przynajmniej nie gorszy niż mijający.

My niestety walczymy z gorączką... Tomuś chwilowo śpi...

Witam. Widzę, że jeszcze odsypiacie nocne imprezy.
Ja na nogach od 9tej. Na szczęście dziewczynki pospały trochę dłużej niż zawsze.
Ania wytrzymała do około 0:30 ale bała się fajerwerków i nie chciała iść na dwór na strzelanie z moździerza i spotkanie z sąsiadami. Babcia została z dziewczynami. Ania tak siębała tych boomów, że nie chciała oglądać światełek z naszego okna balkonowego na górze i chciała iść do dziadków na dół, jakby do schronu.
A my postaliśmy z sąsiadami niecałą godzinę bo zrobiło się tak zimno, że szok.
Jeszcze nie widziałam takiego bombardowania fajerwerkami :no:.

Wszystkiego najlepszego w całym 2009 roku :-D:-D

Znajmomi właśnie od nas pojechali, dom jak po przejściu tornada :-p Było baaardzo miło, Ania zasneła o swojej zwykłej porze i spała pomimo huku a Marysia poszła spać o 1 - położona spac bo inaczej chyba też by nie zasnęłą :blink:

reklama
hej
u nas sylwester też się bardzo udał, wybawiałam się jak dawno....:tak::-):-D

życzenia noworoczne w załączniku
http://www.dancingsantacard.com/?santa=7154185

Do góry