reklama
atol
Fanka BB :)
swieta, swieta i po swietach
a mi brakuje mojej figury sprzed ciazy
ale nie mam za grosz silnej woli coby na jakas diete przejsc
cale swieta u nas, dziewczyny zachwycone i choinka, i prezentami i tym ze non stop goscie u nas sa
ja mniej
troche mnie dopada depresja zimowa, buuuuu
a mi brakuje mojej figury sprzed ciazy
ale nie mam za grosz silnej woli coby na jakas diete przejsc
cale swieta u nas, dziewczyny zachwycone i choinka, i prezentami i tym ze non stop goscie u nas sa
ja mniej
troche mnie dopada depresja zimowa, buuuuu
Mailen
hej hej hej
jak tam u Was po światach?
nawet nie zdążyłam Wam złożyć życzeń świątecznych:-(w wigilię jeszcze do 13 pracowalam, potem przygotowania, pierwszego dnia od rana w rozjazdach, wczoraj wieczorem dopiero wróciliśmy, meczace sa takie swięta w drodze...
a co do obrzarstwa to tez sie niestety musze dopisac....a dieta baaaardzo by mi sie przydala ale podobnie jak atol, silnej woli brak zupelny, postanowienie noworoczne jest takie zeby sie wziac za siebie i.....w koncu za pisanie pracy!!!!!!!!!
kawka zaliczona, dzis troszke leniuchowania i sprzatania, a na wieczor babskie ploteczki, wpadaja do mnie kolezanki;-)
jak tam u Was po światach?
nawet nie zdążyłam Wam złożyć życzeń świątecznych:-(w wigilię jeszcze do 13 pracowalam, potem przygotowania, pierwszego dnia od rana w rozjazdach, wczoraj wieczorem dopiero wróciliśmy, meczace sa takie swięta w drodze...
a co do obrzarstwa to tez sie niestety musze dopisac....a dieta baaaardzo by mi sie przydala ale podobnie jak atol, silnej woli brak zupelny, postanowienie noworoczne jest takie zeby sie wziac za siebie i.....w koncu za pisanie pracy!!!!!!!!!
kawka zaliczona, dzis troszke leniuchowania i sprzatania, a na wieczor babskie ploteczki, wpadaja do mnie kolezanki;-)
To i ja poświatecznie witam.:-)
Oczywiscie skruszona bo znów nie miałam kiedy tu wskoczyć i złożyc żuczeń
Swieta ,u nas mineły w miłej i spokojnej atmosferze bez zadnych ekscesów.
Tyle, że jak wiekszość z nas przeżarta jestem na MAX!!!
Pozdrawiam cieplutko w lweniuchowe niedzielne popołudnie.
Oczywiscie skruszona bo znów nie miałam kiedy tu wskoczyć i złożyc żuczeń
Swieta ,u nas mineły w miłej i spokojnej atmosferze bez zadnych ekscesów.
Tyle, że jak wiekszość z nas przeżarta jestem na MAX!!!
Pozdrawiam cieplutko w lweniuchowe niedzielne popołudnie.
atol
a ja sie ciesze ze jutro juz do pracy
dzis mnie tak dziewczyny wykonczyly, ze glowe mam kwadratowa normalnie
energia je rozpiera, a pogoda do d i nie mozna za bardzo z nimi wyjsc, masakra normalnie
jak ja tesknie za czasami kiedy helena jeszcze spala calymi dniami
na szczescie teraz mini mini, zaraz kolacja kapiel i spoko
a T oczywiscie w pracy do 22, juz trzeci dzien z rzedu, swietnie
dzis mnie tak dziewczyny wykonczyly, ze glowe mam kwadratowa normalnie
energia je rozpiera, a pogoda do d i nie mozna za bardzo z nimi wyjsc, masakra normalnie
jak ja tesknie za czasami kiedy helena jeszcze spala calymi dniami
na szczescie teraz mini mini, zaraz kolacja kapiel i spoko
a T oczywiscie w pracy do 22, juz trzeci dzien z rzedu, swietnie
Mailen
atol Ty się cieszysz że do pracy, a ja już pół dnia chodzę i zrzędzę że jutro do pracy:-no: w takich momentach (ale chyba tylko w takich;-)) zazdroszczę nauczycielom
muszę zacząć szukać dla Olka jakiegoś stroju na bal karnawałowy, organizowany w tym roku u Olka w przedszkolu pt bohaterowie Disney'a młody sobie ubzdurał tygryska;-)
a ja musze sie zmotywowac wziac za pisanie pracy mgr o motywowaniu ale jak to zrobic poprzez pozafinansowe motywowanie, chyba jedyny motywator to kop w d.... :-)
no i zaraz szukam jakiejs diety i do nowego roku sorry gregory nie ma zmiluj, bo dzis sie mnie życzliwa ciotka zapytala patrzac na mnie czy w ciazy nie ejstemwiem ze jestem gruba, ale chyba potrzebowalam wlasnie takiej "motywacji" bo tylko gadam ze zle mi z tym a nic nie robie!!!!!!!!!
ok nie zrzędze dalej bye bye
muszę zacząć szukać dla Olka jakiegoś stroju na bal karnawałowy, organizowany w tym roku u Olka w przedszkolu pt bohaterowie Disney'a młody sobie ubzdurał tygryska;-)
a ja musze sie zmotywowac wziac za pisanie pracy mgr o motywowaniu ale jak to zrobic poprzez pozafinansowe motywowanie, chyba jedyny motywator to kop w d.... :-)
no i zaraz szukam jakiejs diety i do nowego roku sorry gregory nie ma zmiluj, bo dzis sie mnie życzliwa ciotka zapytala patrzac na mnie czy w ciazy nie ejstemwiem ze jestem gruba, ale chyba potrzebowalam wlasnie takiej "motywacji" bo tylko gadam ze zle mi z tym a nic nie robie!!!!!!!!!
ok nie zrzędze dalej bye bye
gaga
uzależniona
to nie zazdrośc bo ja jutro od rana z koleżanką siadamy układac plan lekcji na nowy semestr, i pewnie tylko w nowy rok damy sobie spokój, a tak to jest co robićzazdroszczę nauczycielom
ja bym wolała 8 godzin pracy i nie nosić roboty do domu, no ale cos za coś
no nic ide bo dolinę złapałam
reklama
atol
agata jeszcze nie zakonczony, brakuje mu z 10 godzin lotu, a teraz pogoda niezbyt sprzyja, mam nadzieje ze do marca skonczy i zda egzaminy
ale to tylko PPL czyli taka licencja turystyczna czy jakos tak, zeby zrobic liniowa to jeszcze strasznie dlugo i trzeba zrobic duzy nalot, a to z kolei kasa, najlepeij w USA to robic, bo tam taniej
w kazdym razie jeszcze dlugo
na razie mysle juz o wyjezdzie do Szczyrku i mam nadzieje ze bedzie snieg i tak sie zastanawiam czy uczyc sie jezdzic na nartach czy nie
ale to tylko PPL czyli taka licencja turystyczna czy jakos tak, zeby zrobic liniowa to jeszcze strasznie dlugo i trzeba zrobic duzy nalot, a to z kolei kasa, najlepeij w USA to robic, bo tam taniej
w kazdym razie jeszcze dlugo
na razie mysle juz o wyjezdzie do Szczyrku i mam nadzieje ze bedzie snieg i tak sie zastanawiam czy uczyc sie jezdzic na nartach czy nie