reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej
witam deszczowo z rana
My już po Jasełkach!! Moje dziecko głośno i wyraźnie powiedziało do mikrofonu swoją rolę normalnie nic się nie wstydził!! Byłam bardzo wzruszona no i w szoku bo myślałam że nic nie powie gdyż i takie dzieci były. Trochę pośpiewali kolęd oczywiście rodzice też..... było sympatycznie.
Idę dziś do dentysty!!
Jestem też po rozmowie w pracy z szefową. Powiedziałam że nie mogę wrócić do pracy itp. moja szefowa bardzo fajnie to przyjęła powiedziała że mam się nie martwic oni sobie poradzą a najważniejsze jest teraz moje i małego zdrowie.

reklama
rany padam
anecik odpoczywaj szkoła nie zając :-)
a jak tam mała Ania i Lenka?? no i bliźniaki żanetkowe??

ja zaczęłam kurs na prawko i dzis miała usta-usta z manekinem - manekin będzie żył:-D
no a na jutro mam przyszykowane pierniczki dla mojej klasy, pięknie zapakowane i przyozdobione :tak: zobaczymy jak na jutro ta wigilia pójdzie

a ja jak zdawalm prawko to nie mialam akcji manekin, to jakas nowosc?

chociaz ja zadawalm ze 100 lat temu to moze i nie nowosc

dziewczyny znow zaglutowane, dzis Hank nie idzie juz do przedszkola, nie chce jej doprawic na swieta

wszystkie prezenty kupione, w niedziele impreza urodzinowa Heleny, mamma mia to juz 2 lata:-D

pozdrawiam i milego dnia

O rany ja zdawałam 2 lata temu i manekinów też nie było, ale to chyba jedna z bardziej przydatnych rzeczy jakich uczą na kurach :tak::tak:

Jakie przygotowania świąteczne, ja z codziennego bałagau wyjść nie mogę :-p, prezentów też nie mam :baffled:

co do swiat to oprocz prezento tez w proszku jestem, na razie sie koncentruje na urodzinach heleny

T bedzie mial wolne od 23, to wtedy przygotowania rusza, wczesniej nawet nie mam co marzyc, zero czasu

pogoda mnie dobija, niech juz lepeij snig spadnie, mroz chwyci, bo zwatpie normalnie

a jak mi sie chce wakacji i ciepla, najlepiej jakiejs pustyni w Arizonie lub Doliny Smierci w Nevadzie:-p

reklama
No niech ten śnieg spadnie bo wtedy święta wydają się być bardziej świąteczne :-D
Wczoraj byłam w Arkadii, rany ile ludzi i to w sklepach z ciuchami :-D, byłam na spotkaniu wrześniówkami - 5 dziewczyn z wózkami na raz robi spore wrażenie :-D

W tym roku wigilia u teściowej :dry: Eh ale mój brat już przyjechał :-)

Do góry