reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

hej
witam deszczowo z rana
My już po Jasełkach!! Moje dziecko głośno i wyraźnie powiedziało do mikrofonu swoją rolę normalnie nic się nie wstydził!! Byłam bardzo wzruszona no i w szoku bo myślałam że nic nie powie gdyż i takie dzieci były. Trochę pośpiewali kolęd oczywiście rodzice też..... było sympatycznie.
Idę dziś do dentysty!!
Jestem też po rozmowie w pracy z szefową. Powiedziałam że nie mogę wrócić do pracy itp. moja szefowa bardzo fajnie to przyjęła powiedziała że mam się nie martwic oni sobie poradzą a najważniejsze jest teraz moje i małego zdrowie.

reklama
rany padam
anecik odpoczywaj szkoła nie zając :-)
a jak tam mała Ania i Lenka?? no i bliźniaki żanetkowe??

ja zaczęłam kurs na prawko i dzis miała usta-usta z manekinem - manekin będzie żył:-D
no a na jutro mam przyszykowane pierniczki dla mojej klasy, pięknie zapakowane i przyozdobione :tak: zobaczymy jak na jutro ta wigilia pójdzie

a ja jak zdawalm prawko to nie mialam akcji manekin, to jakas nowosc?

chociaz ja zadawalm ze 100 lat temu to moze i nie nowosc

dziewczyny znow zaglutowane, dzis Hank nie idzie juz do przedszkola, nie chce jej doprawic na swieta

wszystkie prezenty kupione, w niedziele impreza urodzinowa Heleny, mamma mia to juz 2 lata:-D

pozdrawiam i milego dnia

O rany ja zdawałam 2 lata temu i manekinów też nie było, ale to chyba jedna z bardziej przydatnych rzeczy jakich uczą na kurach :tak::tak:

Jakie przygotowania świąteczne, ja z codziennego bałagau wyjść nie mogę :-p, prezentów też nie mam :baffled:

co do swiat to oprocz prezento tez w proszku jestem, na razie sie koncentruje na urodzinach heleny

T bedzie mial wolne od 23, to wtedy przygotowania rusza, wczesniej nawet nie mam co marzyc, zero czasu

pogoda mnie dobija, niech juz lepeij snig spadnie, mroz chwyci, bo zwatpie normalnie

a jak mi sie chce wakacji i ciepla, najlepiej jakiejs pustyni w Arizonie lub Doliny Smierci w Nevadzie:-p

reklama
No niech ten śnieg spadnie bo wtedy święta wydają się być bardziej świąteczne :-D
Wczoraj byłam w Arkadii, rany ile ludzi i to w sklepach z ciuchami :-D, byłam na spotkaniu wrześniówkami - 5 dziewczyn z wózkami na raz robi spore wrażenie :-D

W tym roku wigilia u teściowej :dry: Eh ale mój brat już przyjechał :-)

Do góry