reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

no u nas syyyyyyyyyypie az miło :-):-):-)
prezenty zapakowane, trzeba zacząć sprzątanie gotowanie, pieczenie ło rany, wigilia w tym roku znowu u mnie :szok::szok::szok::szok::szok: ale dam radę :-D
a w ogóle jestem po wigili klasowej i wiecie co mam super te dzieciaki, aż dziwne bo to gimnazjum :-p ale sa swietni, dostali ode mnie po pierniczku i strasznie się cieszyli, fajnie było :-D

reklama
Gaga - fajna wychowawczyni to i dzieciaki fajne :tak::tak:

A ja nadal bez preznetów:zawstydzona/y:, a korki są niesamowite, jaby przed świetami liczba samochdów przynajmniej podwoila się :szok::szok:

Gaga - fajna wychowawczyni to i dzieciaki fajne :tak::tak:

A ja nadal bez preznetów:zawstydzona/y:, a korki są niesamowite, jaby przed świetami liczba samochdów przynajmniej podwoila się :szok::szok:
hehe :-D wyjątkowo sie dobraliśmy ja i klasa, niestety żadko się to zdarza :baffled:
u nas też korki okropne, nie wiadomo skąd
ja mam prezenty z głowy, juz dla wszystkich kupione, zapakowane, jeszcze dla mojego taty ma przyjść
ale mam zgryza bo mój małż ma 30 urodziny 7 stycznia no i nie wiem co mu kipić :nerd: poradźcie

Gaga - zalezy co mąż lubi wypasionego i czy lubi gażety albo co by bardzo chciał a szkoda mu kasy :tak::tak:
A co do dzieciaków, jak masz dobre podejście do dzieciaków, a masz, to pewnie nawet najtrudniejsze przypadki są do opanowania. Sama pewnie wiesz ilu ludzi nie powinno być nauczycielami.:dry:

Moja mama uczy agielskiego na uczelni, i chyba też ma dobre podejście bo nawet studzienciaki jak kończą u niej naukę to często, jako grupa, coś tam kupują jej na pamiatkę, ostatnio dostała dzieła Szekspira po angielsku :tak:

helllo
a my zasypani sniegiem, oby utrzymalo sie to biale szalenstwo do swiat :-)
jutro porzadki i ostatnie zakupy, nie mam jeszcze prazentu dla brata i bratowej...:baffled:
gaga co do prezentow to u nas Marcin lubi gadzety typu....telefon, nawigacja, cos do komputera, dobre perfumy....
a ja poprostu juz opadam z sil, Olek po tygodniu chodzenia do przedszkola, znowu chowy :wściekła/y::no::crazy::zawstydzona/y: wrocil dzis z tem 39,1 ja juz po prostu wymiekam:angry: a co gorsze juz nie wiem jak pomoc temu dziecku, jutro jedziemy do takiej starej, dobrej pani doktor ktora jeszcze mnie leczyla, moze ona cos poradzi, podpowie, bo to przeciez przegiecie, bo jak pojde do naszej rodzinnej to pewnie zarzuci kolejny antybiotyk (drugi juz w ciagu miesiaca) :dry::confused::baffled:
wczoraj w rpzedszkolu byla wigilia, co lepsze mikolajem byl M ale byly jaja mowie Wam, chlopak tak sie stresowal, a potem stwierdzil ze mu sie podobalo, ze za rok tez moze byc:-D tylko Olek go poznal (po butach) a jak wrocilismy do domu, Olek podchodzi do M, wącha go i mowi: "śmierdzisz mikołajem, to ty nim byles" :-D i chodzil i strasznie przezywal, tyle mielismy smiechu....to tata sie tak wystroil na mikolaja ;-)
lece do mojego rozgrzanego piecyka sie poprzytulac bo juz spi

Mailen - o rany, znowu choroby :-(, zdrówka dla Olusia :tak::tak:

A swoją drogą u nas, tj u Ani, zero poprawy, posiew przed podaniem nifurosasydu pokazał znowu klebsiellę, która jest co prawda wrażliwa na ten lek ale dzisiaj znowu była krew. Teraz nie odpuszczę i biorę skierowanie na usg, do gastrologa dziecięcego i dalsze badania bo ile to może trwać. DObrze, że pozostałe wyniki, morfologia i żelazo ok.

o rany jakie tu pustki :szok:
Agata no ciekawe co z Anulą, małpa jakas się do niej przyplątała
Mailen, Olo normę niezłą wyrabia, ciekawe jak słowiczki, czy zdrowe

ja własnie sprzatm biurko to siedzę na kompie :-p zastanawiam się gdzie ja tą tonę sprawdzianów pochowam, chyba se w du.pe wsadzę

witam po dłuższej przerwie
chciałabym złożyć zaległe gratulacje Agaty, Justyny a dla Żanety podwójne nawet :-).
i w ogóle to Świąt jak beret z moheru cieplutkich,śniegiem jak puch kaczy bielutkich, prezentów bez liku jak ustaw o beciku.
A Nowy Rok, życzę szczerze, niech będzie szczęśliwy jak Rydzyk w eterze.
:-)

oj tak normę wyrabiamy za 3 lata :baffled::dry:z tymi chorobami.
a ja mam dzis jakiegos takiego lenia, tylko w kuchni posprzatalam, porobilam reszte prezentow, i nic mi sie juz nie chce, jutro moze juz na swieta pierniczka upieke niech do swiat dojdzie;-)
mialam umyc w lazience glazure ale choler.... mi sie nie chce, ale jak nie dzis to kiedy???
tak z grubsza, kurze, odkurzanie i podlogi to jeszcze we wtorek czy w srode sie obskoczy.

reklama
hej !!!!

Lilik pojechał z P po gwiazdke na choinke bo Liwia oburzona ze jak to choinka moze byc bez gwiazdki !!! w ogóle choinke bedziem miec czadową bo mowie mojemu zeby nie była wieksza jak w zeszłym roku bo nie zmieścimy jej a on wyskoczył mi z taką wielką :szok: i aż strach ja rozpakowac z tego worka najwyzej będzie na pół pokoju a my pod choinką bedziemy siedzieć !

a mnie juz wkurzają te świeta nawet jeszcze sie nie zaczłęy ! ale ten szał na drogach i wogóle ! najgorsze bo nie chce ciągac małej po markeach i jak zaśnie to biegiem i mam raptem niecałe 1,5 godz w powiewach do 2 zeby cos załatwic zanim sie obudzi no chyba ze P zostaje z nią to moge troszke dłuzej bo w razie czego da jej butle z glukozą i ponosi ! a przy dziadkach to se ne da tak !!

nasz Lenik tez ma bakterie ale ta kałową w moczu nie miałą zadnych objawów tylko tak dla świtego spokoju dałam mocz do badania i wyszła cholera ! w piątek byłyśmy na usg brzuszka i wszystko ok ! poza tym malucha wazy 3680 czyli przez 3 tyg przybrała ponad 800gr!

Agatka oj biedna maluszka mała !!! a lekarka co mówi na to ? bo ile idzie leczyc bezskutecznie ?

ja własnie sprzatm biurko to siedzę na kompie :-p zastanawiam się gdzie ja tą tonę sprawdzianów pochowam, chyba se w du.pe wsadzę

no mysle że podopieczni byli by zchwyceni :-D

Do góry