reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Hej....
Olowi katar sie skonczył, troche pokasłuje ale nic niepokojacego

dziewczyny spią dzisiaj jakos cały dzien spią az boje sie nocy dadza czadu....

Co do napadów furii olo jakos nie przechodził moze jeszcze przed nami

reklama
no to ja na chwile żeby mnie zuzaczek nie dorwał :-)
Majka na szczęście nie furjatuje :-D na razie zapewne, na razie...
katar ma za to do dzis straszliwy, od trzech dni daję jej tran, zobaczymy co cos ja wzmocni, na pewno nie będzie miała problemów z zatwardzeniem ;-)

bibi sieroto cos ty zrobiła ???

a ja się nie odzywałam, bo w pracy mnie psychicznie zmaltretowali, i czuje się jak po psychicznej wyżymaczce

Gaga - a jak tata sie czuje?

A propos furii - Maria właśnie się wściekła bo ..... udało jej się zdjąć bluzkę samej ponieważ uważa, że tego nie potrafi :eek: W tej złości założyła ją jeszcze raz :baffled:

Justynka, ja też dołączałam moją Alę do grona furiatów. Wczoraj był wrzask o to że zabrałam jej na 2 minuty dzbanek który był mi potrzebny do zmierzenia mleka i który ona zabrała mi z kuchni. Więc nie jesteś sama.
Ja kiedys dawałam dziewczynkom syrop SEDALIA, on jest homeopatyczny i własnie dziala uspokajająco. Na Anię działał, na Alicję nie koniecznie, aczkolwiek była trochę spokojniejsza. I to można kupić bez recepty.

Pozdrawiam Was serdecznie.

agata tos mi humor poprawila Mary:-D

Hanka ma czasami ataki zlosci, ale zdecydowanie mniej niz kiedys, wiec mam nadzieje ze powoli u nas to mija, ale nie ciesze sie za wczesnie:-p

bibi pisz, pisz ta lewa reka jakie to balety zes wyprawiala:rofl2:

uspokajajcy jest jeszcze syrop melisal, kiedys dawalam hance ale jakos niespecjalnie na nia dzialal:confused:

No to widzę, że Misiul nie ma jakichś problemów emocjonalnych tylko to taki urok tego wieku.
Kupiłam mężowi na Mikołaja... Geriavit Pharmaton

reklama
No to widzę, że Misiul nie ma jakichś problemów emocjonalnych tylko to taki urok tego wieku.
Kupiłam mężowi na Mikołaja... Geriavit Pharmaton

:-D:-D:-D:-D
I po takim prezencie będziesz namawiać na trzecie dziecko ?:-D

Mój małż poszedl do pracy wczoraj o 3 w nocy i do tej pory nie wrócił :dry: Przespał sie trochę w pracy ale litości :no::no:

Do góry