reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Dzięki za pozdrowienia, Gaga zapytaj jak możesz poszła wizyta u kardiologa.

Szuakm jakiś diet w przypadku nietolerancji laktozy, zaraz coś mnie trafi :no:

Lena super imię, baaaaaaardzo mi sie podoba, Zosia też ;-)

Jestem załamana tymi dietami ale bardziej tym co może być Ani :-(

Żużaczku napisz mi co jadałaś przy tej diecie, zwłaszcza jak ograniczyłaś tę laktozę :confused:

Żużaczku - do lekarza idę w poniedziałek lub wtorek, będę miała wtedy wyniki kolejnego posiewu. Taką ostrą diete chcę wprowadzic teraz bo każdy lekarz najpierw pyta sie o alergię. Ania ma bakterię w przewodzie pokarmowym, na razie nie dostała antybiotyku, bierze priobiotyk i nie ma żadnej poprawy. Ona ma klebsiella pneumoni, to groźna bakteria, przyniesiona najprawdopobonie ze szpitala :wściekła/y::wściekła/y: Teraz chcę zrobić tą dietę, żeby wiedzieć że zrobiłam na razie wszystko co mogę, jeżeli nie będzie jakieś konkretnej decyzji lekarza to idę do innego bo czekanie już mnie nie bawi :no::no:

ojej agata to niezbyt ciekawie:-(

moze faktycznie skonsultuj z innym lekarzem

powodzenia w diecie

ja bylam na diecie cukrzycowej w obydwu ciazach, nie bylo tak zle:sorry:

pamietacie jak pisalam o fotoradarze? skonczylo sie na 200zl mandatu i 6pkt karnych, przekroczylismy predkosc o 35km:eek:

generalnie myslalm ze bedzie gorzej:-p

juz sie nie moge doczekac zdjec Lenki lub Zosi:-D

pozdrawiam, buzka:laugh2:

No właśnie, gdzie mała Justynkowa?

U nas w przedszkolu była dzisiaj zabawa andrzejkowa. Ale się wyskakałam!

witam z rana

agata ja tez nie jestem dobra w dietach, chyba ze mam dobra motywacje, a ciaza takowa byla

teraz zeby zrzucic 3-5kg to nie jest wystarczajaca motywacja niestety:crazy:

Hania po 1,5 tygodnia w przedszkolu znow katar i juz wymiotowala od tych glutow

a taka marudna ze zwariowac mozna:angry:

dodatkowo ja jeszcze nie wyzdrowialam, a moja cicia ktora pomaga nam tez chora:confused2:

buuuuuu

reklama
Do góry