reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Żużaczku - gdyby Ania miała skazę białkową to czy po tygodniu niejedzenia żadnych mlecznych produktów byłaby poprawa :confused:
Na co dzieci mogą być jeszcze uczuluone na tym etapie, poza takimi oczywistymi jak czekolada, orzechy, ryba, cytrusy :confused:
Zaraz zacznę jeść tylko chleb i wędlinę :baffled:

reklama
no zdążylam pochwalić dzielnego kawalera, to dzisiejsza noc juz nie byla taka cukierkowa:-D najpierw usypiał godzinę, a ja oczywiscie musialam siedziec kolo łóżka, a potem o 24 w nocy byl alarm....mamo gdzie ty poszlas ode mnie i w dodatku zerżnął się w majty:wściekła/y: i zmiana pizamy i poscieli w środku nocy:szok:

Słowiczku, hop hop!
Wszystkiego najlepszego! Zdrowych dzieci, pięknych zdjęć i spełnienia marzeń!
Odezwij się, bo przyjadę do Ciebie w odwiedziny sprawdzić czy wszystko w porządku! W sumie ode mnie to jakieś 2h drogi samochodem więc nie tak źle.

co za dzień.....zaraz usnę!!!!!:baffled:
nie wiecie gdzie można kupić prześcieradło z gumką na materac 160x70 :dry:????

No hej!!!
troszke mnie wsysneło,bo ostatnio duzo pracuje nad" harakterkiem" mojej Julci
i totalny brak czasu.Bunt 6 latka to jest koszmar................Ale duzo studjuje BB o wychowaniu i musze wam powiedziec ze sporo z tych madrych artykułow pomaga mi bardzo.:tak:A do tego już nauka dochodzi literki itp.Ale jak narazie to Julinka dobrze sobie radzi.I mam nadzieje że juz tak zostanie.A i jeszcze sie pochwale ze dostała role Maryji w jasełkach.Jestem dumna bo to bardzo trudna i długa rola :happy2:(tyle że niebardzo adekwatna do zachowania mojego stanowczego uparciuszka:-p)Ale mam nadzieje że da rade.
Poza tym mały znowu przeziebiony i siedzi w domu.Narazie obeszło sie bez antybiotyku.

Rany poczytam później o tej laktozie. Już nie wiem co robić, qpy cały czas brzydkie :no: ale co ciekawe te same problemy ma koleżanka, która była w szpitalu w tym samym czasie co ja (jej szkrab jest o 1 dzień młodszy od Ani). Oboje mają tę samą bakterię i jak do tej pory dieta nie przyniosła jakiś rezultatów.

Jeszcze chwila i będę myśleć o przejściu na jakiś preparat mlekozastępczy bo jak sie pojawia krew to jest już niedobrze a u nas czasami się pojawia :-(

No to zaczynam nadrabianie nie wiem czy mi sie uda,ale moze
zaczne od gratulacji dla zanety bo jeszcze tego nie uczynilam,chyba jako jedyna:zawstydzona/y:
zaneta gratki ,twoje szczescia sa śliczne.
Margarita witaj wsród nas .Uśmiejecie sie ,ale jak zobaczyłąm ze margarita sie pojawiła(a troszke jej nie było)to sobie tak pomyślałąm że zaciazyła:happy::-D
To narazie na tyle bo tyle zapamietałam.Jak mi sie przyponmi co ja wam tu jeszcze chciałamskrobnąć:confused:normalnie skleroza.:-p
Ach byłabym zapomniałą napisac ze Justyna chyba jutro wraca do domciu
Lena jest całusna i słodka( tak prawdopodobnie bedzie miała na imie corcia justyny negocjacje w tej sprawie trwaja z Liwia bo ona chce miec siostre Zosie:-D)
Niestety nie potrafie wstawic fotki którą dostałam mms-em:zawstydzona/y:

kurde no wlasnie przynajmniej na chwilę obecna nie ma zadnych przescieradel na allegro w tym rozmiarze, ale chyba generalnie bywaly bo byla jakas aukcja przeniesiona do archiwum, bo jak nie to faktycznie zostaje ikea, bo oni maja nietypowe rozmiary poscieli :confused:
czekamy z niecierpliwością na Justynkę i Lenkę/Zosię :-);-)
gaga jest mózgiem informatycznym wiec z pewnoscia zaraz nam przerzuci, fotke z mms'a na forum;-)wystarczy Jej przesłać i zaraz wszyscy bedziemy mogli podziwiac malutką:tak:

reklama
kurde no wlasnie przynajmniej na chwilę obecna nie ma zadnych przescieradel na allegro w tym rozmiarze, ale chyba generalnie bywaly bo byla jakas aukcja przeniesiona do archiwum, bo jak nie to faktycznie zostaje ikea, bo oni maja nietypowe rozmiary poscieli :confused:
czekamy z niecierpliwością na Justynkę i Lenkę/Zosię :-);-)
gaga jest mózgiem informatycznym wiec z pewnoscia zaraz nam przerzuci, fotke z mms'a na forum;-)wystarczy Jej przesłać i zaraz wszyscy bedziemy mogli podziwiac malutką:tak:
racja racja poproszę fotkę, bibi masz numer
słowiczek ma problemy z pisaniem na bb
arabella odwiedzaj słowiczka :-)
ona własnie saczy winko za nasze zdrowie, arabella jak się pospieszysz to się załapiesz na słowiczkowe winko :-D

Do góry