reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Justyna serdeczne gratulacje skladam oczywiscie Tobie ,Twojemu mezowi oraz Liwci!
Z niecierpliwoscia oczekujemy wiadomosci :-) i zdjec.

Zanetka jak mile jest czytac ze jestes szczesliwa.Dla Olusia duzo zdrowka.

Ostatnia edycja:
Justyna ogromne gratulacje!!! Niech Wam się malutka zdrowo chowa :tak:

Joanna - pamiętasz co za bakterię miała Natalka. U nas wychodowano klepsiella pneumonia :-(
Nie miała robionych żadnych badań w tym kierunku, lekarka "dobrze wcelowała" w lek (bactrim).

okazalo sie ze zrobili nam zdjecie fotoradarem jak jechalismy do Gdyni, a ze samochod zarejestrowany na apteke, to do mamy dzwonili
Niedawno mój mężulek dostał polecony z fotką i nakazem stawienia się lub listownego potwierdzenia, ze to on tam na tym zdjęciu był. Pojechał osobiście.

przekroczylam predkosc o 45km:dry: w terenie zabudowanym:confused::baffled:
Oj ciężka noga. ja też taką mam, hehehe. Do stycznia 2009 na moim koncie są 4 pkty :baffled:

pieknie snieg pada, rano nas wszystkich hanka obudzila z krzykiem SNIEG, SNIEG:-D
Ania to samo. Obudziła się przes 7-mą podekscytowana, że śnieg, CHOINKA I PREZENTY :baffled::-D

Gaga dużo zdrówka dla taty.

ale super wieści przy niedzieli:-)
i forum jakie aktywne jak nigdy przy weekendzie:-D:tak:
Justynko Kochanie przeogromne gratulacje dla Ciebie i szybkiego powrotu do formy, a dla maleńkiej buziaczki od sierpniowych cioteczek;-)
atol albo inne mamuśki ktore miały styczność z Ribomunylem, bo jutro planuje zaczac kurację, czy po tych pierwszych 3 tyg jest jakaś przerwa, tak na tym kalendarzu ktory dostalam od lekarki to wyglada ale nie wiem czy to dobrze interpretuje????:confused: najłatwiej byłoby chyba zaczac od 1 grudnia;-):-D a to w sumie tylko tydzień.
Olek dzis po pierwszej nocy spędzonej w swoim pokoiku;-)jestem z niego dumna przespal cala noc, przyszedl do nas dopiero rano, a my jaki mielismy spokoj wieczorem siedzielismy sobie przed telewizorem i drinkowalismy do 1 w nocy hahahaha jak juz nie pamiętam kiedy;-) fajnie miec chwile tylko dla siebie, zawsze jak spal z nami, musiala byc cisza zgaszony telewizor.....
Olek dzis z taka radocha do nas rano przylecial mamo snieg jest u nas snieg, w koncu moze mikołaj przyjechac na saniach:-D i chyba dzis juz przyjedzie i zamieni łóżeczko na "dorosłe";-)

reklama
Justynka ogromne garatulacje,
super, że jesteś już po wszystkim, teraz szybko wrócisz do siebie i będziesz mieć obie córy przy sobie :tak::tak::tak:

Mailen - fajnie, że Olek przyszedł dopiero rano i gratulacje dla dzielnego faceta ;-)

Ja byłam u rodziców bo D. całymi dniami pracuje i w związku z tym na nic nie miałam czasu :sorry2:

Maria zadaje mi pytania w stylu - a kiedy tata przyjdzie do domu na dlużej :-( - bo ostatnio jeżeli przychodzi to tylko po to aby zobaczyć sie z nami i z powrotem do pracy - w zeszłym tydniu był 2 wieczory w domu i tyle :-(
Na dodatek sika majty, Ania jest z nami juz 2 miechy a ta dalej sika i nie tylko :no::no:

Do góry