reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Mailen - a co ci się nie podoba w kuchni - układ czy to z czego jest zrobiona?

Nie polazłam na szczepienie, wizytę miałam na 8.40 i uznałam, że to zdecydowanie za wcześnie :zawstydzona/y:, zresztą muszę jeszcze zrobić posiew Ani to wtedy pójdę :sorry2:

Arabella - rany u was jakoś strasznie pilnują tych ograniczeń prędkości, 70 km to normlalna prędkość w w-wie mimo, że ograniczenie jest do 50 a na trasie jak jadę 90-100 gdzie jest ograniczenie do 80 to muszę cały czas ustępować innym co jadą po 130 :no:

arabella ja z zasady mam troszkę ciężką nogę ;-):-D
agata a co do tej kuchni to....nie wiem, jakas taka starodawna mi sie wydaje, zero nowoczesnosci, zreszta juz jutro beda blaty i przychodzi facet podlaczyc plyte gazowa, to zrobie zdjęcie i Wam pokazę....same ocenicie, moze przesadzam, ale jak ogladam teraz te nowoczesne kuchenki to jednak moja moglaby byc bardziej....

Czesc kochane ... a uns spadl dzis pierwszy snig:-),ku wielkij radosci Maximilianka.Maz nie mial sie z czego cieszyc bo szybciorem kola w smochodzie zmienial;-).

Mailen na pewno nie jest tak strasznie,a odpowiednia dekoracja mozna duzo zmienic.

Co do jazdy samochodem to ja jezdze tam szybko gdzie pozwalaja.Nie mam ochoty na potracenie niewinnych ludzi,a zreszta moje dzieci i ja tez chodzimy piechota i jestem wdzieczna jak wieczorem wszyscy jestesmy zdrowi w domu.Tyle nieszczesc dzieje sie na drogach,wystarczy chwila nieuwagi...

U nas też pada śnieg :-)

Ale opon zimowych nie mam, na dodatek są na działce rodziców. Eh muszę poprosić tatę o pomoc bo sama nie dam rady :-(

Marzena - w wie jeżdża ludzie jak wariaci, koło mnie jest przejście do pieszych gdzie jest ograniczenie do 40 bo zginęło tam kilka osób i jak zwalniam to muszę pilnie patrzeć w lusterko żeby mi kto w tyłek nie wjechał. Chyba tylko nauka jazdy tam zwalnia :crazy:
Gdzie indziej ludzie jeżdżą znacznie spokojniej.
Na takiej nowej trasie w wie ludzie pobijają rekordy prędkości, jeżdżą i po 180 :szok::wściekła/y:

jesli piszesz o tej trasie na lotnisko z Ursynowa, to organizuja tam tez wyscigi samchodowe i motorowe:baffled:

pieknie snieg pada, rano nas wszystkich hanka obudzila z krzykiem SNIEG, SNIEG:-D

odpampersowuje Helene, tfu, tfu odpukac sa postepy, ale jeszcze troszke przed nami, bo jak z siku juz ladnie daje rade, tak z kupa:baffled:

jakos tak fajnie swiatecznie sie zrobilo:-D

hej...
wkoncu chwila luzu....
Olek lekko podziebiony, na dodatek zjadł cos wczoraj i w nocy zwymiotował w łuzko...szok...

maluchy są przecudne, narazie nie moge nazekac, spia i cyckuja na zmiane... ja w sumie tylko karmie i piore....hahah...ale jestem szczesliwa ze w koncu je mam i wszytko dobrze sie ułozyło

rodziłam przez cc z zniecxzulenie zo, rozumiem dlaczego lekarze nie chca robic cesarek na zyczenie, to jest zupełnie inaczej niz przy akcji skórczowej....

reklama
Witam
Mam dla was nowe wieści:
dzis dostałam od Justyny sms ze biorą ja na cesarke na cito:szok:
Już jest po:tak: .Urodziła o 11 45 przez cc dziewczynke 3 kg.
Wszystko o.k tylko ona ledwo zywa.
JUSTYS Gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Jak znajde chwilke to jeszze cos skrobne.

Do góry