reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a jestem dzis mega wykonczona psychicznie

z rana zadzwonil do sasiada nasz dzielnicowy szukajac mojej mamy(my nie mamy stacjonarnego telefonu, bo zrezygnowalismy), okazalo sie ze zrobili nam zdjecie fotoradarem jak jechalismy do Gdyni, a ze samochod zarejestrowany na apteke, to do mamy dzwonili

teraz mam tam jechac i zdjecia ogladac, zeznania skladac, no i mandat przyjac (albo i nie), nie wiem czemu taka procedura, bo przeciez slyszalam ze to wszystko poczta zalatwiaja

ech, wyskoczymy troche z kasy przed swietami

a na dodatek dzis dzwonilam do mojej kolezanki z zyczenimi urodzinowymi i dowiedzialam sie ze sie rozwodzi (kolejna) i to na noze, wlacznie z tym ze on chce ja pozbawic praw rodzicielskich

alez dzien

reklama
Witam
Mailen ja tylko pisze o pracy ze trzeba pisac bo postępu zero do zeszłego tygodnia nie miałam tematu a teraz niby mam ale jeszcze nie wiem czy to ten bo jak bede miała wiecej materiałów na inny to zmienie wiec jeszcze daleko w lesie jestem nie przejmuj sie nie ty jedna.
Justynka trzymam kciuki i oby poszło wszystko dobrze i gładko. A co do Liwi to ma postawę niesamowitą . Oby nasz Amel kieys tez taka miała.
A narazie tylko chodzi i rozpowiada ze bedzie miała braciszka i siostrzyczkę i normaalnie mi wmówi ciążę jeszcze chwilkę a mi wmówi.
A pogoda fakt straszna i leje cała noc i dzień wieje uj

atol, ja dzisiaj nie zwolniłam tam gdzie zawsze zwalniam, bo jest fotoradar i błysnęło. Ciekawe kiedy dostanę zdjęcie. :wściekła/y::zawstydzona/y:

agata, fajnie z tą kuchnią!

Mój K. napalił się na telewizor. Ja nie wiem po co mu nowy TV, ale powoli oswajam się z ta myślą. Jakby nie było pilniejszych wydatków! A ja oszczędzam, od pół roku gęby kremem nie smaruję, bo szkoda mi kasę wywalić.

Ostatnia edycja:
hej
Justyna dasz radę i jak coś to proś lekarza o wcześniejszą cesarkę przed tym remontem. Tomek urodził się w pierwszym dniu 38 tyg i było że ciąża donoszona o czasie.
Ja zaczynam odzyskiwać apetyt i jem.
Jestem jeszcze do 26 listopada na L4 ale już mam roboty masę dziś byłam w pracy jutro tez idę bo muszę napisać projekt granatowy...

atol tak jest przy fotoradarach, idziesz na policje zobaczyc zdjecie i potwierdzic ze Ty to Ty ;-)albo i nie u mnie np samochod jest na moja mame, ktora ma znizki dzieki temu ze tata je ma, nie wiem jak to tam jest ale jakos tak jako zona...ma co prawda prawko, ale nigdy wczesniej nie miala swojego samochodu a do tego od 20 lat nie jezdzi bo sie boi, wiec prawko ma tylko od parady, tak wiec przyszlo jej wezwanie, poszla na policje, powiedziala ze to ona jechala (mimo ze to ja kierowalam) ale ona wziela to na siebie bo punkty jej nie zaszkodza bo i tak nie jezdzi, a kase ja zaplacilam;-)jeszcze mi troche wynegocjowala to mniej mnie skasowali:-D pierwsza wersja to bylo 400zl i 6pkt, ostatecznie 300zl i 6pkt a przekroczylam predkosc o 45km:dry: w terenie zabudowanym:confused::baffled:

mailen, Ty piracie drogowy! Ja wyhamowałam do 80kmh.

Jeszcze miałam Wam napisać o cenach w Smyku i marketach. Moja mama kupiła M2 szczeniaczka-uczniaczka w Smyku za 199 PLN! Widziałam w Carrefour po 140 zł, a teraz w Tesco jest za 93,90!:szok: Nasz się zepsuł i babcia zaniosła do reklamacji. Mają 2 tygodnie i albo wymienią albo zwrot kasy. Zgadnijcie co bym wolała:-D:confused::happy2:

Ostatnia edycja:
hahah
już wyjaśniam chodzi o to że jak napisze fajny projekt do realizacji na terenie mojej szkoły to możemy dostać tzw. grant w wysokości 5 tyś. zł. a ponieważ zajmuje się w szkle wolontariatem zagadnienie dotyczy właśnie pracy uczniów na rzecz innych itd...
projekt musi spełniać tzw wymogi formalne być opisany według ściśle określonych kryteriów itd...

reklama
hahah
już wyjaśniam chodzi o to że jak napisze fajny projekt do realizacji na terenie mojej szkoły to możemy dostać tzw. grant w wysokości 5 tyś. zł. a ponieważ zajmuje się w szkle wolontariatem zagadnienie dotyczy właśnie pracy uczniów na rzecz innych itd...
projekt musi spełniać tzw wymogi formalne być opisany według ściśle określonych kryteriów itd...

czyli projekt grantowy, a nie granatowy:-);-)

Do góry