reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

ja dzis miałam i w sumie dalej mam troszkę stresa, mój tata miał dzis operację na kręgosłup - poszerzanie kanału rdzeniowego, wstawienie 2 implantów i cos tam jeszcze, jest juz po na razie go wszystko boli, ale to chyba dobrze, znaczy że nie jest sparaliżowany, ale czy się udało to dopiero się dowiemy

no i taki dzień niefajny

a co tam u was, cos tu cicho się zrobiło, słowiczka nie ma i bibi
piszcie coś

reklama
gaga trzymam kciuki za tate:happy:

u nas szpital w domu, tzn dziewczyny juz ok, znaczy Hanka juz do przedszkola chodzi, helena jeszcze troche ma kataru i kaszle tak wykrztusnie, ale mam nadzieje ze tez koniec

natomiast T 40 stopni goraczki, chrych, prycha, ja bezgoraczkowa jestem, ale tez ledwo zipie, kaszle, katar, zatoki bola, super po prostu

bylam dzis na zakupach w realu, juz swiaecznie:szok:

sa obnizki na zabawki rozne, zakupilam barbie diamentowy palac, taka lalke spiewajaca za 89zl, troche sie balam ze przeplace za ta "okazje", ale sprawdzilam na allegro po 98-99 sie sprzedaja, wiec nie jest zle:happy2:

Gaga - zdrowia dla taty :tak::tak:

Ale jestem wypompowana, byłam z dziewczynami na zakupach bo MAria nie miała kurtki takiej zimowej, Maria mi uciekała, a Ania tak średnio lubi sklepy, a w ostatnim skelpie Maria wzieła smoczek Ani i upuściła go na ziemię i w efekcie jechałam z dwiema płaczącymi laskami, eh ledwo żyję, Maria wykąpana, ale Ania jeszcze nie a chałupa woła o sprzątnięcie :baffled:

A dekoracje świąteczne to zaraz po 1 listopada, jak dla mnie przegięcie

Żużaczku - gratuluję :-)

hej
przede wszystkim gaga trzymam kciuki za tatę i życzę dużo zdrówka!!!!!
żużaczku gratulacje pakamerowe:tak:
agata jaki problem z kuchnią? moja nadal nie gotowa a co gorsze z dnia na dzień coraz mniej mi się podoba:confused:
uciekam suszyć włosy i do łożka
pozdrowienia i zdrówka dla wszystkich:-)

Hej.

Ja też witam chorobowo. U nas tak jak u Atol, jak dziewczynki prawie skończyły to mnie i męża położyło całkiem. Mam zwolnienie do końca tygodnia i antybiotyk i ledwo żyję.

Żanetka, ogromne gratulacje. Jakoś tak sentymentalnie zebrało mnie na wspomnienia jak przeczytałam że urodziałaś i jeszcze te zdjęcia Maluszków- są cudne.

Żużaczku, gratulacje.

Gaga, trzymam mocno kciuki za Tatę. Daj znać jak on się czuje.

Żużaczku Gratulacje!!
Gaga zdrówka dla Taty!!
U nas tez choroba mój maż od wczoraj leży chory zapalenie ucha i powiększone węzły, antybiotyk itd..
ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH!!
Tomaszek dziś poszedł pierwszy dzień po chorobie do przedszkola....
zimno.....

tata miał wczoraj krwotok z okolic kręgosłupa, ale przeszło, ma zrypany kręgosłup na amen jak to lekarz stwierdził, no ale operacja się chyba udała, rusza rękami i nogami, to co mieli zrobić to zrobili, w perspektywie jeszcze jedna operacja, na razie gorset na min. pół roku i zobaczymy, jeszcze jest na pooperacyjnej, cały czas dostaje krew i go wszystko boli.....

jakos nie chce mi sie nic, dzis jestem na opece na Majkę, bo mama musiała iśc do szpitala z lekarzem pogadać, więc skorzystam i z majka się przespię

reklama
hej !!!

gaga trzymam kciuki za szybki powórót taty do zdrowia !!!!

atol, marta zdrówka !!!!

żużaczku brawo !!!!

ja jutro znów na wizyte a wcześniej na zapis do szpitala ! generalnie człapie juz, nogi mi puchnąć zaczynają ( i tak późno bo z Liwią to juz banie miałąm okrutne ) no i ta zgaga masakra !!!! a tak mi dzidzior dzis sie kokosił i jak walić zaczęła w dół to myślałam ze zaraz między nogami mi sie pokaze ręka albo noga :baffled:

no i wiecei jak sie wkurw.... Liwici bardzo podobała sie barbie z pieskami i mówie jej ze jak chce to za pieniązki ze skarbonki moze kupic i ona chce no to dałam jej kase do torebeczki i jak była z P w kinie w sobote to kupiłą w smyku i a ja wczoraj patrze w carefourze a tam ta małpa za 70zł a Liwcia zapłaciła 110zł :szok: kurde wielkim łukiem bede ten sklep omijać przegięcie tym bardzije ze w makro tez w takiej cenie 70zł !!!

no i pochwale sie Wam ze Liwica mnie zaskoczyła bo kupiła smoczek dla dzidzi a potem uparła sie ze jeszcze chce koniecznie kupic butelke za swoje pieniążki, i jak wrócili z kina to pytam co kupiła a ona pierwsze taka dumna pokazuje mi co dla dzidzi a potem dopiero tą barbie ! moje słonko ! w ogóle dzis oddała bez sprzeciwu swoją komode i przeniosłyśmy ubranka jej do naszej szafy a dzidziowe do komody !

Do góry