reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

my właśnie po wizycie u lekarza ZNOWU angina i ZNOWU antybiotyk!!!:wściekła/y: dokładnie miesiąc odstępu od ostatniego razu :no:
lekarz się pyta co wy robicie....znowu angina, co my robimy.....nic poprostu chodzimy do przedszkola. Dała mi od razu receptę na ribomunyl i jak skończy się antybiotyk i choroba (o ile kiedykolwie będzie tak na czysto bez kaszlu czy kataru :confused:) to zaczynamy kurację

reklama
no to chociaz trzymasz honory bo reszta to......:no:
a ja już "prawie" mam kuchnie;-) brakuje jeszcze płyty i piekarnika (miały być w połowie tego tygodnia) bo i blatów...no i oczywiswcie wyposażenia (zapomnialam o drobnym szczególe ha ha ha) :-):-D

miałam dwa dni szkolenia, normalne lekcje a potem kiblowanie wczoraj do 20 dzis do 19.30, dobrze że mam niedaleko, ale padam na pysk

Heja

Ja wczoraj pojechałam do gina a później na spotkanie z koleżankami, mała prawie cały czas nie spała za to prawie cały czas jęczała :baffled: w domu to samo, jak w końcu obie poszły spaać (a byłam sama) to dla rozładowania emocji zjadłam pół opakowania ciastek :angry::angry:

Z diety rezugnuje, brak nawet najmniejszej poprawy, do tego maluch wczoraj nie chciał pić z butelki plantexu a wszystko co podałam na łyżce cudownie wypluwała więc pewnie z tąd te jęki :-(

Mailen - a jaki blat kupujesz do kuchni :confused:

Agata pamiętam że nasz pediatra negatywnie się na temat plantexu wypowiadał mówił że może nasilać objawy kolek postaraj się ty pic koperkowe cherbatki i dawac jej cyca albo brac espumisan to podziała i na nia aby sie odgazowała.
Ja miałam takie problemy z Tomkiem przez 3 miesiące w efekcie jadłam tylko bułeczki z masłem i szyneczka i do tego rosołki z makaronem lanymi kluseczkami itd albo ziemniaki i gotowane mięso musiałam odtawic nabiał bo miał skaze białkową.
U nas okropny kaszel ale taki mokry więc wszystko zaczyna schodzić i nawet oby nie zapeszac tomus ładnie pije antybiotyk w zawiesince.

Olek też ma mokry kaszel, dostaje Augumentin w zawiesinie, bo nalot ropy na lewym migdale (bo u niego nawet to nie migdałki tylko migdały) :confused:
a co do picia lekarstw to nie ma problemów, było trochę z bioaronem c ale juz tez OK.
agata a co do blatów to podobał mi się teaki, fino słomkowe:
Pfleiderer - Fino słomkowe R3055 ML, Pfleiderer | MEBLE.pl
ale jeszcze nie zamowine bo juz sama nie wiem czy beda pasowaly, na pewno muszą być jasne bo fronty sa ciemne, o dokładnie takie:
http://www.meblex.pl/oferta/kolory/3221_Sahara_Ciemna_zoom.jpg
tylko w rzeczywistosci te słoje bardzie wpadają w szary.
tylko przyszedł dziś piekarnik i fron jest trochę za duży i zachodzi na szafki, wiuec bedzie musiala byc jakas przeróbka:dry:

reklama
hej !!!

a ja spiąca chodze niemożliwie !!!!

poza tym miałam telefonicznie dzwonić o wynik na tego paciorkowaca i dzwonie już kilka dni i zawsze coś dzis w końcu za drugim razem pow ze wynik jest i mam odebrać a pytam jaki wyszedł to pow ze mam sobie odebrać i iść do lekarza to mo on powie :baffled: kuźwa jakbym wiedziałą to bym to juz dawno odebrała teraz P pojechał po to bo spać nie bede jak sie dzis nie doweim czy mam to czy nie :wściekła/y:

Poza tym Liwia w domu bo katar ma i taki kaszelek wiec mam nadzieje ze te pare dni i jej przejdzie !! ehhh to przedszkole byle zas jakieś paskudztwo nie bedzie bo juz nie mam siły !!!

Do góry