justyna
Fanka BB :)
hej !!!
no własnie ja bym tam wolałą miec wcześniej i potem po wymazie info ze nie ma ! ale u nas chyba praktykują zażycie przed samym porodem ! czyli tak jak u Agaty dopiero w czwartek bede u gina to wypytam !!!
Atol a robili dziewczynom jakies dodatkowe badania z tego tytułu ???
Agatka a Ani oprócz tego antybiotyku tez jeszcze robili coś ? no i przy Marysi to miąłas tez ? bo ja przy Liwii nie pamiętam czy miałam robiony ten wymaz a jeśli juz to musiał wyjść ujemny bo bym pamiętała !
no a mnie teraz bierze znó jakieś przeziębienie ! daje mi popalić ta końcówka ciązy wszystko było super do 8 m-ca a potem po kolei wszystko
nie wiem co lepsze, ja dostalam wczesniej cala kuracje, potem mialam robiony posiew kolejny i wyszlo ze juz nie mam dziadostwa
w kolejnej ciazy to samo, znow mialam , znow antybiotyk wczesniej, znow kolejny posiew
jakos dla mnie bezpieczniej wczesniej wziac
Bezpiecznej, bezpiecznej
Ale u mnie 2 lekarzy nie dało takiej terapii twierdząc, że w szpitalu będą wiedzieć co robić
Zresztą same widzicie ile z Anią jest problemów i chyba właśnie przez antybiotyk :-(
Teraz dostałam płyn na grzybicę u paznokci :-(
no własnie ja bym tam wolałą miec wcześniej i potem po wymazie info ze nie ma ! ale u nas chyba praktykują zażycie przed samym porodem ! czyli tak jak u Agaty dopiero w czwartek bede u gina to wypytam !!!
Atol a robili dziewczynom jakies dodatkowe badania z tego tytułu ???
Agatka a Ani oprócz tego antybiotyku tez jeszcze robili coś ? no i przy Marysi to miąłas tez ? bo ja przy Liwii nie pamiętam czy miałam robiony ten wymaz a jeśli juz to musiał wyjść ujemny bo bym pamiętała !
no a mnie teraz bierze znó jakieś przeziębienie ! daje mi popalić ta końcówka ciązy wszystko było super do 8 m-ca a potem po kolei wszystko