reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Joanna - qpy mają cudowny żółty kolor, jak najbardziej dobry, zielone też przerobiłam ale to było od witamin, które łykałam. A zakażenie u nas może być, skoro tyle już tego przerobiłam to i może w jelitkach coś jest :baffled:

Gaga - zrób prawko, autko i róbcie dzidziolka bo autko przy dwójce bardzo się przydaje :-p

Ja dzisiaj miałam karę za to, ze nie odebrałam telefonu, bo dzwonił mój stolarz a ja nie odebrałam bo myślałam, że chce wiedzieć kiedy będę a ja właśnie wsiadałam do auta :zawstydzona/y: a na miejscu okazało się, że skład drewna jest zamknięty a on dzwonił, żeby powiedzieć, żebym nie przyjeżdżała :baffled: NA szczęście bardzo daleko nie jechałam a wracając wstąpiłam do sklepu z ubrakami dla dzieci :-p

Justyna - drugie rodzi się szybciej :tak::tak: ale jak ma być to będzie i będzie dobrze :tak::tak:

reklama
hehehhe to jak drugie szybciej to ja nawet na łózko nie zdaze wejść :-D bo Liwii końcówka prorodu trawała szybko ale ........

hehehhe to jak drugie szybciej to ja nawet na łózko nie zdaze wejść :-D bo Liwii końcówka prorodu trawała szybko ale ........

Hihi ja się cieszę, że nie rodziłam na patologii ciąży :-D

Ania chyba nie będzie spokojnieszym modelem :baffled:, poszła spać o 22 o 23 karmienie o 3 karmienie a o 6 koniec spania, o 7 zasnęła o 8 już nie spała. Teraz znowu zasnęła ale pół godziny jęczała w łóżku :no::no:
NIe wiem męczy ją coś, jeść nie chciała a mi wracają wizje ciągłego zabawiania dziecka :no::no:

Za to pięknie sie do nas uśmiecha i super podnosi główkę :tak::tak:, ale ma za to teraz problemy z zasypianiem :baffled:

hej hej
a my dzis siedzimy w domu bo do kaszlu i kataru w nocy doszła gorączka:-( wiec wzialam sobie dzis opieke, jutro i w piatek Marcin ma wolne a potem sobota i niedziela, a ja poniedzialek i wtorek znow mam wolny, wiec moze tydzien go przetrzymam i moze wreszcie sie doleczy...dzis idziemy do lekarza i chyba jednak poprosze o recepte na ten ribomunyl, bo już załamuje ręcę z tymi chorobami, ktore zaczely sie od przedszkola:no:
i gratulacje dla Liwi dzielnego przedszkolaka:tak:

A ja się właśnie zastanawiałam, co Mailen ma takie luzy dzisiaj w pracy;-):tak:
Łóżko dla Olka - super! My kupiliśmy Michalince takie typowe, sosnowe. Szerokie na 1,20 i do tego pościel z Kubusiem. Ma już od miesiąca i ma tylko 5 naklejek (jedna naklejka za samodzielne zasypianie, a druga za spanie przez całą noc w swoim łóżku).:no:

Agata, moje dziewczyny spały prawie 20h na dobę, ale tylko przez 3 tygodnie. Później już były jazdy.

Gaga, a kiedy na serio zaczniesz z tą dzidzią? Może się umówimy i razem będziemy chodzić z brzuchem? Zawsze to raźniej!

reklama
Agatka jak długo jeszcze planujesz nie puszczać Maryś do przedszkola ???

DO stycznia, tak jesteśmy umówieni z nianią. Planowaliśmy przeprowadzić się do stycznia ale mimo, że to się nie uda musimy zrezygnować z dalszej współpracy bo kasa - płacimy teraz i niani i za przedszkole :no:

Do góry