reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej
ale mieliśmy noc Tomuś dostał wysokiej gorączki, zbijałam i nic. rano pognaliśmy do lekarza i antybiotyk, cały czas ma temperaturę mimo iż zbijam na przemian to paracetamolem, to nurofenem w czopkach. Brak apetytu zupełny jedyne co to pije.
Koszmar.... dostał ospamox w zawiesinie ale jak nie bedzie chciał pić to mam przyjść po zastrzyki. do tego pojawił sie brzydki kaszel.

reklama
Witam.
Agata a te kupki jaki mają kolor? Natalka miała śluzowate, które potem zrobiły się zielone śluzowate i okazało się, ze to zakażenie bakteryjne jelit i bactrim pomógł.
Anecik zdrowia dla Tomka. Dobrze, że pije. U nas były cyrki, żeby Ania wzięła porcję antybiotyku (Zinnat) w zawiesinie. Mały szantarzyk pomógł i przekupstwo okrutne :zawstydzona/y:.
Justyna dobrze, że nie chcą Ci obracać dzieciaka w brzuchu :baffled:. No ale by się mały uparciuszek mógł już ułożyć jak trza.
Jeszcze Ania kaszle ale jutro już ją zawiozę na zajecia z ciastolandii. Szkoda, że nie będę miała auta na podorędziu i muszę autobusem zasuwać :baffled::-p.

witam się
rany Justys ale ta Twoja ciąża zleciała, szok normalnie, maluch pewno się obruci, a jak nie to cesarka wcale nie jest taka zła :-)
ciekawe co z żanetką i bliźniaczkami, nic się nie odzywa.....
Agata może to nie mleko, oby nie

mnie tez zaczęło brać na dzidziusia, i chyba gdyby nie fakt że w końcu mam zamiar zrobic prawko i kupic auto to chyba byśmy co spłodzili :-D

hej !!!!

Anecik oby to nie zapalenie płuc bo u Liwii własnie tak sie zaczeło !!!! zdrówka !!!!

Gaga Majcia większą radoche bedzie miała z rodzeństwa niz z mobilnej mamy :-D A ja sie tez bałam i boje zresztą dalej !!!

mój męzowy chyba p cichu liczy na cesarke bo mu sie upiecze i nie pójdzie wtedy cykor ze mną :-D ostatnio mi mówi to byś miałą takie urozmaicenie a nie dwa rózne porody :rofl2: W sumie jak wspomne poród Liwii to sama nie wiem czy chce żeby sie obróciło :baffled: a z drugiej strony jak mam dać sie ciąć to tylko mojemu lekarzowi a prawie wtedy mają remont oddziału i czekałoby mnie to w innym szpitalu wiec sama nie wiem :sorry2: poczekamy zobaczymy !!!!

byłam dzis na rozmowie z panią przedszkolanką i powiem Wam ze dumna jestem z Liwii !!! generalnie powiedziała ze nie ma do czego przyczepić sie, jest wzorowym przedszkolakiem, zawsze uśmiechnięta, mówi prosze i dziekuję a nie ja to chce itp chętna do każdej zabawy, pracy, łatwo nawiązuje z dziećmi kontakt itp samodzielnie je, ubiera sie, korzysta z toalety! ładnie powtarza sylaby, zdania tworzy, umie nazwać i przypasowac rzeczy no generalnie super ! powiedziała ze akiego przedszkolaka to kazda by chciała mieć w grupie :-D

no Justys zuch z tej Liwi :-)
a Majka pewnie by miała radoche z rodzeństwa ale z dwójka i bez auta to ja dziękuję :crazy:

Majka na zajęciach jest kurcze troche dzikus, w domu gada jak nakręcona a tam słowa nie powie, taka sierotka, ostatnio się troszke osmieliła, zobaczymy jak to będzie

no i jeszcze Wam napisze ze teściową zabrało dzis pogotowie bo albo wirus albo zatrucie czy coś normalnie z minuty na minute tak ją łapło a jak była w wc to zemdlała ! zaraz ją wzieli bo to w tym wieku to tak jak z małymi dziećmi zaraz odwodniona !! Byle mnie to teraz nie chwyci :baffled:

reklama
no to jak wirus to ma dosłownie przesrane, jak sobie wspomnę go u Majtencji o az mi sie słabo robi
ale cos rozszalał się, bo co krok słysze że kogos dorwał ten wirus
uważaj Justys na siebie

Do góry