reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Heja

Mam parkiet na budowie :-p, kolor ten ale cos nam sie wydawało, że będą długie deski a nie są :-p, coś nam sie pomyliło :blink:

Joanna - zdrowia :tak:

Kurcze Ania już chyba nie wyjdzie z kataru, codziennie rano muszę oczyszczać nos i w nocy też by się przydało. Nawilżacz chodzi ale może muszę nastawić na większą wilgotność? Oby to nie żadna alergia, odpuściłam zaczęłam znowu pić mleko - po 2 tygodniach nie widziałam żadnej poprawy :no::no:

Wczoraj kupiłyśmy tablicę i będą plusiki za dobre zachowanie i odznaczanie kolejnych czynności na tablicy (typu mycie rąk po siusiu) to już nasza ostatnia deska ratunku na Marię. Choć muszę powiedzieć że ten tydzień do tej pory był ok :tak::tak: obym nie zapeszyła bo D. dzisiaj znowu wyjeżdża i będę sama :rofl2:

reklama
moje dziewczyny tez zakatarzone

u nas to tak, tydzien, dwa bez kataru, potem tydzien, dwa z katarem i tak w kolko

na szczescie odpukac na katarze sie konczy

jutro jedziemy na weekend do Gdyni, ale sie ciesze:elvis::elvis:

duzo zdrowia dla chorowitkow, pozdrawiam

hej hej
dołączam się do gilarzy....od momentu przedszkola, katar nam się nie kończy :sorry2: na szczęście póki co nie jest on jakiś uciążliwy, ale jednak jest:dry:
jak dobrze że jutro piątek, chociaz ten weekend nie bedzie u nas raczej relaksacyjny tylko rozjazdowy po cmentarzach, mam nadzieję że pogoda będzie sprzyjać i w końcu wybierzemy się z Olkiem na powążki (gdzie pochowany jest Marcina dziadek) bo odkąd jest Olek nie było nam dane być tam razem we 3, zawsze Marcin sam jezdzil a ja siedzialam z Olasem w domu.
za tydzień będziemy mieć montaz szafek w kuchni a w połowie następnego tyg ma też przyjść piekarnik z płytą grzewczą, zdecydowaliśmy się w końcu na Mastercook'a, dokladnie taki zestaw:
Mastercook MF-800 X+2CMI-4GLS Kuchnia z płytą gaz. | Sklep AGD | odbiór Warszawa Kraków | Sprzęt AGD na raty - 123agd
będę ze szmatką latać po każdym gotowaniu, bo to płyta gazowa na szkle...no ale coż, chcialiśmy to mamy ;-):-D
dobrej nocki

Mailen a gdzie kupowaliście szafki do kuchni?
Moja wymarzona kuchnia jest za droga, razem z blatem i sprzętem wychdziła jakaś bajońska suma więc teraz szukamy tańszej opcji. Dzisiaj jadę do IKEI w tym celu :-p

Atol - miłego wyjazdu :tak::tak:

Moi rodzice ze znajomymi jadą do Sopotu na sylwestra i tak sie zastanawiam czy znaleźliby i miejsce dla nas :rofl2:

Właśnie macie jakieś sylwestrowe plany?

hej hej !!!!

no i wróćiłam do fenterolu i nawet sie ciesze bo bałam sie że sie rozpakuje za szybko !!!
w pon do kontroli wiec bede wiedzić jak to z tamtej strony wygląda :baffled:
w poniedziałek tez mam zebranie w przedszkolu wiec mam nadzieje ze to pogodze wszystko !!!

Joanna zdrówka dla dziewczynek !!!!

Agata jak masz czas to pochwal sie jakimś zdj z tego Waszego gniazdka !
a kiedy chcesz Marysie puścić do przedszkola ???

Mailen u nas to przedszkole to tez jedna wielka zaraza :baffled:

Witam z rana, troche jeszcze spiaca.Jakos nie moge dzis do siebie dojsc:baffled:.Spiaca jestem.Maximilian tez dzis z rana noskiem pociagal i troche kaszle.W przedszkolu robia dzis zdjecia i bardzo jestem ciekawa razultatu;-).
U nas jest bardzo zimno,wczoraj caly dzien padal deszcz.

Plany na Sylwka - jak zwykle, domowe. Za złośliwa jestem, żeby bawić sie na imprezach własnie w Sylwestra. W kulturze masowej to juz jest jakis spęd owczy. szkoda mi kasy na kiecke, fryzjera, makijaz itp. jak chce sie bawic to nie potrzebuję okazji.
A tak wogóle to wk...totalny zaliczam.

Ja na imprezy od lat nie chodzę, już o 23 mogłam spać :-p, bardziej rajcują mnie wyjazdy :tak::tak:
A ten wk... to od czego?

Ale jestem zmachana, wyszłam po 11 właśnie wróciłam. Niania wychodzi za 20 minut a Ania śpi to tu lukam bo nie wiem kiedy będe miała czas. Oby pogoda jutro dopisała :sorry2:

Budowa zdecydowanie mnie nie cieszy jak kiedyś - byłam dzisiaj i widziałam robotę kamieniarza - wszystko do poprawy :angry::angry: ale jakoś nie bardzo się tym przejełam :eek:

hej hej
agata nam kuchnie robi taki facet, ktory pracuje w salonie meblowym gdzie robia meble na wymiar, z tym ze on robi to nie przez firme tylko prywatnie, wycina sobie wszystko w pracy w wieczorami w domu składa szafki i tak sobie dorabia, a przy okazji i my oszczedzamy bo za ta sama kuchnie robiona oficjalnie przez jego firme zaplacilibysmy jakie 5 tys drozej....wiec, a on za robote bierze nie caly tysiac reszta no materialy, poki co to uczciwy i dokladny facet, i po tych szafkach ktore przywiozl widac ze solidny,tfu tfu oby do konca mnie ten zachwyt nie opuszczal ha ha ha moze juz za tydz bede mogla sie pochwalic jakimis pierwszymi fotkami o ile beda tez juz blaty.

reklama
ale tu ciszaaaa.....
weekend weekend i po weekendzie!!!!!!:crazy:
czas szykować, się do rpacy i do rpzedszkola, a Olek zaczyna coś pokasływać :dry:

Do góry