reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

No to się cieszę, że przedszkolakom dobrze mijają pierwsze dni :tak::tak:
Ciekawe jaka Gaga? Jak jej nowa klasa?

Dzisiaj zrealizowałam już listę spraw do załatwienia, teraz może coś ekstra :confused:

D. wraca dzisiaj z Kijowa, może ma dla mnie jakiś gitf :-p

Pomyliłam dzisiaj centra medyczne, zamiast na Okęcie pojechałam na Ochotę i to na O i to na O :sorry2:

reklama
witam się
no mamy przedszkolaków trzymajcie się, widac dzieci lepiej niż wy się miewają :-D chyba normalka

no a moja klasa fajna, uczyłam ich w zeszłym roku, więc znam ich, myslę że będzie ok, sympatyczne łobuziaki

anecik a jak u ciebie??

rany Agata ty się juz niedługo rozdwoisz, ale jajco, nie mogę uwierzyć :szok:
chyba powinnaś nam się juz codziennie meldować, chociaz ty to akurat regilarnie zaglądasz, ale pisz co i jak :-)

u nas dziś niestety kryzys....chyba sie przechwaliłam :-( dziś pół wieczoru był płacz, "mamo ja nie chcę jutjo do peczkola.....":dry::sorry2:

Hej witam:-)ZYJE:-:)zawstydzona/y::-):happy:
Nie wiem czy mi wyśle posta,ale tak jak pisała sowiczek net mam wredny radiowy(ale lepszy taki niż żaden)
Pozdrawiam całą ekipe przedszkolaków.Mój też zasilił ich grono,a dzis przeszedł chrzest bojowy,tzn.był w przedszkolu od 8 rano do 15,30:szok:
A najbardziej mu babka smakowała.:-D(była na podwieczorek)

Bibi - witaj wśród żywych :-D

Mailen - to chyba normmalne, będzie dobrze tylko może trzeba na to poczekać :sorry2:

Na dzisiaj zaplanowałam prasowanie i spotkanie z koleżankami z wrześniówek, wczoraj wieczorem D. powiedział, że zrobi to co ja miałam zrobić dzisiaj i co............... już nie pojedzie odebrać światełek do domu, trza zapłącić zaliczkę za elewację i dodatkowo uzyskać klucz od naszych drzwi tarasowych :wściekła/y::wściekła/y: I jak tu rodzić :baffled:

Do tego nie mogłam spać i od 4 do prawie 6 przewracałam sie w łóżku :crazy:

Ha witam was porannie.Ciesze sie niezmiernie że do was powróciłam ale wczoraj jeden post mi tylko wysłało i w dodatku najkrótszy.:wściekła/y::wściekła/y:
a tyle wam opisałam,no niestety nie mam już sił na pisanie w koło tego samego bo i tak mi nie wyśle.:-:)no:
Agatko ty już pewnie bedziesz cierpieć na bezzenność bo wielka chwila tuż tuż.:-)
ja pamietam że przy Bartoszku tez nie mogłam spac-nerwy robia swoje.A ty dodatkowo widze że jestes szefowa budowy;-)
Żużaczku Bartoszek też wybił na wsteczny:tak::baffled:I sam za nic w siecie nie chce jeść tylko go trzeba karmic i bardzo sie martwiłam jak to bedzie w przedszkolu ale panie mówią że ładnie zjada:szok:
Ale powiem szczerze ,to o pisałas o tej starosci to chyba prawda.Jak Jlia szła to zero stresu a teraz to przezywka na max,i chodze taka rozstrojona i cały czas sie zamartwiam,choc wiem że niepotrzebnie.:zawstydzona/y:Chyba wiek starczy mnie dopadł:-D

HURA!!!!!!:happy::happy::happy:dzis mój szczesliwy dzien net zacząl przyawoicie śmigać,pewnie tylko z rana ale dobre i tyle,i nawet awatarka wstawiłam bo do tej pory to jakieś pół roku próbowałam ale był za słaby transfer i mi fot nie ładowało.
dziś jade oglądnąć autko dla siebie (stare )ale zawsze to własne Oby było do rzeczy,trzymajcie kciukaski.Paa

ooooo witaj bibi:-D

ja zaraz do pracy smigam, T z dziecmi pojechali za miasto na wycieczka calodniowa, a ja mialam sprzatac, zrobic zakupy i takie tam

no i jak wrocilam z zakupow to tylko udalo mi sie podlogi pozmywac i juz do roboty musze isc

ech czasu brak na wszystko

pozdr

cóż ja żyję w permanentnym stresie i z nieustannym bólem głowy!!
Klasy nie najgorsze da się przeżyć...
Tomek dziś poszedł do przedszkola z dziadkiem i nie płakał podobno wcale i powiedział że podoba mu się w tym przedszkolu...
obiadu nie zjadł bo był niedobry (zupa szpinakowa cóż)...
za to w domu nadrabia...
resztę wymarudze na zamkniętym...

reklama
Do góry