reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Misiunia w przedszkolu też OK. Mnie łzy poleciały jak ją zostawiłam, ale już mam dość tej instutucji! Najpierw babka podeszła zagadać Michalinkę i mówi:"No, kurde, no!" A jak poszłam ją odebrać to dzieci oglądały bajki w TV! Nienawidzę jak w przedszkolu baby puszczają dzieciom TV a same się obijają!

reklama
Misiunia w przedszkolu też OK. Mnie łzy poleciały jak ją zostawiłam, ale już mam dość tej instutucji! Najpierw babka podeszła zagadać Michalinkę i mówi:"No, kurde, no!" A jak poszłam ją odebrać to dzieci oglądały bajki w TV! Nienawidzę jak w przedszkolu baby puszczają dzieciom TV a same się obijają!

:szok::szok: a nie ma innego przedszkola w okolicy? Kiepsko to wygląda :no:

No niestety, tu gdzie mieszkamy innego przedszkola nie ma. Ja się ciągle łudzę, że jednak kiedyś się stąd wyprowadzimy.

Czy we wszystkich przedszkolach jest leżakowanie?? U nas nie ma. Jutro idę na zebranie. Chyba zapytam jak często dzieci oglądają bajki.

Justyna to był wychodzi na to "stres przedprzedszkolny" w chwili pójścia to już luz blues :-D:-D

a ja mysle, ze wy sie po prostu boicie starosci..:rofl2::rofl2: Macie już dorosłe dzieci...przedszkolaki i pierwsze zmarszczki pukają do drzwi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja juz jestem stara babcia, wiec jedna zmarcha w tę czy we wtę nie robi róznicy

no i rozgryzłaś nas spryciulo babulo !!!

U nas tak jak wszyscy twierdzili Liwia bawiłą sie w najlepsze !!! Koleżanka odbierała syna po 12 i zaraz mi zdała relacje jak Liwia ! Więc jak mi pow że Liwia akurat skakała po leżaku i wygłupiała sie i że Pani pow że Liwia bawi sie i ani razu nie wspomniała o domu to jakoś ulżyło ! Poszłam po nią to wyjść nie chciała tylko chciała mi wszystko pokazywac co gdzie mają :-D U nas tv tez chyba nie ma przynajmniej nie widziałam !!! Ogólnie Liwia powiedziała że super i po wyjściu była tak rozbrykana i w domu chyba dała upust swoim emocjom bo rozwaliła mi całe pranie wyprasowane potem furie dostała nie wiadomo do końca o co :baffled: Ale w końcu tyle nowości wiec dałam jej spokój !!!

U nas jest leżakowanie, jak dziecko śpi, jak nie to dziecko nie musi spać :-)

Arabella - pewnie spytaj sie o ten tv, panie chyba w kulki sobie lecą :no:

Dzień dobry w ogóle, dzisiaj załatwiania spraw dzień kolejny, ale chyba wychodzę na prostą :sorry2:(jak to napiszę to zaraz okaże się, że muszę załatwić pewnie 10 innych spraw).

Małe pranka 3 wstawione, tylko nic nie schnie :baffled:, jeszcze ze 2-3 i będę miała wszystko uprane a później już tylko prasowanie i pakowanie :tak::tak:

A swoją drogą jak my przeżyjemy pojawienie się wnuków skoro przedszkole wywołuje u nas takie emocje :szok:

A swoją drogą jak my przeżyjemy pojawienie się wnuków skoro przedszkole wywołuje u nas takie emocje :szok:

heheh a przed nami jeszcze wyprowadzka z pod matczynych skrzydełek :szok: hahahaha !!!

Liwia dzis z wielką radochą poleciała do przedszkola ! wpadła tam jak szefowa grupy :-D Dzis pytałam babki i pow że wczoraj Liwia super, bardzo sympatyczna i super przedszkolak z niej !

Moja dzisiaj kombinowała raz z tatusiem, raz z mamusią idzie. W końcu ja ją odprowadziłam i wcale nie chciała zostać. Z mamusią - owszem, ale sama to nie. Ciężko mi było! Teraz siedzę i zamiast zabrać sie za jakąś robotę dopóki maluteczka śpi to czytam jak Wasze przedszkolaki i czekam kiedy mogę iść do przedszkola!

Hej.

U nas w miarę oki. To znaczy Ala bez problemu poszła do przedszkola i zostala. A Ania pójść poszla, ale niestety musiałam ją zostawić i się popłakała. I ja oczywiście też:zawstydzona/y: Nie sądzilam że aż tak przezyję to przedszkole, mimo że wiem że im tam dobrze i wogóle to mimo wszystko mi cięzko. Ale mam nadzięje że będzie lepiej.

Agata, ja nie wiem jak wnukki przezyję i czy dożyję.;-);-)

reklama
a ku ku:-D

u nas tez juz po pierwszym dniu, Hania zadowolona jak na razie, za bardzo nie dowiedzialam sie od niej co robila:-p

w kazdym razie podobalo sie, nie bylo problemu z pojsciem do kibelka, sama zjadla danonka, no zobaczymy:sorry2:

u nas tez tv nie ma, o lezakowaniu nie mowie, bo tylko 4 godziny dzieci tam sa to i lezakowac nie ma kiedy

Do góry