reklama
atol
Fanka BB :)
kopnijcie mnie bo sie od kompa ruszyc nie moge
a u mnie jak co noc bedzie wedrowka ludow, a to Hania, a to Helena, jakos nie moge odzwyczaic od tego przylazenia do nas w nocy i czasami spimy we czworke
ok juz na 100% mowie dobranoc pa pa
a u mnie jak co noc bedzie wedrowka ludow, a to Hania, a to Helena, jakos nie moge odzwyczaic od tego przylazenia do nas w nocy i czasami spimy we czworke
ok juz na 100% mowie dobranoc pa pa
agata806
Fan(ka)
Żużaczku - w różnych dziedzinach były uwstecznienia, na tym polu wielkich sukcesów nie mamy więc trudno mi coś pisać ale to chyba normalne takie sytuacje.
Justyna - remontuj, remontuj tylko teraz żebyś nie bała sie tak jak ja że nie zdążę ze wszystkim
A jak samopoczucie
Justyna - remontuj, remontuj tylko teraz żebyś nie bała sie tak jak ja że nie zdążę ze wszystkim
A jak samopoczucie
gaga
uzależniona
u nas na szczęście uwsteczniej defekacyjnych nie było
atol u nas tez wędrówka ale ludu jednego - Majowego, a nam się nie chce jej odprowadzać to spi z nami
jutro czeka mnie pieczenie bo w sobote urodzinki robimy Majowe, a ja na swoje zażyczyłam sobie ekspres do kawy ciśnieniowy :-) własnie wybieram
jaki jest bossski za jedyne 2 tysiące cos tam
atol u nas tez wędrówka ale ludu jednego - Majowego, a nam się nie chce jej odprowadzać to spi z nami
jutro czeka mnie pieczenie bo w sobote urodzinki robimy Majowe, a ja na swoje zażyczyłam sobie ekspres do kawy ciśnieniowy :-) własnie wybieram
jaki jest bossski za jedyne 2 tysiące cos tam
agata806
Fan(ka)
Gaga ja nie moge sie doczekac wybierania ekspresu dla siebie , my mamy najprostszy de longhi i jest ok ale bez rewelacji ale ma tez 7 lat bo to prezent slubny, a moim dawnym marzeniem byl ekpres rowenta adaggio + znajomi maja tez tyle lat co my i kawa jest boska
sorki za literki ale klawiatura znowu mi sie przestawila
sorki za literki ale klawiatura znowu mi sie przestawila
anecik
Majowe mamy'09
komu kolacje ....... komu.......
Agata odpoczywasz już?? Zapodałaś Sobie lenia kanapowca???
dziś byłam już w pracy dostałam1,5 etatu czyli pełne ręce roboty
Gaga jak tam u Ciebie godzinowo...
co do uwsteczniania to u nas kupsztal dalej w pampka...
reszta ok....
Agata odpoczywasz już?? Zapodałaś Sobie lenia kanapowca???
dziś byłam już w pracy dostałam1,5 etatu czyli pełne ręce roboty
Gaga jak tam u Ciebie godzinowo...
co do uwsteczniania to u nas kupsztal dalej w pampka...
reszta ok....
U Damianka na szczęście nie było żadnych uwstecznień W nocy też już nie przychodzi ale jescze zdarza się, że się budzi po pięć razy, żeby Go przykryć a ostatnio chciał tylko żebym potrzymała Go za rączkę
Wczoraj było pierwsze spotkanie w przedszkolu rodzice razem z dziećmi no i miałam okazję pobawić się w "ciuchcię" i "mam chusteczkę haftowaną" miałam wrażenie że mamom sprawiało to większą frajdę niż dzieciom
Dzisiaj mamy zostawić dzieci na godzinkę same, na szczęście w grupie jest dużo dzieci żłobkowych, które się już znają więc nie powinno być źle.
Wczoraj było pierwsze spotkanie w przedszkolu rodzice razem z dziećmi no i miałam okazję pobawić się w "ciuchcię" i "mam chusteczkę haftowaną" miałam wrażenie że mamom sprawiało to większą frajdę niż dzieciom
Dzisiaj mamy zostawić dzieci na godzinkę same, na szczęście w grupie jest dużo dzieci żłobkowych, które się już znają więc nie powinno być źle.
reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
i co? i co?K własnie pojechał po prezent dla mnie
Żużaczku aleś narobiła smaka tą drożdżówką, jęzor mam do pasa . Widzę u Ciebie :-)optimisticiesko