reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

ja jestem, podczytuje, ale jakos weny brak na pisanie:sorry2:

zaraz mykam spac, jutro do pracy na popoludnie

jeszcze tylko poczytam co tam u gagi

reklama
kopnijcie mnie bo sie od kompa ruszyc nie moge:-p

a u mnie jak co noc bedzie wedrowka ludow, a to Hania, a to Helena, jakos nie moge odzwyczaic od tego przylazenia do nas w nocy i czasami spimy we czworke:szok:

ok juz na 100% mowie dobranoc pa pa

Żużaczku - w różnych dziedzinach były uwstecznienia, na tym polu wielkich sukcesów nie mamy więc trudno mi coś pisać ale to chyba normalne takie sytuacje.

Justyna - remontuj, remontuj tylko teraz żebyś nie bała sie tak jak ja że nie zdążę ze wszystkim :baffled:
A jak samopoczucie :confused:

u nas na szczęście uwsteczniej defekacyjnych nie było
atol u nas tez wędrówka ale ludu jednego - Majowego, a nam się nie chce jej odprowadzać to spi z nami
jutro czeka mnie pieczenie bo w sobote urodzinki robimy Majowe, a ja na swoje zażyczyłam sobie ekspres do kawy ciśnieniowy :-) własnie wybieram
jaki jest bossski za jedyne 2 tysiące cos tam :rofl2:

Gaga ja nie moge sie doczekac wybierania ekspresu dla siebie :tak::tak:, my mamy najprostszy de longhi i jest ok ale bez rewelacji ale ma tez 7 lat bo to prezent slubny, a moim dawnym marzeniem byl ekpres rowenta adaggio + znajomi maja tez tyle lat co my i kawa jest boska :tak::tak:

sorki za literki ale klawiatura znowu mi sie przestawila :no:

komu kolacje ....... komu.......
Agata odpoczywasz już?? Zapodałaś Sobie lenia kanapowca???
dziś byłam już w pracy dostałam1,5 etatu czyli pełne ręce roboty
Gaga jak tam u Ciebie godzinowo...
co do uwsteczniania to u nas kupsztal dalej w pampka...
reszta ok....

U Damianka na szczęście nie było żadnych uwstecznień:tak: W nocy też już nie przychodzi ale jescze zdarza się, że się budzi po pięć razy, żeby Go przykryć a ostatnio chciał tylko żebym potrzymała Go za rączkę:baffled:
Wczoraj było pierwsze spotkanie w przedszkolu rodzice razem z dziećmi no i miałam okazję pobawić się w "ciuchcię" i "mam chusteczkę haftowaną" miałam wrażenie że mamom sprawiało to większą frajdę niż dzieciom:rofl2:
Dzisiaj mamy zostawić dzieci na godzinkę same, na szczęście w grupie jest dużo dzieci żłobkowych, które się już znają więc nie powinno być źle.

no zuzaczku dołączę niedługo do ciebie zapachowo, zaraz się biorę za tort i piernik
kawkę może tez będzie można poczuc bo K własnie pojechał po prezent dla mnie
ff117be1f36a94dc.gif

reklama
Do góry