reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Zaraz się okaże że piszę tu sobie sama do siebie :-D

Chcodzę z Mery na zajęcia adaptacyjne w przedszkolu i Maria na nich jest strasznie płaczliwa - tak siedzi w przedszkolu cały dzień i jest ok a jak ja jestem to przegina. Ale chodzę bo yo "intergracja" z grupą i rodzicami :sorry2:

Byłam dzisiaj u gina, Ania nadal jest Anią, jest średniaczkiem, buzi nie pokazała bo zasłoniła ręką.
A swoją drogą wyszłam od gina i nawet nie zerknęłam na zdjęcia, dopiero sporo później na stacji benzynowej :zawstydzona/y:

reklama
jestem i ja, my na zajęcia adaptacyjne do przedszkola zaczynamy chodzić od jutra przez 3 dni, a od poniedziałku ja do pracy a Olek do przedszkola...:confused::dry:
dziś kupiłam brakującą resztę wyprawki i mamy już wszystko, musimy tylko jeszcze uszyć pościel na leżakowanie, materiał niebieski w misie juz jest, no i podpisać worek, piżamkę, recznik itp...tylko jak, chyba jakiś haft (pamietam jak ja chodizłam do przedszkola to mialam wyszyte swoje inicjały) a ja z haftów jestem cienka musze poćwiczyć i moze coś się uda;-)chyba ze jest inna metoda, ale nic innego mimo upływu czasu i postępu techniki nie przychodzi mi do głowy...:baffled:

hej hej

Hania juz drugi dzien na zajeciach, ogolnie bardzo dobrze znosi, no ale jest caly czas z kims znajomym, dopiero od poniedzialku pojdzie sama

agata ja przy drugiej ciazy w ogole sie tak nie ekscytowalam jak przy pierwszej, tak wlasciwie to tylko czekalam az wreszcie urodze i pozbede sie brzucha:-p

mailen a nie ma jakichs pisakow do ubran?

Anecik pora w sam raz na kolację :-D:-)

Agata musisz się napisać na zapas bo potem będziesz miała mniej czasu ;-) Too chyba hmmm... normalne z tą przeginką przy rodzicach :baffled:
A jak się w ogóle czujesz? Może wrzucisz jakieś fotki 2in1 na galerię?

Atol ja przy drugiej ciąży też się mniej ekscytowałam i tylko czekałam na poród :tak: Nie ma to jak swobodne ruchy i normalne ciuchy :-)

no cisza cały dzień
ja zaraz idę sie wyżalić na zamkniety
no a tak w ogóle to rzeczywistośc mnie przytłacza, praca dom praca dom i tak na okragłą - przerażające

agata właśnie wrzuć fotki do galeryjki, koniecznie

a bibi to chyba chłop w tym gródku zakopał że się nie odzywa

reklama
Do góry