reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Zdjęcia w Tv były przerażające....Jo-anna-on mieliście szczęście......

A ja zaczęłam urlop!!!!!!!! hurrra
Zaczęło sie wielkie pakowanie....
Oj mieliśmy szczęście, bo przecież Blachownia jast od mojego domu drogą 10 km a w linii prostej z 5 km :baffled:.

Udanego urlopu.

Idę kąpać Anię. Zresztą mi zaraz laptop padnie, tylko na nim mam internet bo mi router nadpaliło jak huknęło w nocy (była taka dyskoteka, że myślałam, że niebo się nam zaraz zwali na głowę, noc głowy bo burza była jeszcze 2x).

U nas na budowie chyba jakis mały piorun walnął w dach bo sąsiadka chyba widziała iskry na dachu, zerwało papę i woda cudownie lała sie do środka :baffled:

A pogoda, dopiero wczoraj wieczorem dało się oddychać a teraz znowu ciężko :no:

Mój małż tak mnie wpienia że !@##$%^^&

Pozdrowienia ze Szwecji..
Oczywiscie pada deszcz....wczoraj 50 min opoznienia samolotu i strugi deszczu w Poznaniu.Ale lot szybciutki i slonce w Vasteras.Za to dzisiaj zwiedzilismy okolice i drinkujemy bo pada....;-)Cuba libre....
Julka zadowolona bo ma kolezanke....

hej hej !!!!

lecieć czy nie lecieć samolotem w 7 m-cu ciązy ??? chciałabym a z drugiej strony zastanawiam sie cyz nie lepiej siedziec z dupą w domu !!?? :baffled:

:szok: 10 km od mojego domu przeszła straszna nawałnica :szok: obserwowałam z balkonu jak tworzyły się chmury na trąbę powietrzną :szok: chyba nie będę mogła spać dzisiaj :baffled:

no myślałam jak tam u Ciebie bo to tamte rejony !!! dobrze ze ok !!!

Pozdrowienia ze Szwecji..
Oczywiscie pada deszcz....wczoraj 50 min opoznienia samolotu i strugi deszczu w Poznaniu.Ale lot szybciutki i slonce w Vasteras.Za to dzisiaj zwiedzilismy okolice i drinkujemy bo pada....;-)Cuba libre....
Julka zadowolona bo ma kolezanke....

udanego szwecjowania !!!!

hej
Justyna chyba można jeszcze w 7 miesiącu? Pytałaś już czy te linie lotnicze zabiorą Cie na pokład? Bo gdzieś czytałam że czasem robią ciężarnym problemy.
A co na to Twój lekarz? Ja osobiście bym się chyba bała. Mój gin zawsze powtarzał że jak się jest w ciąży to tak jak napisałaś siedzi się z d... w domu. Gdzie planujecie lecieć?

heloo....Olek rozbi swoim misią CUDOWNY DOMEK tzn cudowny bałagan w pokoju...ale przynajmniej sam sie zajmie....:-):-):-)

za chwile ide do gina , a potem na 5 urodziny chrzesniaczki męża , a chce mi sie ze szok...

pogoda w koncu znosna, powoli zaczynamy z Olkiem przygotowywac wyprawke do przedszkola, bo za 2 tygodnie pierwsze wyjscie....HURAAAAAAAAAAAAAAA CHWILA LUZU:-):-):-)

reklama
witam się
u nas łikend do d.u.p.y
w czwartek Majka zwymiotowała dosłownie 3 razy i wylądowaliśmy w szpitalu, jak to lekarka określiła - jest skrajnie odwodniona i za skraju zapaści :szok: po 3 żygnięciach, normalnie szok, fakt wygladała strasznie, była prawie przeźroczytsa
no ale kroplówa eklspresem i dzis juz w domku, ale te 5 dni w szpitalu brrrr
no i takie to mieliśmy wspólne łikednowanie, teraz czas odespać wszystko

Do góry