reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
No krasz test zaliczony, trochę naszej w tym winy to trza było dziecku ochraniacze kupić a nam to jakoś z głowy wyleciało :baffled:, jednak zderzenie z betonem nie jest miłe :no:

No na porodówkę to ja się nie wybieram, nie jestem na to gotowa :-p

A i mam pytanie - czy teraz coś pyli bo Maria chodzi z katarem i trochę kicha - czyżby 2 tygodnie w przedszkolu i już była chora czy to jednak alergia - w przedszkolu remontują plac zabaw i może jednak uczulenie na jakieś pyłki budowlane albo właśnie rośliny :confused::baffled:

no Majka odwodniła się baaaaedzo szybko, nie chcę juz nawet o tym mysleć, bo niewiele brakowało
no ale juz lata, powolutku wprowadzamy pełen jadłospis, bo jest jeszcze na diecie
agata rany ty juz niedługo rodzic będziesz ale jajca, strrrrasznie zleciało, szok normalnie
macie jakies fajnie przepisy na torty dla dzieci???
kształt będzie rybki :-p będe tworzyc hihi, szkoda tylko że musielismy przenieśc imprezke na przyszły tydzień :crazy:

Zaraz oszaleję, mam wybrać tynk zewnętrzny - rodzaj i firmę, mózg mi się już lasuje a ja nie mam ochoty na to wybieranie.:no:

Chałupa wczoraj posprzątana, dzisiaj wygląda jak po przejściu tornada.

A i D. zaczyna kolejną transakcję - ja blisko porodu a on będzie miał dużo pracy :no:

Gaga - cukiernia - to najlepszy dla mnie przepis na tort :-p
Cieszę się, że z Majką już lepiej :tak::tak:

Hejka!
Macie pozdrowienia od bibi.
a co z nia że się nie odzywa????
Agata u nas cukiernia nie wchodzi w grę, ja uwielbiam piec i tort ma miec kształt rybki, juz plan jest tylko jakąs fajną masę bym chciała, cos nowego

dobra mała śpi ja cos poczytam sobie :-)

u nas wymieniaja na osiedlu rury z centralnego ogrzewania i tak od rana se gośc napier.dala w chodnik co by go rozwalić, az mi qrwa podłoga w domu sie rusza, a Majtek śpi :sorry2:

mój tomek tez śpi... był dziś u fryzjera... i bardzo grzecznie siedział!!
Muszę się z Wami podzielić moja wielką radością - wczoraj się dowiedziałam - że w pracy dostanę umowę na stałe!!! Aż się popłakałam z radości!!
Gaga jak tam plany wynikowe? Kiedy masz konferencje?
Niech Majcia szybko nabiera sił!!
Agata trzymaj się dzielnie!! Masz prawo być nerwowa!!

reklama
anecik od poniedziałku się zaczyna i w sumie codziennie do pracy :-( no ale i tak kończe jeszcze plan, więc te wakacje takie nijakie

oj też bym chciała umowę na stałę, chociaz w tamtej pracy miałam i co , po wychowawczym nie było dla mnie godzin i do widzenia :no:

Do góry