reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

my dzis juz po spacerku, bylismy w łazienkach, super bylo

ale duchota masakryczna, Helena padla w samochodzie i teraz spi umorusana jak nieszczescie, Hanke udalo mi sie rozbudzic i umyc, zjemy zaraz obiad i lulu wspolnie mam nadzieje

nie moge sie dostac juz drugi tydzien do dermatologa z Hanka, ma wysypke, myslam ze to moze alergiczne, ale robi sie tego coraz wiecej i wiecej:confused:

czy moliwe ze to jakas wirusowka bez temperatury? no i jesli wirosowka to mozliwe zeby Helena tego nie miala?

bylam u pediatry, ale sama nie wiedziala co to jest, zreszta wtedy to Hanka miala tego malo, a teraz juz prawie na calym ciele:no:

na chora nie wyglada w kazdym razie i nie wiem o co chodzi

reklama
tak, tylko ona zadnych owocow nie je oprocz bananow, ktore je caly czas i nigdy nie miala wysypki

daje jej wapno, fenistil w kroplach, zero poprawy, a nawet wiecej wysypki jest:confused:

wysypka wyskoczyla jej pod pacha okolo 3 tyg temu, a teraz od jakiegos tygodnia z dnia na dzien ma wiecej i wiecej

wiec juz postanowilam do lekarza isc, ale co z tego 3/4 dematologow jest na urlopie:no:

mamo jak jest duszno, buuuuuuuuuuu

hej...
ja dzisisiaj byłam u w domku nad jeziorem zrobiłam grilla dla rodziny...
pranie wyprane czeka na prasowannie a zelazko sie zbuntowało i dup........
Olka tatus kompie , a ja mam nastrój wisielczy....

kochane zaraz wrzucę przepis na kulinarnym sosu do ziemniaczków pieczonych na grillu, a tak wogóle mięcho super, marynaty się udały :-)
no ale po całym dniu nad wodą paaaaaaaaaaadam

Heja

Rany jak jest duszno :no::no:, nie ma czym oddychać, okna pootwierane a i tak schodzę.

Wczoraj zamówiliśmy wózek, łóżeczko :cool2:

Chciałam jeszcze zrobić jakieś zakupy ale D. chciał szybko a ja chciałam podelektować się tym wybieraniem więc sama sobie pojadę :cool2:

A i zostawiliśmy forutę u stolarza a to jeszcze nie wszystko :eek:

Cześć Kobietki.

I po weekendzie i po urlopie:no::no: na samą myśl o jutrzejszym powrocie do pracy mam dreszcze. Ale cóż zrobić z czegoś trzeba żyć. Bylismy dzisiaj u znajomych na grillu. Ale było tak duszno że mieliśmy dość.
Agata, takie wybieranie małych ciuszków to super rzecz. Delektuj się sama jak możesz. Pokaz nam jaki wózek i lożeczko kupiliście.
Pozdrawiam.

Pewnie spicie, a ja jak zwykle mam czas głównie o takiej porze...
Mogę się pochwalić? Nawet jak nie mogę, to i tak się pochwalę...
Nasze trzecie dziecko (a pierwsze papierowe)... Dziś ma wyjść z drukarni...

Goga - SUPER !!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Marta - a pochwalę się a co :cool2:
Wóżek taki:
Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt
a łóżeczko takie najzwyklejsze:
Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt tyle, że ono jest bez szuflady.
Stwierdziliśmy, że mebli do domu nie będziemy kupować bo składać je teraz raz, a później przewozić nie ma sensu, a my do domu będziemy mieć wszystkie nowe meble i z obecnego mieszkania bierzemy tylko zawartość. Ewen. te meble co są zmieszczą się w jednym wolnym pokoju :eek

A do jednego z dziecięcych pokoji może kupimy coś takiego:
Bellamy Meble Dzieci

reklama
Goga gratulacje, super, będę czychac w księgarniach, albo zamówię gdzies jak się da, no to co pępkówka :-)

wózek tyz fajny, ale ja jak zuzaczek wolę zwisać :-D no i u nas muszą byc duże koła bo chodniki dziurawe :sorry: ale fajny bardzo,

idę zaraz zakimać z mała :tak:

Do góry