reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Gaga - śniło mi się, że wygraliście w konkursie:
somochód ale nie pamiętam marki
dom z ogórdkiem :tak::tak::tak:

Życzę, żeby mój sen się sprawdził :tak::tak:

Eh MAria ma znowu ataki histerii :no:

Przywiozłam ubranka Marysi do przejżenia, wanienkę i takie tam :-p zostały w samochodzie więc pooglądam je sobie dopiero w poniedziałek, no ale jestem do przodu.

Ale gorąc :shocked2:

kurcze agata ty niedługo rodzić będziesz, ja pitole jak ten czas leci:szok::szok::szok::szok:
my jutro wybywamy nad jeziorko, juz przygotowałam kurczaczka w marynacie po staropolsku, karkóweczkę w marynacie a la gyros, indyka w marynacie typowy gyros, boczus w ziołach i kiełbacha - po prostu kiełbacha, która ma ochotę ?? zapraszam pod Kraków :-D

skaba własnie tez miałam pisac że twoje dzieci to chyba jakies kurcze nie z tej planety, a Bartus to juz wogóle

zuzaczku a ja chyba dojrzeję żeby w przyszłę wakację cię nawiedzić, jeśli zaproszenie będzie nadal aktualne
Agata a co do Rabki, kurcze ty będziesz tam tydzień przed naszym wyjazdem więc musiałabym sama z Majka jechać w tygodniu busikiem, albo sama to byśmy poplotkowały :cool2:

Gaga - dzisiaj kupiliśmy kompa jeszcze tylko musimy wziąć do niego jakiś internet i będziemy się umawiać :tak::tak:, nie wiem jak daleko jest do Rabki z Krakowa, ale byłoby super :cool2:

A dla ilu osób tyle jedzonka naszykowałaś?, góra jedzenia :tak::tak:

Boshe włączyłam dziecku tv i siedzę w necie :zawstydzona/y: a na dodatek planuję pojechać na zakupy niech tylko przestanie padać :-p

:wściekła/y::wściekła/y:właśnie siada kablówka, za dużo deszczu czy jak :wściekła/y:

Agata grill miał być na 4 osoby, ale jeszcze teściowie jadą, więc może damy radę :-) jeszcze zrobię ziemniaczki w sosie koperkowo-czosnkowym

zuzaczku ja juz nakręcam męża, więc mam nadzieje że uda się tylko wiesz jak juz dupę ruszymy to tak na parę dni byśmy przyjechali :zawstydzona/y: bo na dwa to nam się nie będzie pewnie chciało dupska wlec

Agatko jeśli chodzi o Rabkę to mam nadzieje że uda się zobaczyć, ja mam jakies busiki z Krakowa więc damy radę

reklama
Piszę sobie na nowym laptopie i komp śmiga że hej. Teraz już tylko musimy dokupić jakiś net na wyjazd i mogę jechać :-p

Gaga - miłego grilowania jutro :tak::tak:

Do góry