reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Goga gratulacje, super, będę czychac w księgarniach, albo zamówię gdzies jak się da, no to co pępkówka :-)

wózek tyz fajny, ale ja jak zuzaczek wolę zwisać :-D no i u nas muszą byc duże koła bo chodniki dziurawe :sorry: ale fajny bardzo,

idę zaraz zakimać z mała :tak:

HIhi u nas też trochę dziurawe ale ja wózek będę musiała sama znosić więc wicie rozumicie waga ma istotne znaczenie. No i samochód, za 5-6 miesięcy porzegnam sie z moim kombiakiem i zostanie mi sedan, a do niego, żeby złożyć emaljungę trzeba zdejmować koła :wściekła/y: a ja będę do przedszkola jeździć więc wózek raczej mi się przyda, żeby nie tachać nosidełka :sorry:. Ja nie wiem ale nie ma wielu wózków które składają się do małego przecież ludziska nie posiadają tylko kombiaków :eek:
I uznałam, że nie zamierzam szarpać się pół roku albo i dłużej z dużym wózkiem, żeby później kupować kolejny wózek, który będzie się porządnie składał bo nasza parasolka dla takiego niemowlaka się nie nadaje:-(. A co będę sobie dodatkowych zmartwień dokładać :cool2:

reklama
:-):-)heloo...
witajcie kwiatuszki....ja dzisiaj w bardzo dobrym humorze, co prawda w nocy wraca moja tesciowa -wiec od jutra masakra....ale chociaż jeszcze dzisiaj bede sie cieszyła ta wolnoscią..:-):-):-)
pogoda troche sie poprawiła , po dwóch dniach opadów wkoncu można wytrzymać...
umyłam juz okna , podłogi, ugotwałam ogórkową, teraz chwila relaksu bvo Olo udsnoł...:-):-):-)

agata fajny wozek, zreszta mi sie wiekszosc podoba:-p

udalo mi sie dostac dzis do dermatoloa i okazalo sie ze to wysypka wirusowa i moze jeszcze trwac do 3-4 tygodni:eek:

co ciekawe nie jest zarazliwe bardzo i tak u Hanki wirus wywolal wysypke a u Heleny katar:dry::eek:

dziwne to na maksa, ale lekarka opowiedziala mi caly przebieg choroby zanim cokolwiek sie jej powiedzialo i wszystko sie zgadzalo:shocked2:

uspokoilam sie bo juz mialam faze ze to jakies mega powazne

Atol - no to lekarka pewnie cie zaskoczyła :-D

Zamówienie na grzejniki odwołane bo koszty transportu w tym sklepie zjadłyby mi cały rabat jaki dostałam, paranoja :eek:

Żaneta - ale będziesz mieć fajnie jak przyjdzie do kupowania ubranek, wszystko razy 2 a niech jeszcze będą dwie panny to cała garderoba od nowa :-p

goga super GRATULACJE dla Ciebie i współtwórcy :-);-)tego dzieła :tak:
ja w pracy mialam sajgon bo przez 2 tyg bylam sama (po miesiacu pracy) rzucona na głeboką wode!!!!!ledwie żylam, ale przynajmnie schudłam :-D

agata a Ty nie masz wózka i łóżeczka po Merry???

a wyprzedaże sa faktycznie niesamowite, ja tez w sobote buszowałam po markecie ;-) obkupiłam sie do pracy wreszcie!!!!

Mailen - wózek mam, ale to emajlunga więc z dzieckiem warzy ze 20 kg a ja teraz będę musiała go znosić. W swoim mieszkaniu miałam dużą windę i podjazd to luz a teraz mała winda i schody do tego :no:
Łóżeczko nie przetrwało próby czasu na balkonie, mimo, że było dobrze zabezpieczone a materac dawno wyrzuciłam. Ponoć dla drugiego dziecka należy kupić nowy to go nie trzymałam :sorry:

reklama
heloł !!!!

my tydzien czasu przygotowywaliśmy sie do imprezy na działce u znajomych, wiecie ognicho, jedzonko, basen dla dzieci, namioty ! Liwia cała szczęśliwa że jedzie na " pipeze " :-D i będzie spać pod "najmotem" No i o 16 bylismy w sobote na miejscu za nim co to po 17 siedliśmy przy stołach na papu a po pół godzinie jak zaczeło lać i burza sie zebrąła to przesiedzieliśmy 40 min chyba w aucie takim dostawczym od znajomych :-D w 10 os dorosłych + 5 dzieci Jak sie przejaśniło to wyleźliśmy a nie mineło 20 min i wietrzysko sie zebrało zaczęło walić piorunami, gradem sypało sie z nieba i my zaś siedzieliśy na pace :-D i potem jak zaczęło lać to cały nasz paln poszedło w pi....zdu :eek: Przenieśliśmy sie do domu znajomych a potem o 23 pozbieraliśmy sie do nas bo trzeba gdzieś było sie rozlokowac do spania i takim sposobem miałam pensjonat w domu :-) Ubaw mieliśmy ale tez załamke że wszyscy sie napaliśmy na tą impreze i nici !! A najbardziej rozczarowane dzieci były !

Agata fajne zakupki, mnie to tez za niedługo czeka :-) ja wychodze z założenia że skoro Liwia miała wszystko nowe to druga dzidzia nie moze być poszkodowana i wóżek, matercyk i rózne takie tez bede kupować chociaż duzo rzeczy zostanie po Liwii wykorzystane !

Goga gratulacje !!!!

Do góry