Agata no no, Marysia je pałeczkami a ja nawet nie spróbowałam chowam się pod stół
Jo-anna-on, ja razem z Tobą, bo też nie próbowałam nigdy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agata no no, Marysia je pałeczkami a ja nawet nie spróbowałam chowam się pod stół
Własnie też obawiam się przedszkola i tego jak to będzie tym jedzeniem. Mam nadzieję, że będzie tak jak napisała Jo-anna-on, że jak zobaczy że inne dzieci jedzą to i ona będzie jeść.
Justyś chciałabym cię zobaczyć z tym bzusiem
faktycznie, dopatrzyłam sięjoanna na stronie tego pensjonatu jest dokladny cennik
to Twoje dziecko to wcale tak źle nie je a rodzicom zawsze się wydaje, że mało je, taki nasz urok...wracając do tematu nie jedzenia ... cóż zawsze rodzice by chcieli aby dzieci więcej jadły....
Co do tego przedszkola to łudzę się że między dziećmi zacznie jeść oby....