reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

anetusia skąd jesteś ?? bo ja z Krakowa ;)
my wczoraj w zoo urzędowaliśmy, super było, strasznie fajnie :-)

reklama
no to po drugiej stronie bo ja w hucie, a korek był bosssski, w jedną strone zatrzymał nas jakis przejazd kolarzy, miałam ochotę im w szprychy kije wmontować
anetusia pisz częściej i napisz cos o sobie

Witam wieczorkiem.

Ja dzisiaj jakaś smutna, coś mnie jakieś doły dopadają, chyba na myśl o powrocie do pracy. Nie mam ochoty wogóle tam wracać:-:)-(

Anetusia, witaj wśród sierpniowych mamusi.

Spadam nie smucę Wam.

Heja

Padam, 3 razy zaliczyłam budowę do tego 3 sklepy, mam dość :dry:

Boshe zapomiałam zadzwonić do elektryka i powiedzieć mu, że alarm już działa :shocked2:

Żużaczku - ja też przerabiam czereśnie, codziennie kilogram :-p i do tego opakowanie malin :-p

Jestem już mocno grubawa i chyba waga daje mi się we znaki a tu jeszcze 2,5 miesiąca :dry: a chciałam dobić tylko do wagii "urodzeniowej Marysi", tyle, że 1 kg na dwa mesiące to pewnie trochę mało :sorry:

Słowiczku - a czy masz tylko 8 latka na wakacjach czy też rodziców :confused:

Marta - a gdzie masz smucić jak nie tu :tak::tak:, zawsze możesz na zamkniętym trochę poprzeklinać :-p

pewnie marta wyżyj się a co wolno ci
agata a ty to masz powera, mi by się nie chciało aż tyle robić :sorry:
u nas własnie zaczęło padać, jakaś taka dupiasta ta pogoda ani siak ani srak, nie wiadomo co robic bo się cały czas zmienia

U nas też wlasnie zaczęlo lać:wściekła/y::wściekła/y: Zawsze jak mam urlop to pada.

Agata, nie przesadzaj z tym tyciem. Przecież w końcu w ciąży jesteś to wolno Ci, a tak wogole to wklej zdjęcie jak wyglądasz z brzuszkiem.

reklama
Żużaczku, jak Ty to robisz że na wszystko znajdujesz czas?? Ja mam dość po calym dniu, a jeszcze dziewczyny dają czadu do 22 prawie.:-(

Do góry