reklama
anecik
Majowe mamy'09
witam
i wpisuje się do grona cierpiących dziś na ból głowy...
u nas leje.... i wieje
i wpisuje się do grona cierpiących dziś na ból głowy...
u nas leje.... i wieje
anecik
Majowe mamy'09
oj
Żużaczku piękne widoki, to może złap zapach we flakoniki i powysyłaj nam....
Żużaczku piękne widoki, to może złap zapach we flakoniki i powysyłaj nam....
Hej,
ja dzisiaj dopiero o tej porze, bo byliśmy u brata na wśi. Dziewczyny się wybiegały a teraz mimo wszystko rozrabiają w domu. Czasami już mi ręce opadają.
Mailen, gratulacje.
Żużaczku, datura prześliczna. A buda chyba rzeczywiście jak willa skoro macie problem z przewiezieniem.
Justyna, u nas dzisiaj też masakra pogodowa. Wieje, zimno i pada deszcz.
ja dzisiaj dopiero o tej porze, bo byliśmy u brata na wśi. Dziewczyny się wybiegały a teraz mimo wszystko rozrabiają w domu. Czasami już mi ręce opadają.
Mailen, gratulacje.
Żużaczku, datura prześliczna. A buda chyba rzeczywiście jak willa skoro macie problem z przewiezieniem.
Justyna, u nas dzisiaj też masakra pogodowa. Wieje, zimno i pada deszcz.
reklama
Mailen
Fanka BB :)
dzieki za gratulacje:-) w roli Cioci czuje sie baaaardzo dobrze;-) a moze nawet chwiliami zazdroszcze i wzdycham....do tych czasów Bratowa miala cesarke wiec czuje sie kiepsko, nawet nie wiedzialam ze po cesarce wyglada sie tak nie ciekawiejak sobie porównam siebie i teraz Ją po porodzie...... Jasiek niestety leży na noworodkach tylko Adam Go przyprowadza jak do niej przychodzi, bo ona nie dałaby jeszcze rady sama się nim zająć, teraz już wiem że w życiu nie chciałabym mieć cesarki!!!!!!!!!!!!
martusiu jak miło Cię czytać i oglądać Twoje śliczne dziewczyneczki:-)
martusiu jak miło Cię czytać i oglądać Twoje śliczne dziewczyneczki:-)