reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Heja

Ale gorąco :no:

Sprawa z dzwiami wyjaśniona, będą wstawiać nowe :sorry:, uf obeszło się bez żadnych problemów tyle, że przez jakieś dwa tygodnie będą drzwi baaaaaaaaaaaardzo tymczasowe :dry:. Trudno.

reklama
Witam w południe.

U nas nie ma gorąco, tylko totalna duchota i leje od rana. Wyskoczyłam z rana na zakupy, a teraz Maluchy śpią i ja się chyba prześpię bo mi glowę od rana rozsadza.

fajne chwasty :-) (bez urazy ale na każde kwiatki i ziela tak mówię) ładniusie, a zapach łap w butelkę :-D

u nas dzis paskudnie, lało, wiało a fee, a mi skóra schodzi, normalnie linieję

zostałam dziś ciocią!!!!! Jasiek przyszedł na świat o 14.05 ważył 3840 i 58 cm długi, jestem dumna i szczęśliwa jakbym to ja sama rodziła:-D:tak:

hej !

w tej duchocie wczoraj pojechałam do obi po basen bo stary nie zdał egzaminu i dziecko w wannience sie pluskało, a ta pogoda dziś to chyba jaja se ze mnie zrobiła :eek: wypizgało mnie okrutnie rano i jak wracałam do domu o 18 !

Hej,

ja dzisiaj dopiero o tej porze, bo byliśmy u brata na wśi. Dziewczyny się wybiegały a teraz mimo wszystko rozrabiają w domu. Czasami już mi ręce opadają.

Mailen, gratulacje.

Żużaczku, datura prześliczna. A buda chyba rzeczywiście jak willa skoro macie problem z przewiezieniem.

Justyna, u nas dzisiaj też masakra pogodowa. Wieje, zimno i pada deszcz.

reklama
dzieki za gratulacje:-) w roli Cioci czuje sie baaaardzo dobrze;-) a moze nawet chwiliami zazdroszcze i wzdycham....do tych czasów:-D:tak: Bratowa miala cesarke wiec czuje sie kiepsko, nawet nie wiedzialam ze po cesarce wyglada sie tak nie ciekawie:dry:jak sobie porównam siebie i teraz Ją po porodzie......:sorry2: Jasiek niestety leży na noworodkach tylko Adam Go przyprowadza jak do niej przychodzi, bo ona nie dałaby jeszcze rady sama się nim zająć, teraz już wiem że w życiu nie chciałabym mieć cesarki!!!!!!!!!!!!

martusiu jak miło Cię czytać i oglądać Twoje śliczne dziewczyneczki:-)

Do góry