reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

oj agata widzę że budowa pełna parą,
zuzaczku a twój balkon widać że twój :-) śliczny

marta ale fajnie że jesteś tak nam kurcze znikasz
bibi się chyba w ogródku zakopała że się nie odzywa

my zaraz jedziemy nad jeziorko tyłki pomoczyć, upał u nas okrutny, pewno do 15 z cienia nie wyjdziemy, szkoda tylko że K po pracy dopiero dojedzie

reklama
Zastanawiałam się, czy mogę z Wami jeszcze pisać??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jakoś zawsze brak i czasu albo Piotrek komputer zajmuje.

A ja od poniedziałku urlopuję. Niestety w domu, bo Piotrek nie dostał urlopu:-( Dzisiaj chce wziąć dziewczynki nad zalew po południu, zobaczymy czy nam wyjdzie. Niestety same musimy jechać.

Gaga, miłego wypoczynku:-)

A ja nie widzę balkonu Żużaczka:-:)-(

Spadam wieszać pranie.

No u nas też strasznie gorąco, trochę nie da się żyć :shocked2:, dobrze, że Maria na zajęciach bo tam jest klima. Po południu najwyżej wyjdziemy na dwór bo teraz to masakra.

MIłego moczenia nóg :tak::tak:

Żużaczku, piękny masz domek , a balkon cudo. Powiedz co to za kwiatki takie śliczne masz w doniczkach na balkonie??

Ja czekam aż Ala wstanie i jedziemy się trochę pomoczyć.

zuzaczku piekne, a polec mi jakies kwitnace krzewy coby malo wymagajace byly

moze bym w Gdyni w ogordku posadzila:confused:

Żużaczku, piękne ten prusznik. Jak ja nie lubię pelargonii tak te Twoje są śliczne:tak::tak::tak: Ale u nas niestety nie widzialam w tym kolorze. Ale poszukam jeszcze.

My wróciłyśmy z nad zalewu. Jestem ledwo żywa, ale dziewczynki zadowolone. I to najwazniejsze.

no my własnie wróciliśmy, nogi mam jak prosie z czego jedno udko bardziej prosiowe - taka nieźle wysmazona golonka

padam na ryja - tez prosiakowego zaprawionego słonkiem :sorry:

no dzis chyba juz nie popiszę bo mam dośc
buźka

reklama
a jak będzie drugie bobo to skad ja wezmę siły na cierpliwość.

no właśnie ostatnio też zadałam sobie to pytanie, tylko chyba trochę nie w czasie :cool2:

Żużaczku przesuperowe te pelargonie, ja tez takich nigdy nie widziałam ! Uwielbiam fiolet, posiedziałabym na takim balkonie :-)

Łeb mi pęka :-(

Do góry