reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Pieluchy - temat drażliwy :cool:, 3 razy pranie majtek wczoraj :cool:, moja cierpliwość się kończy :cool:

Od jutra mamy mieć montowane okna - tyle, że jedno zostało uszkodzone i to na parterze :wściekła/y::wściekła/y:, będzie w przyszłym tygodniu - a ja co ochroniarza mam tam postawić czy jak :wściekła/y:

Mam sprzątać w szafach, ale mi się nie chce :-p, syndrom wicia gniazda jest baaaaaaaaaaaaardzo daleko :-p

reklama
:-):-):-)Witajcie Kobitki...

Jestesmy z Olusiem w lesie w domku letniskowym od niedzieli, mąż tez ale normalnie jezdzi do pracy....a my leniu****emy......:-):-):-) pogoda dopisuje , no i mi humor wrócił....
w sobote miałam kolejna jazde z tesciową i normalnie mam jej juz dość...dobrze ze sie wynieslismy chociaz na chwile- niech sobie posiedzi sama i zobaczy jak to dobrze.....
znależlismy działke pod budowe naszego domu w piątek jedziemy ja zobaczyć ....cena jest rozsądna ...lokalizacja tez....tak ze wszytko na dobrej drodze
.

a ja dziś mam nerwa okrutnego ! jadowita jestem od rana ! jeszcze do gina pojechałam a tam w pizdu bab :wściekła/y: na pięcie sie obróciłam i tyle mnie widzieli ! poza tym cała rodzina mnie do szału doprowadza i mam wrażenie że robią to z premedytacją ....... moge sie rozpłakać :cool2: ???

Agatka wytrwałości ! moze za suche majty jakieś nagordy albo coś ? Liwia ostatnio stwierdziła że jak piesek bedzie robić kupe pod krzak w ogródku i za kazdym razem teściowej tam robiła :sorry: no ale ja jej przegadałam i teraz majty ściąga i biegiem na kibelek ! oczywiście pow jej że będą kulki do plusa i skutkuje ! no ale pogadanka tez !

Justynka - u nas są nagrody, wydaje je pan czarodziej m&s, od dzisiaj zmiamy taktykę - za cały dzień suchych majtek będzie nagroda - tzn. pewnie nie będzie bo takie dni się praktycznie nie zdarzają. :-( Ręce opadają.

Budowa lekko nas dobija - dzisiaj okazało się, że jedno okno jest uszkodzone - rama do zrobienia od nowa, na deski elewacyjne jak źle pójdzie to będziemy czekać aż 3 tygodnie, nie mamy jeszcze gościa od elewacji - po panach od wylewek jestem bardzo wybredna :cool: ale jak się zdecydujemy na tego co dzisiaj mamy spotkanie to on może zacząć od razu, a my nie mamy zamówionych materiałów bo po co jak nie ma wykonawcy. Zamknięte koło.:no:

W sobotę byłam w Częstochowie - odwiedziliśmy 2 ciocie, Marysia była nawet grzeczna.
buuuu
... i współczuję tych problemów na budowie.

Mam na termometrze zewnętrznym 44st.C :szok: a w pokoju 30st.C. Siedzimy cały dzień pod parasolem w ogrodzie.
Dzisiaj Ania powiedziała: czemu ta mała wstręciucha płacze :eek::baffled:...

Idę na kolację. Potem kąpanko młodszej.

Olo poszedł ze Sławem na spacer ... ja troche pieliłam na działce ale jeszcze full roboty....
Jutro użądzam grilla dla męża kontrachentów.... samopoczucie mi dopisuje ....no i pogoda super....

miłego wieczoru....

a co do pieluch to juz odstawiłam ....w dzień Olek bez problemu woła siusiu...a na noc asekuracyjnie zakładałam mu pieluche przez 2 miesiące posiusiał sie chyba raz czy dwa....teraz od kilku dni spi w majtkach ....

A ja nakrzyczałam na dziecko bo nie chciało wyjść z domu, później pół godziny wyła w aucie, a na działce zsiusiała sie w majty w aucie :cool: a jak będzie drugie bobo to skad ja wezmę siły na cierpliwość.

Żużaczku - fajowy balkon :tak::tak:

Agatka, dasz radę, zobaczysz. Mam koleżankę, która ma córcię w wieku naszych dziewczynek i teraz w styczniu urodziła drugą córeczkę. I powiem Ci, że do tej drugiej ma więcej cierpliwości, ale i do tej starszej jakoś też bardziej. Ja sama czasami mam dość, bo Alicja ostatnio tak daje czadu, że ręce mi opadają, a do Ani nawet jak coś zezbroi to jakoś inaczej podchodzę, ale jeżeli chodzi o Alę to i krzyknąć niestety potrafię:zawstydzona/y: Bo czasami już bark mi poprostu sił:-( Ale spróbuję od Was ściągnąć pomysły na nagrody może to coś da. A imię dla córeczki śliczne:tak::tak:

Pozdrawiam.

marta ale fajne zdjecie w suwaczku, wklej wiecej

agata, dasz rade

ja po urodzeniu Heleny w chwilach mega szalu zamykalam sie w lazience, dzialalo:-p:sorry2:

reklama
marta ale fajne zdjecie w suwaczku, wklej wiecej

agata, dasz rade

ja po urodzeniu Heleny w chwilach mega szalu zamykalam sie w lazience, dzialalo:-p:sorry2:

To może ja po prostu już teraz przystosuję sobie łazienkę do dłuższych pobytów :-p jakiś automat z piciem i jedzeniem :-p

Eh dziecko obudziło się z humorem w stylu - oczekiwanie na mega wybuch złości i wielką karę :eek:

Dzisiaj zaczynają nam montować okna. Jak będą w sobotę to wstawię zdjęcia :tak::tak::tak:

Do góry