reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Żużaczku gdzie jedziecie i na ile?

Żaneta nie nerwuj się tak.

Agata jak ciśnienie?

Arabella ojojoj to Ci się zaczęło - dwie mobilne córy :-)

A ja siedzę z małą przy cycu, Ania na dworze z babcią. Wczoraj mnie spacyfikowała po głowie jak karmiłam Natalkę :baffled: po czym poszła spać :baffled:. Houston mamy problem. Tu niby mówi moja dzidzia, jaka ona milutka, słodziutka a za moment dostanie się Natalce w ciemiączko :eek:. Pracujemy nad Anią...

reklama
JOanna - ciśnienie nadal niskie, to drugie w zasadzie nie prekracza 65 a górne 110. Ale bół głowy to na bank były zatoki bo w końcu przeszło chociaż czuję, że coś tam jeszcze jest :baffled:

A z Anią - obawiam się podobnego zachowania u Marii :baffled:

Żużaczku - miłego wypoczynku :tak::tak::tak:

Słowiczku - bierz kasę za tę agroturystykę :-p
No i zdrówka, taka ładna pogoda a dzieciaki nadal chorują :no:

Moje dziecko samo bawi się od 15 miunut :szok:, kto mi podmienił dziecko :confused:

hej wróciłam !!!

witam nową mame !!!

Arabela gratki dla M !!!

Agata u mnie tez jak zatoki prawie przeszły to ból głowy poszedł sobie ale został mi teraz kaszel i mam nadzieje ze to juz koniec i nic wiecej mi sie nie przyplącze !!!!

Najgorsze ze człowiek padnięty i położył by sie a tu sie nie da bo zawalona robotą znowu :baffled:

Liwia ostatnio przechodzi trudne dni i zresztą mój chłop także bo nie umie sobie poradzic z Liwii zachowaniem to wrzeszczy po niej a ja potem po nim że wrzeszczy po niej i tak w kółko :rofl2:

no mam nadzieje ze u Was ok !!!

Cześć!
Ja teraz tylko odliczam dni do urlopu, jescze 16 i będę sie pluskać w morzu:tak:.
Wczoraj byłam z Damianem u lekarza bo od tygodnia ma ciągle stan goraczkowy i katar. Okazało się , że ma zapalenie gardła:szok:chociaż gardło go nie boli. Dostaliśmy tez skierowanie do kardiologa bo ma szmery na serduszku, lekarka nas uspakaja, że to są szmery "nieistotne", których nie słychać gdy dziecko jest zdrowe ale tak czy inaczej do kardiologa mamy się wybrać. Troszkę panikuję bo u mnie w rodzinie wszyscy chłopi "sercowi".
Poza tym to u mnie po staremu łykam folik i czekam do sierpnia:rofl2:
Agata cieszę się, że przechodzi ci już ból głowy. Ja też mam bardzo niskie ciśnienie, ale na sczęście głowa mnie praktycznie nigdy mocno nie bolała mimo, że wogóle nie pije kawy:tak:

A moje potworki na antybiotyku:-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled::-:)crazy:

no to podajmy sobie ręce bo mój stwór też na antybiotyku.A właściwie to ręce opadają.
Ropna angina:no::no::no:
Najgorszy jest ten jej jęk , i płacz bo tak ją boli gardło.
Ja też chcę na urlop ale ten dopiero w sierpniu....
Miłego wypoczynku dla urlopujących. Też bym sie przejechała nad nasze polskie morze chociaż może niekoniecznie do Gdyni...;-)

cześć dziewczyny
niby wakacje a tu na nic nie ma czasu
słowiczki Julcia zdróweczka, najgorsza choroba w takie upalne dni
Agata kiedy ty jesteś w tej Rabce ?? może nam się uda zobaczyć, fajnie by było
ja juz się nie mogę doczekać wyjazdu, oj nie mogę :-)

zdjęcia aparatem powiem wam wychodzą super, strasznie jestem z niego zadowolona, no ale muszę go jeszcze opanować, w każdym razie polecam ten model

no znikam na razie
aha justys super zdjęcia w galerii, niezła z ciebie laska ciężarna ;-)

Właśnie, wakacje L4 a ja ciągle coś załatwiam
dzień wczorajszy: architekt, odwiozłam D. do pracy, przyjechałam, szukanie w necie, gdzie można znaleść kafelki, znalazłam więc po D. do pracy do sklepu, jedzenie, lekarz, po Marię po D. do pracy 2 sklepy z kafelkami, sklep z podłogami, sklep z aparatem.
Dzisiaj przynajmniej od 13 jestem w domu :baffled:

NIe miałam nawet wczoraj siły, żeby pobawić się nowym aparatem :no:

Gaga - w rabce będę od 20 lipca przez 2 tygodnie :tak::tak:

Justyna - mam nadzieję, że będziesz już zdrowiutka:tak::tak:
Ja prawie cały czas chodzę przeziębiona :baffled:

A i widzę, że praca spokojnie spełnia rolę gimnastyki dla kobiet w ciąży, ja już sie chyba nie zapiszę bo po co - i tak całymi dniami coś załatwiam to ciężko byłoby mi się wybrać :laugh2:

Z dobrych wiadomości - byłam wczoraj na echo serca małej i wszystko w porządku, mała nadal jest małą :-p, D. już zapowiedział 3 dziecko, nie wiem żonę będzie zmieniał czy jak :rofl2:

A i malutka będzie miała na imię Ania, chciałam wybrać już imię bo głupio tak bezoosobowo mówić o dziecku :blink:

Słowiczku, Domicela - zdrówka dla dzieciaków :tak::tak:

reklama
hej
Zdrówka dla chorych...
Co do zatok to mnie dopadają regularnie.
Agata moje dziecko to mnie ostatnio wyprosiło z pokoju bo on się sam bawi: Mamusia idź sobie nie przeszkadzaj bo ja buduję.... coż dorastanie....
Co do nocnika to moje dziecko chyba jako ostatnie "zatrybiło" od 2 dni siusia do nocniczka...... oby tak dalej....

Do góry