reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hehehee ile ciekawych spraw przede mną ;-), ja dzisiaj pojechałam oglądać dachy i mój wymarzony nie może być bo jest zbyt płaski w związku z tym jest mi trochę obojętne co będzie na dachu ale tu D. się uaktywnił :nerd: Ale za to jestem prawie u celu, jeżeli chodzi o grzejniki :rofl2:

Elewacja to moje zmartwienie, nie wiem czy znajdziemy chętnego na wykonanie takiej elewacji jak chcemy i to za rozsądną cenę. Kredyt braliśmy w zeszłym roku, ten jeżeli chodzi o ceny to znowu inna bajka :crazy: W tym roku chcemy też zrobić te brudne prace w "ogrodzie" wiec może ganianie z kawką i sprzątanie po panach mnie ominie :rofl2:

BYłam w końcu u internisty bo ile można chodzić z katarem, dostałam bioparox i liczę na szybką poprawę :tak::tak:

Maria nie śpi, rany a co będzie jak przestanie spać :confused::baffled::no:

reklama
hello
mnie ostatnio też nie było na bb bo co chwila Julka była chora,
nawet ten wyjazd na tropiki na 2 dni przed był pod znakiem zapytania....
W tej chwili Julka ma katar , który prawie się już kończy , trochę kaszle, ale jak zakaszle to przeokropnie, odrywająco.
Ja mam full pracy w pracy
a w sobotę na dokładkę "Potop szwedzki" czyli najazd Szwedów. Wszystko przez tanie linie lotnicze...
Nie mam czasu mieć depresji , chciałabym mieć chwilkę dla siebie, i pospać np do 10 , poczytać książkę, itd.
A z moim dzieckiem nie ma zmiłuj sie :zawstydzona/y::-)
Pozdrawiam wieczorowo

Padam, nie mam ochoty się myć idę zasnąć przed TV :zawstydzona/y:

Zakupy mam w samochodzie bo D. nie przyniósł, jutro mam bogaty plan dnia a rano jeszcze muszę zupę ugotować. :baffled:

a ja mialam "super" dzien, z rana tesc zadzwonil i na maxa nas wkurzyl, ale to dluga historia i nie chce mi sie nawet pisac o tym, a po poludniu pekla nam muszla klozetowa :baffled:i byla akcja ratunkowa, 700zl poszlo sobie, r e w e l a c j a:angry:

wieczorem natomiast dziewczyny nie chcialy zasnac i walczylam z nimi do 22, co odbilo sie potem na T, bo na niego nakrzyczalam, obrazil sie i poszedl spac i tak siedze sobie sama:crazy:

ide zaraz spac, moze jutro bedzie lepiej

Puk puk puk...
Stęskniłam się za Wami...
Tymczasem na 10 czerwca mamy nieprzekraczalny termin oddania roboty, z którą jesteśmy głęboko w lesie. Marka dziś odstawiliśmy do dziadków, a my - ostry finisz.
U Was też tak gorąco? Jest wpół do pierwszej, a ja mam w pokoju 28 stopni! Przy otwartych na oścież oknach. Na dworze "tylko" 24... Chłodnej i spokojnej nocy.

hej
czytam i czytam co u Was.... ja aktualnie siedzę w domu z mega zapaleniem zatok!!
I chyba jak Gaga odliczam dni do końca roku szkolnego!!
Moje dziecko (oby nie zapeszać) zaczęło jeść!! Co gorsza dalej walczymy z pampersem aż mi wstyd z tego powodu. Kombinujemy na wszelkie sposoby i nic.... kładę go np na całą noc bez pampersa i nie sika... ale rano mamo załóż mi pampersa.... na nocniczek nie bo wrzask w ciągu dnia też sporo biega bez pampersa.... wieczorem przed kąpielą sam domaga się nocnika (ale tylko wtedy) macie jakieś pomysły?

Hejka!
Anecik zdrówka dla Was! Nie ma to jak w taką pogodę się rozchorować...z resztą ja i Łuki też z katarem...
U nas pampek tylko na noc...Choć młody potafi w nocy już nas obudzić i woła, że chce siusiu...:-) myślę, ze to już czas oduczyć młodego spania w pampkach...tylko jeszcze najpierw muszę oduczyć wieczornej flaszki mleka...

Ja już 3 okna wyszorowałam...zostało mi jeszcze jedno, ale to już nie dziś, już mnie leń dopadł...;-)
Łuki zasnął i mam chwilkę dla siebie. Może książeczka???
Miłego dnia!!!

reklama
no my już po lekarzu oczywiście dostaliśmy ospamox i syropek.... osłuchowo czysto ale gardło....
młody odstawił szopkę u lekarza aż sama jestem w szoku.... teraz zmęczony śpi...

Do góry