reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Atol - mam nadzieję, że dzisiejszy dzień lepszy :blink:

Ja byłam dzisiaj na spotkaniu wrześniówek 08 :-D, było bardzo miło :tak::tak:, i wiem, że są spokojne dzieci tylko mi się takie nie trafiło ;-) ale dobrze że są :tak::tak:

Anecik - poczekaj, kiedyś chłopak załapie.
Na to liczę u mojej :laugh2:

Głodna jestem, tym razem truskawki chyba nie wystarczą.:-p
Rany tylko o jedzeniu myślę :zawstydzona/y:

reklama
I jeszcze wam tu posmęcę - biorę bioparox i kuźwa chyba znowu coś złapałam bo katar sie zmienił i zaczyna mnie boleć gardło :angry::angry::angry:

zuzaczku super miejsce, my w czerwcu akurat w Gdyni bedzimey

agata nie bede w Goraszce, 8 juz jade do Gdyni, huurrraa ibede tam do konca czerwca, a moze nawet kilka dni lipca

mam nadzieje ze nic ne wyskoczy

a dzis juz troche lepiej, faktycznie:blink:

hej hej
a ja zaginęłam w ferworze nowej pracy;-) w której nie mogłam się długo odnaleźć ale chyba powoli sie oswajam i odnajduje:tak:
joanna urodziła????? super, czyli 2 dni przed terminem (nie wytrzymała do moich urodzin):-D
my na dzień dziecka też byliśmy w Powsinie.....:-) a co do prezentow to my skromnie, kupilismy Olkowi dwie płyty z muzyczką, za to od dziadków dostał prawdziwy rower i kask :-D

Atol - coś nie jest nam dane spotkanie w w-wie :-D
My najprawdopodobnie pojedziemy na kilka dni do Sopotu w czerwcu więc może wtedy?

faktycznie jakos sie nie mozemy spotkac:laugh2:

jak bedziecie sie wybierac do Sopotu to daj znac, moze wreszcie sie uda:happy2:

Witam Was :-)
Joanna urodziła 29-go maja...(hihihihi już wyśledziłam na bb:tak:)
Ale detektyw z Ciebie ;-)

joanna urodziła????? super, czyli 2 dni przed terminem (nie wytrzymała do moich urodzin):-D
my na dzień dziecka też byliśmy w Powsinie.....:-)
Nie wytrzymałam a raczej Natalka nie wytrzymała, przykro mi ;-).
Cała akcja I i II fazy porodu 2h20min.
Jesteśmy w domu od niedzieli i to jak na razie tylko taki prezent dla Ani na dzień dziecka. Ale jeszcze coś kupimy, chyba basen. Chyba pół Wawy i pół bb było w tym Powsinie na dniu dziecka ;-):-D.
Ania na siostrzyczkę mówi: mój dzidziuś. Nie jest źle, spodziewałam się gorszej reakcji.
Oprócz tego jak zwykle pokazuje różki.
Trochę mamy problemy z jedzeniem, nie wiem, czy to przez ten upał czy co, dziecko żyje prawie powietrzem. Ale czekoladki by wcinała.

Teraz obydwie śpią na dworze a ja mam chwilę luzu.

Organizuję się jeszcze i przystosowuję do nowej sytuacji ale staram się znaleźć czas, żeby tu zajrzeć.

reklama
dziewczyny dzis byly z T w zoo, pospaly sie w samochodzi i teraz juz w domu nie chca spac i sajgon mi robia, oby do wieczora:-p

Do góry