reklama
gaga
uzależniona
atol ja to samo wszystko przechodze bez goraczki, więc jak już mnie złapie nawet 38 to umieram
ale chłop z goraczka to dramat,
zuzaczku no trafiło ci się za drugim razem, atol ma rację
anecik jak ci tam przed końcem roku ?? zagrzebałas się juz w papierach, bo ja prawie, mam 3 klasę i czeka mnie rekrutacja elektroniczna, już mi słabo
ale chłop z goraczka to dramat,
zuzaczku no trafiło ci się za drugim razem, atol ma rację
anecik jak ci tam przed końcem roku ?? zagrzebałas się juz w papierach, bo ja prawie, mam 3 klasę i czeka mnie rekrutacja elektroniczna, już mi słabo
Cześć Kobietki w te sloneczna sobotę.
Wreszcie wlączyli mi internet tak, że mogę do Was zajrzeć. Bo do tej pory mimo że byl to tylko gg działało a nigdzie nie dalo sie wejść.
Wczoraj zdążylam wieczorem poczytać co u Was i tyle.
Gaga, co to ta rekrutacja elektroniczna?? W tych szkołach to już wymyślają niestworzone rzeczy. Współczuję.
Pozdrawiam Was serdecznie. Zajrzę wieczorem. Bo teraz zbieramy się na zakupy. Pa.
Wreszcie wlączyli mi internet tak, że mogę do Was zajrzeć. Bo do tej pory mimo że byl to tylko gg działało a nigdzie nie dalo sie wejść.
Wczoraj zdążylam wieczorem poczytać co u Was i tyle.
Gaga, co to ta rekrutacja elektroniczna?? W tych szkołach to już wymyślają niestworzone rzeczy. Współczuję.
Pozdrawiam Was serdecznie. Zajrzę wieczorem. Bo teraz zbieramy się na zakupy. Pa.
gaga
uzależniona
martus pisz i wklejaj zdjęcia bliźniaczek
a rekrutacja taka że każde dziecko trzeba wprowadzic do systemu - dane, wybrane szkoły, klasy, języki, a uczniów mam 31 :-) do tego punty świadectwa arkusze - tzw. papierologia stosowana
my dziś wybywamy nad wisełkę i do tesciól a żarówa u nas nieziemska
a w najbliższym czasie będę miała okularki
a rekrutacja taka że każde dziecko trzeba wprowadzic do systemu - dane, wybrane szkoły, klasy, języki, a uczniów mam 31 :-) do tego punty świadectwa arkusze - tzw. papierologia stosowana
my dziś wybywamy nad wisełkę i do tesciól a żarówa u nas nieziemska
a w najbliższym czasie będę miała okularki
żaneta28
Fan(ka)
hej...
ja z bliźniakami znowu wylądowałam w szpitalu...jakieś plamienia... kazali odstawić srodki przeciwwymiotne a wiec znowu zygam jak kot....
mam nadzieje ze to się niedługo unormuje bo chyba wpadne w jakąs depreche....
z maluchami wszyko ok rosną zdrowo a ruchliwe są że szok nie wyobrazam sobie jak to bedzie w 8 miesiacu...
ja z bliźniakami znowu wylądowałam w szpitalu...jakieś plamienia... kazali odstawić srodki przeciwwymiotne a wiec znowu zygam jak kot....
mam nadzieje ze to się niedługo unormuje bo chyba wpadne w jakąs depreche....
z maluchami wszyko ok rosną zdrowo a ruchliwe są że szok nie wyobrazam sobie jak to bedzie w 8 miesiacu...
agata806
Fan(ka)
Mój z temp. 40 stopni wstawał w nocy do Witka...zebym ja nie musiała.
D. rzeczywiście ścieło, nie mógł wstać, napić się.
No ale dzisiaj już jest ok, boli go jeszcze trochę gardło ale to już luz
Żaneta - trzymaj się
Kurcze nie mam już tyle energii, 3 miechy przede mną a ja czuję się jakbym miała rodzić za tydzień
A swoją drogą może Joanna już urodziła bo się nie odzywała ostatnio.
Jutro dzień dziecka a my dzisiaj mieliśmy dzień rodziców - zawieźliśmy Marię do babci, której zresztą przez miesiąc nie widziała a my do stolarza a później do kina.
Kupiliśmy dziecku kasę, taką jak w sklepie, będzie jutro szczęśliwa Jutro jedziemy do Powsina, mam nadzieję, że nie zejdziemy w tym upale.
JA dopiero zasiadlam do kompa. Padam dzisiaj niestety. Ale zakupy dla Maluchow udane. Mają prezenty na dzien dziecka i trochę letnich ciuszków, bo powyrastały ze wszystkiego.
Agata, jeszcze tylko 3 miesiące więc dasz radę. Na czym byliscie w kinie??
Żanetka, mi wymioty z dziewczynkami jak bylam w ciązy przeszły dopiero w jakiejś polowie ciaży niestety. A mam nadzieję, że Tobie szybciej to minie.
Żużaczku, piękny zegarek. A robisz takie cuda z kubusiem puchatkiem, albo z królewną śnieżką??
Spadam spać. Dobranoc.
Agata, jeszcze tylko 3 miesiące więc dasz radę. Na czym byliscie w kinie??
Żanetka, mi wymioty z dziewczynkami jak bylam w ciązy przeszły dopiero w jakiejś polowie ciaży niestety. A mam nadzieję, że Tobie szybciej to minie.
Żużaczku, piękny zegarek. A robisz takie cuda z kubusiem puchatkiem, albo z królewną śnieżką??
Spadam spać. Dobranoc.
gaga
uzależniona
marta zuzaczek robi wszystko :-)
a my dzień dziecka zaliczyliśmy wczoraj, popłynęlismy z Majcią stateczkiem po Wiśle, potem pycha obiadek, spacerek, a dzis lody i spacerek po parku, wieczorkiem zakończymy dzień dziecka baja - małą syrenką, jakoś brak kasy sprawił brak prezentu, ale Maja i tak wczoraj przeszczęśliwa byłą, dziadki nadrabiaja prezentami
a jutro jadę po kostium kąpielowo i w piatek mykamy nad wode po pracy już się nie mogę doczekać
a my dzień dziecka zaliczyliśmy wczoraj, popłynęlismy z Majcią stateczkiem po Wiśle, potem pycha obiadek, spacerek, a dzis lody i spacerek po parku, wieczorkiem zakończymy dzień dziecka baja - małą syrenką, jakoś brak kasy sprawił brak prezentu, ale Maja i tak wczoraj przeszczęśliwa byłą, dziadki nadrabiaja prezentami
a jutro jadę po kostium kąpielowo i w piatek mykamy nad wode po pracy już się nie mogę doczekać
reklama
agata806
Fan(ka)
Wczoraj byliśmy na Narni i absolutnie nie jest to film dla dzieci.Nie wiem od jakiego on jest wielu ale 15 lat to min. moim zdaniem. Książki nie czytałam ale film jest lekko przerażający.
My byliśmy w parku ale Maria była mega zmęczona więc po frytkach i lodach wsiedliśmy w samochód i przyjechaliśmy do rodziców Po drodze robiliśmy wiele, żeby dziecko zasnęło i ...... udało się.
Może jak się Maria obudzi to jeszcze gdzieś pojedziemy ale niekonicznie. Za tydzień bedzie pokaz lotniczy to dopiero będzie radość.
My byliśmy w parku ale Maria była mega zmęczona więc po frytkach i lodach wsiedliśmy w samochód i przyjechaliśmy do rodziców Po drodze robiliśmy wiele, żeby dziecko zasnęło i ...... udało się.
Może jak się Maria obudzi to jeszcze gdzieś pojedziemy ale niekonicznie. Za tydzień bedzie pokaz lotniczy to dopiero będzie radość.