reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

cześc kobitki
Agata kurcze ty chyba za chłopa w domu robisz, dachy, grzejniki, gdzie te chłopy !!!!

Justyś ale się nie moge do twojego zaciążenia przyzwyczaić :-)

ja własnie pizzę robię z 5 rodzajami sera :-p i mnóstwem innych dodatków - która chętna ??

Ale smaka narobiłaś, język mam do pasa, mimio, że przez katar w ogóle nie czuję smaku ale wyobraźnia działa :-p:-p

A mój D. jest zupełnie nietechniczny ;-)

Gaga strajkowałaś ? Jak było u ciebie w szkole?

reklama
Justyś ale się nie moge do twojego zaciążenia przyzwyczaić :-)

ja sama chyba tez nie :-D

Justyna - super, że LIwia tak fajnie reaguje, Maria całuje brzuszek ale jakaś super przejęta nie jest :sorry2:, nagranie dzidzi miałam ale oglądać nie chciała :sorry2:

no przejęta jest bardzo, jak dzis na targu kupowałyśmy marchewki to pyta " a dzidziuś to lubi ? " potem truskawki i to samo pytanie, potem sałatę i to samo !
Poza tym podnosi mi co jakiś czas koszulkę i mówi " no pokaż mi tego dzidziusia " i sie śmieje ! słodziara małą !!

i tak siedze i pochłonełam cały pęczek młodej marchewki :-p

Agata ten strajk według mnie to żenada
ale tak strajkowałam i co mam z tego ? nie miałam kogo zostawić z Majką bo prace w ten dzień zaczynam o 14 a musiałam byc w czasie strajku o 10, siedziałam dłużej niż normalnie bym pracowała i nie zapłaca nam za ten dzien - jakas paranoja
a jak czytam wypowiedzi ludzie ile średnio zarabia nauczyciel to mnie krew zalewa, bo podaja średnia 3000-4000 zł, ale nikt nie pisze że to zarobki w oświacie od nauczyciela szarzaka do ministra oświaty, szkoda słów bo juz sie wkurzam jak o tym mysle

agata ja tez Muratora wertuję.. jeden temat się kończy.. trzy inne zaczynają.. jeju a tu dopiero mi fundamenty zalewają:szok:

justyna ale fajnie, że Liwia tak czeka na dzidziusia:-) znów mi się ciąży zachciało:-D:-D:-D

gaga no nie!! powinien być na bb zakaz pisania o pizzach z 5 rodzajami sera!! ślinka po pas!!:-)

Gaga - ludzie zawsze myślą, że inni mają lepiej i stąd te opinie.

Justyna - Maria wie co dzidzia lubi a co nie - generalnie lubi to co Maria :laugh2:

Ja tam cały czas się nie przyzwyczaiłam, że jestem w ciąży - wiem, że jestem ale chyba odsuwam myśli co będzie potem. :zawstydzona/y: Dzisiaj mnie tknęło, że za 3, 5 miesiąca rodzę a ja nie mam nic dla dziecka, a wypadałoby wybrać chociaż meble bo ciuszków trochę przecież mam . Fakt, że części na pewno nie będę używać ale coś na początek jest. Tylko muszę je wygrzebać z pomieszczenia gospodardczego w starym mieszkaniu :baffled:

hej hej !!!

Agata dokładnie tak to jest że zawsze ludzie tak myślą ! Jak to mówią tak to już jest że trawa bardziej zielona wydaje nam sie że jest tam gdzie nas nie ma ....

i tą złota myślą kończę i idę do roboty ... komuniści czekają

3 dzień nie czuję smaków i zapachów:crazy:, jem oczami, kiedy skończy mi się ten cholerny katar :angry::angry:

Idę do sklepu zrobię dziecku kotlety na obiad to będzie szczęśliwa :sorry2:, szkoda że nie lubi naleśników, makaronów z owocami, pierogów. Dziecko jest zadowolone gdy dostaje ryż, makaron, kaszę a do tego mięso. Warzywa - tylko brokuły albo fasolka no a tych nie chce jeść codziennie. Już od dawna nie jem tego co Maria bo ile można jeść pulpetów, gulaszy :sorry2:

no to musze forum muratora zaczac czytac, buuu, to uz na bb chyba czasu nie bedzie nawet na czytanie:baffled:

agata ja moge gulasze i kotlety i pulpety jesc na okraglo:-p

a my wczoraj bylismy na koncercie Metallici, suuuper bylo

dzis za to jestem z deka zakrecona, bo do domu wrocilismy o 4:30:sorry2:

Witam wieczorkiem, U nas jest nareszcie lato:-).Ja sie pogoda ciesze ,a mezus z alergia sie meczy.Maximilian jest ponownie chory.Miesiac temu mial powazne problemy z oskrzelami i wczoraj na nowo sie zaczelo:-(.Wystraszona ,ze to moga byc poczatki alergii lub astmy pojechalam dzis do specjalistki.Jutro ma pobranie krwi i rentgen .Czekaja nas tez testy:-).Mam nadzieje ze to wszystko nic konkretnego nie pokaze i maly szybko bedzie nam zdrowial.

reklama
Heja

Atol - a ja myślałam, że zrobicie sobie taki dwudniowy wyjazd bez dzieci :tak::tak:, dzielna jesteś :tak::tak:
A forum muratora wciąga i to bardzo :laugh2:

Kataru ciąg dalszy, na dodatek D. jest chory i wrócił wczoraj do domu - UWAGA o 16 :szok::szok:, żeby sie położyć - tym razem usprawiedliwiony bo wieczorem gorączka sięgnęła 39 stopni co w przypadku faceta oznacza kompletną niezdolność do funkcjonowania :laugh2:. Och śmieszni są faceci ;-)

Do góry